תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 10:42
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
איפה קונים קופסאות של RACK
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (255) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » DIY, אלקטרוניקה וחיווט
  אסף  
S.Supporter
איפה קונים קופסאות של RACK
הודעה פורסם: שבת 06 אוג',05 11:42   
אני מעוניין לשים מגבר אוזניות שבניתי בתוך קופסת 19" 1U.
האם מישהו כאן יודע היכן אפשר לקנות קופסה כזו? ביררתי אצל האלקטרונאי השכונתי ואין לו מושג.
בתודה,
אסף.
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שבת 06 אוג',05 11:56   
חפש בפורום אחר rack "ג.מ. מארזים"
t-kol
S.Supporter
הודעה פורסם: ראשון 07 אוג',05 07:09   
ReuvenM :
חפש בפורום אחר rack "ג.מ. מארזים"

אני חושב שהוא דווקא זקוק ל: סולומון את סוסבון ברמת גן.
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 07 אוג',05 08:27   
תודה. גם אני הייתי צריך.

סולומון את ססבון
הודעה פורסם: ראשון 07 אוג',05 08:37   
ותודה גם ממני!
pildus
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 07 אוג',05 09:00   
אני לא יודע אם מדובר על אותה חברה אבל סולומון - שקד שישבו בעבר בר"ג (נדמה לי שזה היה גם הרחוב) עברו לכפר סבא לפני כמה חודשים. ואצלם תמצא פתרונות זיווד ל 19"

ומכיוון שמסתבר שהאתר לא ממש מתפקד, הכתובת היא גלגלי הפלדה 3 כפר סבא
טלפון 09-7669929
shahar
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 07 אוג',05 15:38   
אפשר לאחד אותה עם השרשרת הזאת
הודעה פורסם: ראשון 07 אוג',05 18:55   
האמת פה הכוונה לקופסאות המכשירים עצמם לצורכי בנייה עצמית ולא למתקן האולפני לצורך קיבוע המכשירים.
Ram Sofer
S.Supporter
הודעה פורסם: ראשון 07 אוג',05 19:17   
הייתי היום בסולומון-שקד בכפר סבא (שהומלצו ע"י pildus) ובאמת ייצרו עבורכם כל מארז (19" ובכלל) עפ"י הזמנה.
היחס אמנם אדיב בהחלט ובאמת מנסים להבין בדיוק מה אתה צריך ולהציע לך כל מיני פתרונות ואפשרויות לממש את זה, אבל מה שכן, הם איטיים להחריד- אבי, הבחור שדיברתי איתו (ככל הנראה הבעלים) היה בשאנטי טוטאלי ולא ממש היה בפוקוס רוב הזמן. הוא הזכיר לי סוחרים הודים... #biggrin

פרט למארזים עצמם למטרות DIY, אני חושב שמה שבעיקר יכול לעניין פה אנשים בעלי אולפן (ביתי ומקצועי), הם ארונות ה- 19" שמגיעים במגוון גדלים ופורמטים.
אני לא מבין בזה אז אני לא יודע אם המחירים שלהם תחרותיים או לא, אבל קצת מחירים לדוגמא שם:
ארון 12U עומק 50 ס"מ + פתח אחורי + גלגלים = 828 ש"ח + מע"מ
ארון 15U עומק 50 ס"מ + פתח אחורי + גלגלים = 1050 ש"ח + מע"מ

הם מגיעים עם דלת זכוכית או דלת מתכת אטומה וניתן להוסיף להם שקעי חשמל פנימיים, מדפים, מגירות נשלפות על מסילות וכו'...

* רח' גלגלי הפלדה בכפ"ס (שם נמצא המחסן) הוא מקביל לרחוב של מועדון הבארבי, למי שמכיר.
pildus
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 07 אוג',05 22:21   
אני לא יודע מה הכוונה שלך באיטיות אבל מהנסיון המועט שהיה לי איתם אני יודע שאחזור אליהם בכל פעם שאזדקק למשהו....
הייתי זקוק לקופסת פח לאריזת אפקטים DIY ואחרי שרכשתי מהם קופסה עוד כשהיו בר"ג החלטתי להגיע אליהם גם לכפר סבא...
בתמימותי הגעתי ביום שישי בבוקר (שהוא הזמן הפנוי היחיד שיש לרובנו) כדי לגלות כי הם לא עובדים בימי שישי. למזלי הרב הבעלים (נדמה לי ששמו היה אבי אבל אני לא סגור על זה) היה שם כי האזעקה החלה לפעול כמה דקות לפני שהגעתי והוא הוקפץ מהבית למשרד. כשהוא ראה את האכזבה על פרצופי כשהבנתי ממנו כי הם בעצם לא עובדים היום הוא שאל לרצוני (יש לציין כי הייתי זקוק רק ל 2-3 קופסאות במחיר כולל של 100 ש"ח בלבד) ומיד הוא פתח את המחסן, מצא לי מה שאני צריך, המליץ לי על עוד כמה אופציות, פתח למעני במיוחד את המחשב של המכירות ותיקתק לי את כל העסק בכמה דקות.ולא רק זה הוא גם השאיר לי את מספר הנייד שלו כדי שפעם הבאה שאזדקק למשהו הוא יקפיץ לי את הדברים בערב הביתה (מסתבר שאנחנו שכנים #smile ).
בקיצור- שירות ואדיבות מהמעלה הראשונה שנדיר למצוא בארץ. מבחינתי הוא קנה אותי לתמיד כלקוח.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » DIY, אלקטרוניקה וחיווט

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון