פורסם: שני 28 פבר',05 18:19
שלום, שמי יוגב בן 15 וחצי, מנגן שנה וחצי ... מנגן בעיקר רוק קל כמו: Dire straits, Scorpions(ballads)
ועוד הרבה שירים ישראלים... וזמרים שונים מארצות אחרות.. (=
הציוד שברשותי:
פנדר סטראט אמריקאית ( בהשאלה מבן דוד ).
אקוסטית מוגברת: Caraya
קלאסית: Ritmo almeira משנת 78.
מולטי אפקט: Digitech RP50
מגבר: Peavey 15W
פדאל דיליי: Yamaha
וזהו..
עכשיו לשאלתי:
עוד מעט אני צריך להחזיר את הסטראט לדוד שלי, ואני מעוניין לקנות פנדר טלקסטר, עכשיו בהתחשב לסגנונות שאני מנגן, על איזה הייתם ממליצים לי? אני יודע שיש כמה סוגים כמו: Highway1, American, Deluxe
על מה הייתם ממליצים לי... אם אפשר הסבר מפורט מה ההבדל ביניהם? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד?
תודה מראש!
פורסם: שלישי 01 מרץ,05 02:21
"לא מומלץ לקנות פנדר או גיבסון"?
אני תוהה איך מתקנים משפט כזה בעדינות
אני ינסה ביום פחות ציני...
פורסם: שלישי 01 מרץ,05 08:09
ממממ...
יצא לי לנגן בחנות בגרנד קניון בחיפה באיזשהו דגם של קורט... שמע, זה לא אותו דבר כמו שניגנתי בסטראט... על הטלקסטר עוד לא יצא לי לנגן, ברור שלפני שאני יקנה אני יבדוק את כל האפשרויות...
פורסם: שלישי 01 מרץ,05 14:05
"לא מומלץ לקנות FENDER או GIBSON"
blackmore, אני בטוח שרצית לעזור, אבל המשפט הזה הוא לא נכון ומטעה.
אני מסכים שיש חברות זולות יותר שמציעות דברים יפים. אבל זה לא אומר
ש"לא מומלץ לקנות גיבסון". ואם כבר לקנות משהו זול יותר אז בטוח שלא קורט.
ו-yogi. אחרי שתבדוק את האפשרויות תראה שאתה רוצה סטראט ולא טלא.
פורסם: שלישי 01 מרץ,05 15:28
בסדר אני חושב שדיי הגזמתי...
בכל מקרה אני בטוח שלאנשים בארץ אין כסף לזרוק על מותג...
תומך
פורסם: שלישי 01 מרץ,05 21:13
מה זאת אומרת מותג? כמו שדיזל זה מותג לעומת פוקס או כמו ש BMW זה מותג לעומת KIA.. בעצם מה שאני בא להגיד כאן זה שבעצם אין מותגים בגיטרות. נכון שאמנם גם לחברות הזולות או החדשות יחסית יש הפתעות וגם אם תקנה גיטרה זולה של חברה "ממותגת" היא יכולה להיות ... זולה. אבל עצם העניין כאן שאתה לא משלם על פירמה אתה משלם על הסאונד שלך,אתה משלם על איכות העצים,אתה משלם על נוחות הנגינה וכו' בעצם כל מה שעושה לך כיף לנגן על הכלי. נכון שבשלב שמתחילים לנגן (וגם זו לא מילה גסה כי אין מישהו שלא היה מתחיל) עדיין ההתייחסות שלנו לאיכות של כלי היא לא כמו שהיא כשאנחנו יותר מנוסים.
ולכן כל אחד מתחיל מכלי של איזה 1000 2000 שקל ומשתדרג עם השנים- והקשר של זה לעניין אני הייתי שמח מאוד אם כשהייתי מתחיל לנגן היה לי את הכלי שיש לי היום..
אם מישהו רוצה לקנות בשלב יחסית מוקדם כלי כמו טלקסטר,סטרט או לס פול סבירים זה עדיף בהחלט על כלי זול ולא מושקע.. טוב הבהרנו ת'נקודה
תומך
פורסם: שלישי 01 מרץ,05 21:20
דרור אמר [ותן הקשבת לrage aganist the machine יש שם נגינת קאנטרי יוצאת מן הכלל ]אין תשובה ברורה מזו..