פורסם: שלישי 11 אפר',06 23:58
אהלן
אני הולך להחליף את השולחן "עבודה" שיש לי כרגע בחדר. הוא גם קטן מידי וגם בקרוב הוא יילך מהחדר.
לקחתי מידות ופחות או יותר אני יודע מה הגודל של השולחן, לפחות את הלוח הגדול העליון. אני מתכוון גם להשתמש בו כשולחן ללימוד (פסיכומטרי בקרוב) אז הוא יהיה די גדול. 180X65 ס"מ.
איזה צורה היא הכי נכונה לתכנן אחד כזה? איך צריך להיות הגובה שלו, כי הנוכחי נמוך מידי והמסך גם כן נמוך מידי ואני חושב על לבנות מעין מדף הגבהה שראיתי בהרבה מקומות למסך (עם אפשרות לעוד מסך).
השאלה היא האם שווה לי בכלל להתחיל לבנות משהו כזה או שיש כבר שולחנות ייעודיים לעניין הזה בארץ?
חיפשתי קצת בפורום וגוגל אבל לא ממש מצאתי משהו מתאים חוץ מהאומנירקס הזה, אבל בטח זה עולה הון תועפות וגם לא ממש מתאים לדרישות שלי מהשולחן.
אפשר את דעתכם?
פורסם: רביעי 12 אפר',06 10:56
אני לא חושב שיש לבנות שולחן ...
יש הרבה מבחר בשוק, ואפילו כאלה שמותאמים
לאולפני הקלטות, עם 2 מעמדים למסכים וכד'..
צריך לצאת החוצה לחנויות ולבדוק...
S.Supporter
פורסם: רביעי 12 אפר',06 11:19
בניית שולחן פשוט היא לא בדיוק מדע טילים - לוקחים כמה לוחות סיבית מנגריה ומחברים עם "מדפונים" וברגים.
לגבי שולחנות ברמה של אומנירקס: מה אתה בדיוק צריך מהשולחן? כל מיני מדפים? מדפים נשלפים? מגירות? מה? תן איזה שירטוט שיראה פחות או יותר מה אתה רוצה לבנות ואז יהיה אפשר לאמוד את מורכבות הפרויקט.
פורסם: רביעי 12 אפר',06 11:39
הולכים "להום סנטר " או מקומות דומים לזה .
עם מידות ומה שאתה רוצה כמו מדפים .. , הכנה למקלדת .. ועוד כל מיני דברים
יעלו את זה אצליהם על שרטוט .. ויכינו לך את זה .
הם עושים הכל מארונות ועד מטבחים ככה ששולחן זה לא בעיה .
פורסם: רביעי 12 אפר',06 12:27
כן מתישהו אני גם אשים על השולחן מוניטורים. לכן הגובה שלהם צריך להיות בסופו של דבר בגובה הראש שלי.
יש לי כרגע מקלדת של 2 אוקטבות, אני לא חושב שזה יישתנה בעתיד הקרוב אבל לעולם אי אפשר לדעת.
אני לא צריך מדפים נשלפים, אולי רק מסילה למקלדת מחשב מתחת לשולחן, ולעשות מדף\מגירה למחשב שיהיה נגיש מאחורה לכל החיבורים. המורכבות של הפרוייקט נמוכה, זה כולה לשים פלטת עץ של 65 על 180 סמ, לעשות מדפון ל2 מסכים ומסילה למקלדת, וגם מקום למחשב עצמו.
הייתי בכמה חנויות רגילות ולא ראיתי שם שולחן נורמלי. לא ידעתי שהום סנטר עושים דברים כאלה, אני אבסוק את זה. באינטרנט חיפשתי באתרים ישראליים ולא מצאתי.
לגבי חומר העץ, יש בכלל משמעות אם לקנות את העץ היחסית בסיסי וקל או לקנות עץ מלא ויקר שאני לא צריך?
אני לא הולך להעמיס על השולחן מיליארדי סינתים ומגברים. בלחץ מחשב מוניטורים ואולי מיקסר קטן מתישהו.
אם יש פה למישהו תמונות של שולחנות שלכם אני אשמח לראות ואולי לשנות דבר או שנייי אצלי
פורסם: חמישי 13 אפר',06 15:11
איך אני יכול לבנות סטנדים בנפרד מהשולחן אם הוא יהיה גדול, הרי לא יהיה מקום מהצדדים שלו בשביל הסטנדים.
אני מאמין שמסך מחשב מלא, כרגע אין לי כסף לקנות LCD, אין שום בעיה לשים קורה תומכת, אני אזכור את זה.
מה לגבי הסוג של העץ? העץ הכי בסיסי לא יספיק לי?