תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 21:31
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי
  psychozis  
Art Reviewer
מעוניין לדעת מה המקור לסאונד הסטריאופוני הפתוח של ההרכב הבא
הודעה פורסם: רביעי 08 מרץ,06 03:07   
בלינק הבא תוכלו להוריד דמו של ההרכב טראנס "mahamudra" ולהבין על איזה סאונד אני מדבר:
http://www.freewebs.com/mahamudra/unreleased.htm

אם מישהו יכול לאבחן ע"י איזו טכניקה ו/או פלאגין ניתן לפתוח ככה את הסאונד,אשמח לשמוע.
תודה.
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: רביעי 08 מרץ,06 06:35   
מדובר במשחק (די מסוכן אם לא נעשה בצורה מתחשבת) בפאזות. לא יודע אם בכוונה או בטעות (בגלל שזה כרוני עד חובבני על כל הטרקים), שכן הקטעים האלה נגרעים-איכותית מבחינה טכנית בכמה אמצעי השמעה אם הם הופכים למונו.
ניתן לעשות את זה ידנית ואפשר באמצעות פלגינים המדמים תמונת סטריאו (לרוב מתוך ערוץ מונו, ויש כאלה הרבה).
תחושת ה'פתיחות' היא עקב הפרשי מופע של אותו תפקיד בין שמאל לימין. פלג שמדמה מיקום של כלי בספיירה (כדור) יעזור לך ליצור את זה בצורה מהירה.
  psychozis  
Art Reviewer
הודעה פורסם: רביעי 08 מרץ,06 14:25   
הבנתי חלקית את התשובה #biggrin.
נניח שאני מקליט ליין של באס ואני רוצה לפתוח אותו,אני מקליט לאודיו-מונו ומצדד ומשחק עם המיקום של שניהם שלא ישבו ביחד על ה-one,כלומר אחד מהם באיחור קטנטן,או שאני צריך לפתוח פלאג של סראונד או סטריאו ולמקם כל אחד מהם במקום אחר?
האם מעצם העובדה שהזכרת את נושא הפאזה ההפוכה, אני צריך בראשית התהליך להביא אותם למצב של צורת גל הפוך בין צד לצד?
תודה.
shem_tov
S.Supporter
הודעה פורסם: רביעי 08 מרץ,06 19:10   
לא ראיתי שראובן ציין פאזה הפוכה אלא שינוי מופע כל שהוא, בעיקרון בעזרת דיליי קצר לצד אחד בערכים בסביבת 5-20 ms , ניתן לעשות את זה על תחום מסויים של התדר ע"י קרוס אובר, לשנות את ההשהיה ע"י LFO או אוטומציה ועוד פטנטים יצירתיים שכאלה.

אם תתעמק לרגע במושג המופע, הבדלי פאזות תראה שבעצם השהיית גל אחד ביחס לגל זהה יוצרת מה שניקרא שינוי מופע (פאזה).
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון