תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 16:28
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
כיוון מערכת 3 WAY
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA
  zfuse  
כיוון מערכת 3 WAY
הודעה פורסם: שישי 17 פבר',06 21:39   
איפה ממומלץ לחתוך מערכת 3WAY ? דבל וופר 18 וופר 12 ונראה לי שטויטר 1 אינץ'.
מה ההבדל בשימוש של פילטר 24 או 18 או12 איך אני מכוון מערכת כזאת שלא תישמע צעקנית וזאת מבלי להשתמש ב EQ גרפי האם שימוש בפלטרים שונים או שינוי נקודות החיתוך תשנה את אופי הסאונד של המערכת?כמו כן האם כדי לתת DEALY בין הדריברים ומה זה נותן ?(0.10MS)
shaharv
S.Supporter
הודעה פורסם: שישי 17 פבר',06 22:24   
הכל משנה
הכיוון הבסיסי הוא לפי הגדרות היצרן למערכת, חלק מהיצרנים גם מגדירים את סוג הפילטר

על ההבדל בין סוגי הפילטר אתה יכול לקרוא בפורום, בגדול ובמילים פשוטות המשמעות היא המרחק מנק' החיתוך שבו הסאונד באמת מוחלש לגמרי, ולכן ישנם טווחי תדרים שיגיעו ליותר מרמקול אחד (למשל לטוויטר ולמיד ריינג')
זה לא רע מוחלט, זה שיקול.

השהיה בין הדרייברים נועדה לשינוי פאזה בין דרייברים או הוספת רמקולים מרוחקים למערכות גדולות

אני הייתי מתחיל בלמצוא את המלצות היצרן ולעקוב אחריהן ב100%, אח"כ להתחיל לעסוק בתיקונים
שי
Supporter
כיוון ראשוני של מערכת צריך להעשות לפי הספר
הודעה פורסם: שישי 17 פבר',06 22:53   
של היצרן.
כמובן ששינוי נקודות החיתוך יגרום הבדלים בסאונד - בשביל באמת לעזור אני חושב שנצטרך קצת יותר פרטים - כמו באיזה פרוססור אתה משתמש ואת הדגם של הסאבים והטופים.

מאוד בריפרוף ככל שתעלה בדיבי ככה נקודות הקרוס יהיו עדינות יותר ויגלשו פחות לתחום השני וצורת החיתוך תהיה קלה יותר(כן זה לא הכי ברור ואני אשמח אם מישהו יתן פה הסבר יותר נוח להבנה)

צירפתי 3 תמונות של איך ניראה חיתוך של 3 פילטרים שונים רק תזכור שיש גם כמה סוגים פילטרים לא רק נגיד link/reily לדוגמא,ולא כל פילטר שאתה תמצא לנכון לשים יעמוד בהכרח בדרישות היצרן.

Free Image Hosting at <a href=www.ImageShack.us" />

הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא

אם אתםרוצים לראות ברור ליחצו על התמונה פעמיים
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון