תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 22:12
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
בעיית תכנות ב- BCR2000
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth
  tripO  
בעיית תכנות ב- BCR2000
הודעה פורסם: ראשון 09 אפר',06 22:14   
היי לכולם,
במזל טוב ואחרי מיליון התלבטויות רכשתי לי ממשק שליטה USB מסוג BCR2000 של ברינגר.
בין היתר בגלל שראיתי/שמעתי/קראתי כי יש לו אפשרות תכנות מאוד פשוטה:
1. לוחצים על LEARN ובמקביל מזיזים איזה כפתור
2. עוזבים את LEARN והכפתור נבחר לתכנות
3. מזיזים איזשהו פרמטר בקיובייס (2 אגב) או בסינט פלאג
4. המכשיר חושב ומעבד מידע והופה'לה - הכפתור מתוכנת לפרמטר המבוקש.

אמממה? לא עובד לי. 1 ו-2 עובדים אבל כשאני מזיז לא משנה מה בתוכנה, המכשיר לא מקבל מידע. מישהו יודע מה אני אמור לעשות?
נשמע לי שמדובר באיזה הגדרת מידי בתוך הקיובייס, אבל אין לי ממש מושג איזה ואיך אי משנה אותה.

תודות #clap
Zooot
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 10 אפר',06 07:04   
לא כל כך פשוט.

בקיובייס אתה אמור להגדיר את הפקודות היוצאות והנכנסות לכל פרמטר - קרא קצת על ה-GENERIC REMOTE - יש להפעיל ולקנפג אותו תחת SETUP / DEVICES.

Peace,

Zooot
  tripO  
קודם כל תודה
הודעה פורסם: שני 10 אפר',06 08:08   
אבל זה נראה לי לחלוטין לא הגיוני. לא ייתכן שברינגר מצפים מכל מי שקונה את המכשיר שמיועד בין היתר לחובבים בתחום ש:
א. יבין בכלל איך לעשות את זה (זה גם לא מוזכר בשום מניואל של המכשיר)
ב. ישקיע את כמות העבודה העצומה הזו.

אני אישית משחק כבר עם הפאנל הזה חצי שעה וקראתי את המניואל שלו ואני לא ממש מבין מה אני אמור לעשות שם. איכשהו, וגם זה לא ברור לי איך, שיחקתי קצת בהגדרות והצלחתי להגיע למצב שאני מצליח לתכנת לשלט פיידרים של המיקסר. אבל זהו, כל השאר לא מגיבים.

ומה לגבי פלאגינים? גם שם זה אמור לעבוד ואני לא רואה איפה יש פאנל כזה עבורם. ונניח שיש, אני אמור לשבת על כל סינט ואפקט ולפני שאני בכלל נוגע במכשיר, להגדיר עבור כל פרמטר שלהם כל מיני הגדרות!?

שמע, זה פשוט נשמע לי לחלוטין לא הגיוני - זה המצב הכי אנטי יוזר פריינדלי שנתקלתי בו ולא ייתכן שחברה כמו ברינגר לקתה בו ברמה כזו. ועוד יותר לא ייתכן שאם זה נכון, עד היום לא קמה בשום מקום צעקה צרכנית.

אני מאוד מקווה לעוד הצעות :?:
MrSoundMan
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 10 אפר',06 08:28   
אם אתה שלט נוח, יש את זה #smile
אתה יכול לראות את כל הכפתורים של כל מכשיר שהוא על השלט, כתובים לך בפירוש, בלי צורך ל-Learn. (לפחות עד כמה שהבנתי מהוידאו שלהם)
Zooot
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 10 אפר',06 09:04   
הגזמת פראית.

קנית קונטרולר לא יעודי ומאד זול, אתה עובד עם גירסה ישנה שיש לה בעיות (למיטב זכרוני) עם שלטים, והציפיות שלך הן כמו ממכשיר יקר בכמה סדרי גודל.

היצרן מפרט בדיוק מה המכשיר יודע לעשות, ובשפה מאד ברורה - על הבנת הנקרא שלך לא ניתן לקבל אחריות, עם כל הכבוד.

יש לי את המכשיר, והוא מעולה יחסית למחירו, עם אפשרויות מכאן ועד הודעה חדשה, במינימום מאמץ.

יש אפילו פאץ' (לא של היצרן) לעבוד איתו כמדמה מאקי קונטרולר, עם פידבק מהמסך - אבל מן הסתם תקרא לזה "עבודה קשה".

אפשר גם לצעוק איך זה שהמיקסר בתוכנה לא ממקסס לבד, עם כפתור גדול אחד באמצע המסומן במילים "GOOD SOUND".

Peace,

Zooot
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון