S.Supporter
פורסם: חמישי 03 נוב',05 11:49
נא לפרט:
תקציב?
סגנון הנגינה?
רמת הנגינה שלך? (כן, זה עקרוני!)
צורת הגברה מועדפת? (פיקאפ/מיקרופון/משולב)
דרושה גישה לסריגים הגבוהים? (Cutaway)
קניה בארץ או בחו"ל?
מעדיף חדש או יד שניה?
תומך
פורסם: חמישי 03 נוב',05 12:58
תקציב,נראה לי שגג 2000 שקל.הכל שיקול של עלות מול תועלת ולכן אני מוכן להתגמש לכאן ולכאן.
סגנון הנגינה, אני די מיינסטרים בסגנון הנגינה שלי.אני מתכוון,לא פלמנקו,לא ג'אז,מנגן בעיקר רוק,בלדות,ערבי שירה בציבור שכאלה...פשוט. (לא יודע מה לומר).
צורת הגברה מועדפת אני רוצה גיטרה מוגברת כדי שכשארצה ככה לנגן בשביל הכיף או עם חבר'ה אני אוכל לחבר את הגיטרה בפשטות ולהתחיל לנגן.פיקאפ נראה לי מתאים לעניין.להקלטות יש לי קונדנסרים.או שהתכוונת בכלל לסוגים שונים של פיקאפים?
גישה לסריגים הגבוהים,אממ... עקרונית כמובן שזה עדיף מבחינתי אלא ששמעתי שזה פוגע קצת בסאונד (תיבת תהודה) ואולי תגידו לי אתם מה הרווח מול ההפסד במקרה שכזה.
קניה בארץ או בחו"ל,תגידו לי אתם מה עדיף.על אף שנראה לי יותר שייך לקנות בארץ מאחר שאני חושב שאני מעדיף לקנות גיטרה יד שניה כדי לקנות גיטרה כמה שיותר איכותית בתקציב הנמוך שלי (אלא אם כן תסבירו לי שעדיף לקנות חדשה).
בדיוק הרגע אחי אמר לי שהרבה פעמים יש בעיות של פידבק עם קלאסיות מוגברות ושפעם הוא אפילו הופיע בחו"ל עם קלאסית מוגברת ואיכותית והסאונדמן השתגע מהמאמץ להתגבר על הפידבק.
זה נכון? או שהוא סתם מפליץ לי?
לסיכום, אני יודע שיותר קל לענות לאחד שיש לו דרישות ברורות (חשוב לי שהפיקאפ יהיה כזה וכזה...וכדו') אבל אני פשוט אני.וזה קלאסית מוגברת ראשונה שלי (אם בכלל) אז אני מחכה ללמוד מהתשובות שלכם.
ולמישהו יש מה להגיד על המודעה הזו מהבזאר שציינתי?
Expert
פורסם: חמישי 03 נוב',05 14:03
צופיפניק -
מה זה פיקאפ לקלאסית שאיננו מיקרופון? מיתרי נילון הרי לא יכולים לחולל תגובה בשדה המגנטי של פיקאפ לגיטרה חשמלית.
אורי -
קלאסית מוגברת בהחלט יכולה לפדבק (אפילו חשמלית יכולה...). בד"כ פחות מאשר עם מיקרופון חיצוני ובכל זאת - זה מיקרופון, ואם תתן מספיק ווליום תקבל פידבק. אז תלוי כמה עוצמה אתה רוצה במוניטור, ובעוד דברים, כמובן.
לדעתי - תבחר קודם כל גיטרה. גיטרה גרועה לא תהיה גיטרה מוגברת טובה. בכלי זמר וגם בחלילית ראיתי דברים שיכולים להתאים לך מבחינת תקציב. אבל גיטרה יפנית וספרדית נשמעות אחרת לגמרי. קודם תבחר גיטרה ואז תתיחס לאלקטרוניקה.
פורסם: ראשון 06 נוב',05 17:36
אני ממליץ לך על גיטרה קלאסית מוגברת של Silverhead. גיטרה סינית עם פיק-אפ מובנה כולל איקולייזר. יש לה אחלה סאונד ונוחות בנגינה. אתה יכול למצוא אותה במרום, מחיר: 1500 ש"ח בערך.
פורסם: שני 07 נוב',05 02:34
הייתי במקרה ב"מרום" ואז החלטתי שאני אקנה כבר פיק אפ (מין מיקרופון שמדביקים לגיטרה) שעולה שם 120 שקל (לפני הנחה),
לזה התכוונת רדומסק,נכון?
אני יודע שהפיק אפ הזה לא ברמה והסאונד לא יהיה משהו.אבל,החלטתי שבגלל שאני די אוהב את הקלאסית שיש לי חבל לקנות גיטרה זולה רק בשביל ההגברה(אין לי תקציב גבוה).
בכל מקרה,להקלטות אני משתמש במיקרופונים (קונדנסרים וכו'..) והופעות אין עדיין אז אם המטרה שלי היא לנגן עם חברה אחרים ושבכל זאת ישמעו אותי כמו שצריך זה יספק.ננסה ונראה/נשמע.
הסתובבתי בכל מיני חנויות וניגנתי על כל מיני קלאסיות במחירים מטורפים (מבחינתי) ולא יכולתי שלא להתאכזב כשעברתי לנגן על הגיטרות שבמסגרת התקציב שלי.לא בא לי לקנות חצי קניה.
תודה בכל אופן.
בייייייי
אה,ונזכרתי בעוד משהו.בתוך האריזה של הפיק אפ הזה נמצא ספוג כלשהו.יש לו שימוש כלשהו? או שהוא סתם כדי לשמור על הפיק אפ בתוך האריזה?