Act Compatible
פורסם: שישי 23 ספט',05 09:43
השבוע יצא לי להתווכח עם חבר לגבי קשיי נגינה על כלים מסויימים.
חברי שרק התחיל ללמוד גיטרה ומעולם לא ניגן על קלידים (חוץ מיונתן הקטן שגם את זה אני בספק) טען שעל גיטרה יותר קשה לנגן מאשר פסנתר.
אני (מנגן על פסנתר ומעט על גיטרה) טענתי שאלו כלים שונים ואין מקום להשוואה. למרות זאת הוא המשיך להתווכח ואמר שיש דברים בגיטרה שממש קשה לנגן אך הסברתי לו שזה אותו דבר על פסנתר והכל עניין של אימון. הויכוח לא נעשה בביתי או בביתו כך שלא היתה לי אפשרות לנסות "להוכיח" לו שהוא טועה.
בקיצור, הוא לא הקשיב לי והוא עדיין נעול על שלו וחושב שעל פסנתר לא צריך להתאמן הרבה וזה "קל" ולעומת זאת על גיטרה צריכים להתאמן המון וזה כלי "קשה".
טענתי כמובן שהוא טועה בגדול ושאינו ניגן ומנגן על קלידים ורק התחיל ללמוד גיטרה כך שאין לו מספיק נסיון כדי "להחליט" מה קשה יותר.
אין ספק שהוא טועה ואי אפשר להשוות בין הכלים, ובנוסף קושי זה עניין של אימון.
רציתי לשמוע את דעתכם בעניין (גיטריסטים, קלידנים וכאלה שמנגנים גם וגם)
פורסם: שישי 23 ספט',05 09:59
מנסיוני האישי: ניסיתי ללמוד לנגן בגיטרה וגם בפסנתר,בגיטרה הלך יותר טוב.אני לא נגן טוב ,אבל בגיטרה השקעתי פחות זמן ועדיין יכול לנגן שירים.בפסנתר בקושי כמה שירים וגם הם לא מלאים
תומך
פורסם: שישי 23 ספט',05 11:50
מה זה בדיוק לנגן?
מה זה בדיוק לדעת לנגן?
לדעת שירים של דני רובס זה לדעת לנגן?
לקבל מציצה בסוף הערב בסיני זה לדעת לנגן?
כל מה שתתחבר אליו יהיה לך קל איתו יותר.זו הנקודה.
בתור ילד למדתי שנתיים קלרינט- שנאתי את הכלי.
עברתי לסקסופון-כלי שחלמתי עליו בלילה-(שמו אותי בקלרינט כי לא היו כלים להשכרה יותר בקונבטוריון-שברו לי את הלב) , ניגנתי כמו טייס חלל, כמו צ'יטה, כמו אומה טרומן בKILL BILL, כמו טוני סופרנו אחרי מותו של פוסי.
החיבור לכלי.
Wavelab 9.5 Pro/Nuendo8.3/Pro tools 12.5