תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 00:10
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מולטי-אפקט
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  גיטרע  
מולטי-אפקט
הודעה פורסם: שבת 15 ינו',05 12:03   
הייתי רוצה המלצות דעות והארות בנושא המולטי-אפקטים.
רקע - אני מנגן כבר תקופה די ארוכה וברמה לא רעה בכלל. יש לי מגבר פנדר 25R וגיטרה מטופשת וחביבה של skylark , ולמרבה ההפתעה אני מרוצה ממנה מאד (כן, כבר יצא לי להשוות אותה גם ל gibson les paul ולטובות וגדולות אחרות...ואין לי שום כוונה לקנות גיטרה אחרת בינתיים).

אז פה מגיע הקטע הרלוונטי. אין לי אפקטים (חוץ מהדיסטורשין הכבד וחסר העדינות במגבר שלי).
אני רוצה לקנות מולטי-אפקט. גם בגלל שאני לא מכירים אפקטים מספיק לעומק בשביל להחליט איזה אפקטים בודדים אני רוצה לקנות , וגם בגלל שאני רוצה מבחר.

אני מנגן בדר"כ סתם בדירה או עם חברים בג'אמים קטנים. אני *לא* סימן קריאה מחפש מכשיר להקלטות בגלל...שאני לא מקליט כלום. לא מחפש מכשיר באיכות ירודה כמו zoom 505, ומצד שני לא מכשיר מפלצתי דוגמת DIGITECH 2120, או כמו ה pod-xt שפשוט אי אפשר להעביר בו אפקטים תוך כדי נגינה בצורה יעילה.

אז מה אתה כן מחפש?! אז אני אגיד לכם. אני מחפש משהו כמו digitech gnx3 או zoom gfx8 . מכשיר קל לתפעול , אמין , בלי הרבה שטויות כמו מדמי מגברים או מיליוני אמצעים לייפוי הצליל. אני רוצה משהו שיתן לי מגוון צלילים , שיהיה לי קל להחליף בין האפקטים ולשלב אותם בנוחות ויעילות.

עוד משהו. יצא לי לראות בשיטוטי באינטרנט את boss gs-10 . לפי התמונה בכל מקרה, זה מכשיר עם הרבה כפתורים אבל בלי רגליות. איך אמורים להפעיל ולכבות אפקטים?! להתכופף אליו כל פעם בשביל להחליף אפקט? אי אפשר לנגן עם דבר כזה...
אותו דבר אני מסיק גם לגבי ה pod-xt ודומיו...אני צודק?

טוב , אז הבנתם בגדול מה אני אומר , אז אשמח אם תמליצו לי על דגמים שאתם מכירים , מה יותר טוב , מה פחות טוב , אמינות , איכות , עמידות , מהירות , האם כדאי ללכת על משהו מסוים , אולי דווקא מדמה מגברים זה כן חשוב...וכל דבר אחר שעולה לכם בראש ויכול לעזור לי.

דבר אחרון - אין לי הגבלת מחיר פה , בנוסף אני אקנה יד שניה כנראה (אם יש לכם מה לטעון גם פה אני אשמח לשמוע) , אז תגידו ותאירו על כל מכשיר בקופץ לכם בראש בלי קשר לדבר המעיק הזה שנקרא מחיר.

טוב זהו בינתיים , ותודה!
צופיפניק
S.Supporter
הודעה פורסם: שבת 15 ינו',05 12:51   
ל-POD יש תוספות שניתן לקנות, עם לחצנים ופדלים, שמאפשרות להעביר בין האפקטים ואף לשלוט עליהם בקלות באמצעות הרגל. כאן תוכל לראות את הסוגים השונים שקיימים.
כמו כן, לאחרונה יצא דגם חדש - PODxt Live - שבדומה למולטי-אפקטים אחרים שקיימים בשוק, מכיל בקופסה אחת גם את מעבד האפקטים המתקדם של ה-POD וגם את הלחצנים והפדאלים למיניהם. מומלץ מאוד, למרות שאני לא חושב שתמצא אותו יד שניה.
ArielY
Supporter
הודעה פורסם: שבת 15 ינו',05 14:47   
J STATION יחד עם פדאל שליטה J3 או לוח שליטה (עדיף בהרבה) J8

פשוט יותר לתפעול מהפוד (פחות אפקטים) ולא פחות איכותי בסאונד בכלל. זול מאוד , מסיבי מאוד , קומפקטי , קצת קשה למצא יד שנייה אבל שווה להתאמץ.

מניסיון אישי, מכשיר מעולה ואמין, שווה כל שקל.
miko
תומך
הודעה פורסם: שבת 15 ינו',05 15:02   
בכל מיקרה - אם אתה מתכונן לקנות משהו שמבוסס על "מדמה מגברים" אתה צריך לראות שיש לך יציאה וחזרה של אפקטים טורית שעוקפת את הפראמפ של המגבר - אחרת זה נשמע לא משהו בכלל.
לזום יש GFX4 GFX5 GFX8 שהם ברמה טובה ומחיר נמוך.
לקורג יש AX1500G . לי אישית יש דגם AX30G משנת 93 ואני לא מחליף אותו בשום דבר חדש, משום מה הטכנולוגיה השתפרה אבל הסאונדים של המולטים (לא מדמי מגברים) רק נשארו במקום או לקחו צעד אחד לאחור.
הודעה פורסם: שבת 15 ינו',05 16:45   
מקווה בשבילך שהוא לא נמכר.
לינק
Wavelab 9.5 Pro/Nuendo8.3/Pro tools 12.5
בנציון
Act Compatible
הודעה פורסם: שבת 15 ינו',05 19:47   
DROR(droch) :
מקווה בשבילך שהוא לא נמכר.
לינק

אם הכוונה לזה לזה אז גם אני מקווה בשבילך, צליל לא מהעולם.
nautilus
הודעה פורסם: שבת 15 ינו',05 21:32   
ציטוט:
לזום יש GFX4 GFX5 GFX8 שהם ברמה טובה ומחיר נמוך.

זה יהיה הדבר הכי טוב בשבילך. לקנות tonelab או pod xt live, בשביל להשתמש
בו עם ציוד כמו שלך (עם כל הכבוד), זה בזבוז.
OmmeskA
לגבי הGS-10 של BOSS
הודעה פורסם: ראשון 16 ינו',05 16:07   
אוי ואבוי אם תניח לי אותו על הריצפה בניסיונות לדרוך עליו!

זה מולטי איכותי בשאיפה מקצועית לא יצא לי לעבוד איתו אבל הוא אמור להיות מעל ומעבר למה שאתה מבקש (או צריך לפי מה שכתבת).

בכל אופן ניתן לחבר אליו פדלים לתפעול האפקטים.. זה לא כזה סיפור .

ובקשר למולטי שאתה כן רוצה וצריך אני הייתי ממליץ לך על הME-50 של בוס המחיר לא בשחקים והנוחות מירבית.
הודעה פורסם: שני 17 ינו',05 01:22   
בדבר הME-50 של BOSS, מולטי גזעי פלוס,
אם כי סובל מבעיות של מולטים מבוססים דיגיטל המחקה אנלוג.
לעתים הוא מקבל מעין פידבקים לא כיפיים בכלל ומיני צפצופים מעצבנים.
אצל בוס ההתחזות הדיגיטלית מכונה COSM, אבל לפעמים יותר
מתאים לה COS-EMEK !
הודעה פורסם: שני 17 ינו',05 16:08   
תכלס אני בקרוב רוכש את הGT-6 של BOSS
לבסיסט שלי יש את הGT-6B והוא אחד המולטים היותר מטורפים שראיתי.. (מהסגנון הזה) הוא עושה אפילו קפה!
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון