תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 06:44
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
m-audio VS KRK vs TAPCO
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה
  rotemd1  
m-audio VS KRK vs TAPCO
הודעה פורסם: רביעי 18 מאי,05 16:05   
אני בדילמה רצחנית על מה שאני רוצה לקנות..... אני מתעסק בטראנס בעיקר עכשיו המליצו לי על הKRK אבל אני לא יודע עם הם טובים לטראנס.... אני הלכתי לשמוע עם דיסק רפרנס ואני עדיין לא יודע מה אני רוצה לבחור... אני בתקציב של 4000 ש"ח מה אתם אומרים ?
אני בחדר ממ"ד.. (שזה לעצמו בעיה) עם אני ילך על KRK אז 6 אינץ
הודעה פורסם: רביעי 18 מאי,05 16:59   
Your first step will be to define clearly what "good for trance" means.
The second step would be to find a way of checking if each of these monitors is "good for trance".
Until you've figured these two out you should not buy any monitoring system.
The third step would be to treat your room based on the monitoring system you wish to buy. Monitors in an untreated room are utterly useless and are a waste of money.

PS
I don't do trance so I can't give any advice, sorry. But the above advice is true regardless of genre.
  rotemd1  
הודעה פורסם: רביעי 18 מאי,05 17:05   
תודה על התשובה... אממ כוונתי בטובים ןטראנס זה ההאם יש כאלה שמשתמשים ב KRK או הטאפקו או אמ אודיו בטראנס ועשו בהם מיקיסים ועל מה הם ממליצים כי אני אישית יודע שKRK וזה הכל לפי מה שאני שומע.. כי למשל לי רפי ממרום המליץ לי מאוד על ה KRK בימיוחדל טראנס ומישהו אחר אמר לי שהם אולי טובים אבל לא בטוח לטארנס.. פשוט קשה להחליט.. עם לקנות אותם או לא
הודעה פורסם: רביעי 18 מאי,05 18:47   
rotemd1 :
כי למשל לי רפי ממרום המליץ לי מאוד על ה KRK בימיוחדל טראנס ומישהו אחר אמר לי שהם אולי טובים אבל לא בטוח לטארנס.. פשוט קשה להחליט.. עם לקנות אותם או לא

Why don't you ask Rafi why the KRK are good (or not) for trance? What are the parameters he used to judge and qualify them? Once (if) he gives you a detailed answer you will be able to judge them better.
  rotemd1  
הודעה פורסם: רביעי 18 מאי,05 19:08   
שאלתי אותו אמרתי לו שלא הרבה אמנים בעצם אני לא מכיר שום אמן שמשתמש בהם לטראנס הוא אמר לי שיש מלא.. זה היה התשובה פחות או יותר..
הודעה פורסם: רביעי 18 מאי,05 19:22   
rotemd1 :
שאלתי אותו אמרתי לו שלא הרבה אמנים בעצם אני לא מכיר שום אמן שמשתמש בהם לטראנס הוא אמר לי שיש מלא.. זה היה התשובה פחות או יותר..

If the guy can't explain his choice logically then that should make you think twice about buying anything from him.
Monitors are an expensive investment and the principles of monitoring are in fact very elusive and hard to grasp. I suggest you hold off with your purchase until you can convince *yourself* you need a particular brand of monitors and not another.
As always, common sense applies here: if you don't understand why you need a specific thing, don't buy i! Other than that, good luck with your music!
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון