תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 17:20
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
איך לגרום לתרנגולת לדבר?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (85) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » דגימות ולופים - Samples & Loops
  AEMT  
איך לגרום לתרנגולת לדבר?
הודעה פורסם: חמישי 07 אפר',05 14:36   
אני צריך באיזה שיר, קטע בו הזמר מדבר עם תרנגולת...העניין שאני לא רוצה ממש מילים, אלא שתרנגולת תקרקר לפי הביט ושתשמע קצת עצבנית....איך בונים דבר כזה? רצוי לציין שיש לי דגימה של לול תרנגולות באיכות טובה ושומעים שם בלאגן ומידי פעם תרנגולת דומיננטית.
אני לא בטוח אבל פני 15 שנה היה טרק שנקרא "טראנס התרנגולות" של אחד בשם רמירז (יכול להיות שאני קצת טועה בפרטים)...מי שמכיר - זו הכוונה שלי.
ו...חבר'ה. אני רציני לגמרי.
shem_tov
S.Supporter
הודעה פורסם: חמישי 07 אפר',05 17:40   
למה שלא תסדר לך דגימות בתוך סמפלר ותנגן משם שימוש בשלטים על פילטרים למינהם יוכלו לתת עוד מימד לאפקט הדיבור (משהוא בסגנון הואואה), כלולן לשעבר אני בספק אם דגימה של לול שלם תעזור דווקא תנגולת (עדיף תרנגול) בודדת יותר יעילה ,
רוץ לשוק עם מיקרופון ומינדיסק.

ציטוט:
אני לא בטוח אבל פני 15 שנה היה טרק שנקרא "טראנס התרנגולות

בשביל מה הזכרת את הדבר האיום הזה שהיה גורם לבחורים מפוקפקים לקרקר באמצע הרחוב.
:yuck:
  AEMT  
הודעה פורסם: חמישי 07 אפר',05 18:40   
ניסיתי את המשחקים עם הוואה-וואה (עם פדל גיטרה)...וזה לא משהו...אולי משחק עם פיץ'? אני פשוט לא כל כך יודע לאן לכוון....
דרך אגב כלולן לשעבר ביצים קטנות (מס 3.) זה בגלל שהתרנגולת בדיכאון או שזה קשור לזנים של התרנגולות?
shem_tov
S.Supporter
הודעה פורסם: חמישי 07 אפר',05 18:55   
הכוונה בעיקרון הוואה-וואה היא לשים פילטר צר (notch ) וע"י משחק ליצור הבעה שמזכירה דיבור, למשל בסמפלר נסה לחבר את שלט הפילטר שתיצור עם ה after touch או גלגל המודולציה כדי לקבל שליטה שמזכיר talk vox או משהוא בסיגנון.

אותי בתור לולן הפתיעו יותר בייצי היען שמופיעות להם בלול, והמחשבה על איך בדיוק תרנגולת קטנות שכאלה מצליחות להטיל דבר כזה, הקלטה של התהליך הזה הייתה עוזרת לך פה #smile
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » דגימות ולופים - Samples & Loops

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון