תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 15:20
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
התוכנות לא מזהות מקלדת USB
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth
  AEMT  
התוכנות לא מזהות מקלדת USB
הודעה פורסם: חמישי 21 יול',05 03:25   
אני משתמש בKeystation Pro 88 של M-Audio. המחובר בUSB.
כרגע אף אחת מתוכנות הMIDI לא מזהות את חיבורי הUSB. כאשר חיברתי את המקלדת דרך הMIDI, לא היו שום בעיות.
למקלדת אין דרייברים מיוחדים. בשעת ההדלקה הראשונית, המחשב מזהה אוטמטית את החומרה. ניסיתי לחבר לכל אחת מיציאות הUSB - אך ללא הועיל. המחשב "מזהה" את הקלידים ואף נותן לי אישור שההתקן חובר ומוכן לשימוש (עלאק) רק לשם וידוא שהכל תקין הלכתי למנהל ההתקנים ולא היה שם אף סימן קריאה צהוב אחד. אפילו עשיתי אתחול. וכלום. אף תוכנה פתאום לא מזהה את הקלידים.
אל תפנו אותי לחלילית כי המקלדת גנובה - סתתתתתתתתם : #clap #clap פשוט הסיפור הזה שוקל 28Kg. עוד משהו, כשדיברתי עם יוסי מחלילית על הבעייה הוא אמר לי שבמקרים כאלה צריך להחליף שם איזה מעגל. מישהו יודע איך מגבים את הזכרון של הדבר הזה לפני שאני שולח אותה לניתוח?

תודה לעוזרים
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: חמישי 21 יול',05 06:40   
sys-ex memory dump
כלומר, באמצעות מידי, כנתוני מידי ייחודיים למקדלת, ושמירתם בסיקוונסר עד לחזרת המקלדת, ולאחר מכן שידור אותם נתונים חזרה אליה.
  AEMT  
הודעה פורסם: חמישי 21 יול',05 07:16   
תודה ראובן.
ובכל זאת, האם יש איזהו פתרון או נקודה שניתן לבדוק בבית לפני שאני מפרק את הגב והאוטו?
mandela
תומך
הודעה פורסם: חמישי 21 יול',05 08:22   
אני מניח שזה בסיסי מאוד... אבל, האם אתה מדליק את המקלדת לפני פתיחת התכנה ? אם מדליקים אחרי, יש תכנות שלא מזהות.
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: חמישי 21 יול',05 08:29   
אם ניסית כל שקע USB אחר במחשב (חשוב, כי יש הבדל בהספקים שלהם), מה שנותר זה לבדוק באמצעות החלפת כבל (רצוי קצר) או דרך USB HUB. זו לא בדיקה שטותית למרות שהיא נראית כך..
המטרה בבדיקה הזו לוודא שאין בעייה בדחיפת ההספק של ממשק ה-USB, וזה די מטעה כי לכאורה נראה שהמערכת מזהה התקן, אך היא יכולה לזהותו ושהתקשורת עדיין תעבוד בצורה לקויה עד כדי התעלמות מהחומרה.
אני מאמין שמה שמחליפים שם זה את מעגל דרייבר-היציאה של הממשק.
כמו כן, אם למקלדת ספק כוח משלה, השתמש בו לבדיקה חוזרת.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון