פורסם: רביעי 15 יונ',05 15:49
אהלן!
יש לי כרטיס קול MAUDIO DELTE 1010LT ומוניטורים BX5 MAUDIO ומיקסר ALTO L-8 חיברתי את הכרטיס קול למיקסר ומהמיקסר למוניטורים וכאשר אני מדליק את המחשב יש לי רעש ברקע מעצבן ניסיתי לעשות כל מיני שינויים ושום דבר לא עוזר אשמח אם מישהו יעזור לי
פורסם: רביעי 15 יונ',05 16:32
הכרטיס קול מחובר ללוח אם והוא פעיל ומחובר למיקסר מה עושים כדי למנוע את הרעשים הבלתי נסבלים
S.Supporter
פורסם: רביעי 15 יונ',05 17:57
הנושא נעסק לא פעם אחת בפורום, וישנם שלל עצות כיצד להיתגבר על בעיות שכאלה בצע חיפוש על הנושא.
אם חיפשת קראת וניסת לבצע את האמור.
תאר את הרעש, יש רעשים שונים ומשונים שלכל אחד סיבות משלו.
תאר בפירוט איך בדיוק מחוברת המערכת שלך , מאיזה כניסות לאיזה יציאות סוג הכבלים (הכוונה למאוזן לא מאוזן כו..)
ציין איזה דברים ניסית כדי לפתור את התקלה.
פורסם: חמישי 16 יונ',05 00:26
ניסיתי לחפש בכל השירשורים ולא מצאתי פיתרון
היציאה מהכרטיס קול היא לא מאוזנת אז חיברתי מהכרטיס למיקסר ומהמיקסר למוניטורים שלהם כניסה מאוזנת וכאשר אני מגביר את העוצמה של המוניטורים קצת מעל הרבע מתחיל רעש "הסססססססססססס" מעצבן אז אני נאלץ להשאיר את המוניטורים על רבע עוצמה ניסיתי לחבר בכל מיני דרכים עם כבלים מאוזנים ולא מאוזנים ושום דבר לא עוזר
נ.ב
כאשר המחשב כבוי אז אני מגביר את המוניטורים ואין שום רעש אז כך הבנתי שהרעש נוצר מהמחשב והבעיה היא לא במוניטורים
S.Supporter
פורסם: חמישי 16 יונ',05 17:14
היס יכול לנבוע מכיול עוצמות לא נכון בין רכיבי המערכת ,ולפעמים גם אי התאמת עכבות, או רעש פנימי של מכשיר מסויים עקב תקלה או מתכנון לקוי או זול.
שים לב שאתה עובד בעוצמות נכונות, התאמה בין כניסות +4 ל -10 , שעוצמת יציאת הכרטיס במיקסר הפנימי נמצאת במצב אידאילי וללא הנחתה
ושאתה לא מגביר יותר מידי במקום אחד ומחליש באחר, אגב יש באתר סידרת כתבות של ראובן על חיבורי המוניטורים באולפן, ועצות כיול.
כמו כן נסה לבודד את הבעיה (כיבוי המחשב היה מהלך נכון בכיוון), נתק למשל את הכרטיס מהמיקסר ובדוק האם הרעש מופיע ביציאת האוזניות אם יש שכזאת, האם בחיבור ישירות למוניטרוים מכרטיס הקול הרעש קיים גם כן?, וכו..
אגב יעזור אם תציין לאיזה כניסות יציאות בדיוק התחברת.
S.Supporter
פורסם: שבת 18 יונ',05 17:07
בודד את הבעייה בדוק ישירות את יציאות הכרטיס בחיבור למוניטורים האם הרעש קיים?
בדוק את היציאות ישירות לתוך אוזניות האם הרעש קיים?
לאיזה עוצמה מכוונות היציאות של כרטיס הקול +4 -10 ?
האם אתה מכייל את עוצמת הכניסה כנדרש?