תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 01:59
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
העברת מקלדת לחו"ל -בטיסה
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (145) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה
  yyyairrrrr  
העברת מקלדת לחו"ל -בטיסה
הודעה פורסם: שני 03 אפר',06 12:30   
אני צריך במסגרת עבודה מסויימת לקחת איתי את הקלידים שלי .האם למישהו יש ניסיון בהעברת קלידים (אני מתכוון לקחת אותם איתי במטוס) באופן שלא יגרם להם כל נזק? יש מצב שיתנו לי לקחת אותם בהאנד באג?
בתודה!
ziki
הודעה פורסם: שני 03 אפר',06 18:13   
שלום יאיר #smile

כמה קלידים יש לך ? גודל ?

אני מנוסה בנושא - כל פעם אני מעלה למטוס את הציוד שלי כולל קלידים !
פשוט צריך לעמוד על כך - וגם מקסימום להתפשר על מקום מיוחד שיש בתוך תא הנוסעים
(כאשר אתה כבר עולה אם הציוד אתך ואי אפשר להכניס לתא מעליך) לתיקים גדולים\דברים רגישים - אז בהצלחה #thumbsup

וטיסה נעימה #thumbsup
  yyyairrrrr  
הודעה פורסם: שני 03 אפר',06 23:16   
הקלידים שלי KORG PA60 .העלית את הקלידים איתך למטוס? ככל שידוע לי יש מגבלה לגבי גודל כבודת היד ובטח שקלידים הם גדולים וכבדים מהמותר...איך היסתדרת עם זה?
  yyyairrrrr  
הודעה פורסם: חמישי 06 אפר',06 09:47   
למישהו יש תשובה?
clarnibass
הודעה פורסם: חמישי 06 אפר',06 13:31   
תלוי בכל מיני דברים כמו הגודל של הקלידים, החברה שבא אתה טס, הפקיד בשדה התעופה.
פעם טסתי (אם אני זוכר נכון) ב-TWA ויש להם חוק ברור בקשר לכלי נגינה, ונדמה לי שעד גודל מסויים (שהוא הרבה יותר מגודל התיק שמותר להעלות איתך למטוס) אפשר להעלות את הכלי איתך, וזה בנוסף לתיק שאתה מעלה למטוס. אפילו שמתי את הכלי בתוך ארון ולא בתא מעל הנוסעים. פעם טסתי בחברה שבעיקרון הכלי שלי היה גדול מדי אבל נתנו לי להעלות אותו איתי בכל זאת כי הוא נכנס לתא שמעל הנוסעים (הגודל שמותר להעלות בדרך כלל הוא בעצם הרבה יותר קטן ממה שבאמת נכנס בתאים).
לדעתי קלידים זה יותר גדול מהכלי נגינה שלי אז אני לא יכול להיות בטוח (שלי זה בערך 90 ס"מ על 25 ס"מ על 20 ס"מ).
האופציה האחרונה שהיא די מבאסת היא לקנות עוד מושב לכלי, אבל לפעמים זאת הברירה האחרונה אם הכלי מספיק חשוב שלא תרצה לשלוח אותו במטען. עם קלידים העניין לדעתי פחות בעייתי כי אתה יכול לעשות ביטוח. במקרה שקורה משהו אז קלידים חדשים מאותו דגם יהיו בדיוק אותו דבר (בניגוד לכלי נשיפה או גיטרות למשל).

מה הגודל של הקלידים שלך?
  yyyairrrrr  
הודעה פורסם: שישי 07 אפר',06 12:33   
המידות הם אורך 110 ס"מ רוחב 38 ועומק 16 לדעתך זה אפשרי?
clarnibass
הודעה פורסם: שישי 07 אפר',06 13:02   
כמו שאמרתי, זה תלוי בחברה שבה אתה טס. אם לחברה אין חוק לגבי כלי נגינה, אז לדעתי הסיכוי אפסי אם לא חסר סיכוי לחלוטין שייתנו לך להעלות את הקלידים איתך למטוס - אלא אם כן תקנה עוד כרטיס או שפשוט תתווכח עד שתצליח לשכנע אותם, לפעמים זה מצליח. אם לחברה יש חוק לגבי כלי נגינה אתה צריך לברר מה מגבלות הגודל.
את כל זה תצטרך לברר אצל החברה ולא פה בופורם אם אתה רוצה לקבל תשובות פחות תאורטיות ויותר פרקטיות.

בהצלחה.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון