תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 14:50
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
חיבורי MON800 ומוניטור/מיקסר
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
  talzeevi45  
חיבורי MON800 ומוניטור/מיקסר
הודעה פורסם: שני 16 מאי,05 23:42   
ממ..ממצב? מקווה שהכל בסיידר אצליכם כי אצלי המצב רק הולך ומשתפר חח אני הולכת ונטמעת בידע ההקלטות ..=)
אך כמה שאלות שאין עליהן פתרון..קניתי קונטרול רום של ברינהגר MON800 אבל איני יודעת לאן לחבר אותו למיקסר הדיגיטלי שברשותי להזכירכם BOSS BR -1600 CD , עיינתי בעלונים למינהם אך שוב להזכירכם שאינני שולטת בשפה האנגלית #biggrin חח אז אודה לכם אם תוכלו להאיר את עיני ולפתור את בעייתי הראשונה, ובכן נמשיך לעיקר אם ברשותי גם כרטיס קול וגם מכשיר הקלטה חיצוני הנזכר למעלה BOSS יש אפשרות לחבר בניהם ולערוך את ההקלטה ממוחשבת בקיובייס כלומר להשתמש במיקסר הדיגיטלי בתור דרך מעבר לכרטיס הקול ? =) מואה אוהבת :razz:
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שלישי 17 מאי,05 10:19   
Line out של ה-BOSS לתוך Line input של כרטיס הקול
יציאות כרטיס הקול (Line out) לתוך ה-MINIMON (יחידת המוניטור)בכניסות Mix In A
יציאות ה-MINIMON (יחי' המוניטור) Speakers Out מתחברות לכניסות של רמקול אקטיבי או מגבר.
במצב הנ"ל כל מה שנעשה על ה-BOSS יוכל להגיע לקיובס לשם עבודה/עריכה וכו'.

בנוסף, אפשר לחבר את יציאות ה-Mon Out של ה-BOSS לכניסות Mix In B ביחידת המוניטור (MINIMON ), וזאת אם תרצי לשמוע מה נעשה על ה-BOSS ללא צורך במחשב או לעקיפתו.
את בוחרת מה לשמוע במוניטורים באמצעות הלחצנים בחזית משמאל (A או B).
איפה רכשת את יחידת המוניטור (הגיעה לארץ?) וכמה עלתה? היא נראית מענינת עבור רבים.
  talzeevi45  
תגובה
הודעה פורסם: שלישי 17 מאי,05 13:32   
ממ..תודה רבה ראובן אבל כמה שאלות יש לי אליך, המכשיר של BOSS יש לו line out שאני מחברת אליו את המוניטורים ויש לו out/in דיגיטל וקואקסיאל לאז זה בדיוק מתחבר?
ובמידה ואיניני רוצה לעבוד גם עם כרטיס הקול יש באפשרותי לחבר את הקונטרול רום רק למיקסר.?
ואת הקונטרול רום ראיתי פה בכתבות של אקט מוזיקלי וביקשתי מדוד שלי באנגליה שיקנה לי, הוא הגיע בסוף שבוע שעבר, אם אני לא טועה הוא עלה בסביבות ה120 דולר..
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שלישי 17 מאי,05 14:35   
אנא חברי כפי שרשמתי לך. זה יאפשר עבודה משולבת של המיקסר וכרטיס הקול, או רק כרטיס הקול או רק המיקסר.
לשם כך נתקי את המוניטורים מיציאת הליין של הבוס, וחברי לפי ההוראות (תעקבי במדויק).
יחידת המוניטור שקנית מאפשרת את הנוחות של הענין. #smile
מהחיבור הדיגיטלי תשכחי בשלב זה. קצת מוקדם לך.
yanivision
minimon mon800 איפה קונים אותו?
הודעה פורסם: חמישי 29 ספט',05 01:33   
תוכלי לספר לי בבקשה היכן קנית את ה mon800 וכמה עלה?

אני גם מתעניין באחד כזה
  talzeevi45  
הודעה פורסם: רביעי 05 אוק',05 18:05   
ממ..דוד שלי קנה לי אותו מאנגליה.. אין לי מושג מאיזו חנות שם, אני אברר ואחזיר לך תשובה בפרטי...שנה טובה =] :razz:
  talzeevi45  
הודעה פורסם: שבת 08 אוק',05 18:36   
יניב ד"א לפני שרכשתי את הMON800 עשיתי בירור קליל בארץ וקיימים עוד מכשירים שנועדו להוות יחידה נפרדת לקונטרול רום במחירים סבירים... יש אחד שממש מספק את אותן היכולות של הMON800 במחיר ממש סביר בכלי זמר ה-SAMSON C-CONTROL הוא עולה בערך 800 לפני הנחה אם אני לא טועה... אולי כדאי לך לברר עליו, כי לפי מיטב הבנתי הMON800 עדיין לא הגיע לארץ...
yanivision
תודה על התשובה
הודעה פורסם: שלישי 11 אוק',05 12:36   
העניין הוא שזה של ברינגר אמור לעלות בערך 400 לפי מה שראיתי.... לא?
  talzeevi45  
הודעה פורסם: שלישי 11 אוק',05 18:05   
ממ..ביררתי מה המחיר של הMINIMON ואתה לא תאמין הוא עולה בסביבות ה40-60 דולר.. אני מדברת כמובן על המחיר בארצות אירופה, גם בארה"ב הוא מוצע למכירה במחיר טיפה יותר יקר בעוד 5 דולר אם איני טועה...מה שמדהים זה שהסידרה הזאת של ברינהגר וסמסון שכוללות בתוכן {מיני קומפרסור, מיני פרה אמפר, הקונטרול רום (MINIMON} ומיני איקולייזר..הן פשוט זהות כאילו שיכפלו אותן, אך גם בחו"ל הסמסון הוא יותר יקר בהבדל די משמעותי של 50$ למעלה ... מוזר #thumbsup
הודעה פורסם: שלישי 25 דצמ',07 19:54   
אני מקווה שזה בסדר להעיר את השרשרת הזו...

איפה אני יכול למצוא שנאי מתאים ל MON800?

אני חושב ששלי נשרף, ובמנויאל מציינים שיש להשתמש רק בשנאי המגיע עם המכשיר...

האם קיים מקום בארץ שיכול לספק לע כזה שנאי ? אולי היבואן ?

תודה מראש...
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון