פורסם: שלישי 22 פבר',05 14:32
אין שום דבר רע בלהעזר במישהו עם נסיון. אני בעצמי עבדתי עם מישהו כמעט שנה וזה הקפיץ אותי בכמה רמות קדימה. אבל גם בשביל להעזר בנסיון של מישהו צריך להשקיע את הזמן והרצון בכדיי לנצל זאת... ואני מסכים איתך שכל מה שבא דרך נוסחאות אינסטנס ולא הישתרש בעבודה קשה יספיק אולי לטרק או שניים, אך לם מעבר לכך...
Administrator
פורסם: שלישי 22 פבר',05 18:18
אולי בכל זאת יש מה להוסיף;
להסביר דרך מסוימת-מאוד בכדי להגיע לסאונד-סופי-ספציפי-"כמו ההוא", זה לא ממש לענין. זה מתחיל להיות חיקוי, זה נשמע כמו "גם אני רוצה" ומקור דיכוי היצירה והמקוריות.
להעניק וללמד כלים ודרכים, זה בסדר ורצוי, אבל שכולם יתחילו להפליץ אותו סאונד זה בטח לא לפורום הזה.
דומה הדבר לכתבות "איך לעשות להיט", או "מיקס בן-זונה" שנגנזו, וזאת מהסיבה שיש כאלה הלוקחים כיוון כאילו הוא נוסחא, ועיצה כאילו היא חוק, ואת המילה כהוראה, ומה שמקבלים זו אינטרפרטציה מעצבנת למה שנכתב, שניתן מרוב נסיון ועמל כדי לכוון לנתיב האישי הנכון, ובמקום זאת נוצל לנחשקות מהירה להגיע לנכסף זול.
פורסם: שלישי 22 פבר',05 20:16
דווקא האנשים היותר מדהימים (מבחינת יצירה או מיקס) שדיברתי איתם, שמחו לחלוק הרבה מאוד שיטות שהיו יכולות להחשב "טריק סודי" וכדומה. הם יודעים שזה לא נותן הרבה.
אם תחפש ברשת תמצא מליון ואחד תיאורים איך לעושת בייס-ליין "לפנים" ותתאכזב לגלות שאף אחד מהם לא הופך אותך למוכשר כמו אותם אנשים שכתבו את תיאור.
אין נוסחאות פלא. וכשיש נוסחאות - החכמה היא לדעת איך ואיפה להשתמש בהן.
אם אתה מרגיש "שעלית על משהו" ומפחד לחשוף אותו, קח בחשבון שגם מישהו אחר יכול לעלות על אותו
טריק. הגדולה היא להיות מסוגל למצוא את 'הטריק' הדרוש בכל מצב חדש, ולשחזר הצלחה בכל פעם בצורה אחרת, מבלי להיות מוגבל לכלים או שיטות עבודה ספציפיות.
פורסם: רביעי 23 פבר',05 01:22
משום מה זה ניראה , שכאשר שואלים בן אדם שהצליח או שהוציא טראקים טובים ,הוא בונה מסביבו חומה קטנה כזו ולא נותן תשובות ברורות לגבי דרך עבודתו בדיוק או "טריקים"
שהוא למד או יודע... יש אנשים שלמדו מאנשים אחרים בעלי יותר ניסיון בתחום , ומה שאני אומר זה..שאם היה קשה לך ונעזרת באנשים להגיע למעלה , אז זה יהיה נחמד מצידך לעזור גם לאחרים להתקדם....
אני מדבר בתור יוצר מוזיקה חובבן בינתיים , ואני בתור אחד שרוצה להתקדם , כמו כולם , הייתי רוצה לעבוד עם אחד הגדולים בתחום הטראנס , כמו ASTRAL , ASTRIX , יהל ( ששמעתי שהוא נעזר באינפקטד מאשרום..) , כי זה באמת עוזר להתקדם ואני לא מחפש "קיצורי דרך" , פשוט רוצה להתקדם ולהיות מיקצועי יותר בתחום....(שוב..כמו כולם...).....
פורסם: רביעי 23 פבר',05 07:42
טוב, כנראה שלא ממש הבינו אותי כאן....
אין לי שום דבר נגד עבודה עם גדולים ומנסים ממך. כל מה שיצאתי נגדו הוא התגובה המעצבנת הזו שבאה אחריי כל טרק ושמשקפת (לדעתי) את הלך הרוחות היום... ברור שאין כל רע מללמוד ממשהו עם נסיון. ממי יש לנו ללמוד ...?