תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 06:23
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
וואה וואה מוצלח
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  Inercia  
וואה וואה מוצלח
הודעה פורסם: ראשון 04 יונ',06 19:11   
תקופה ארוכה שאני מחפש וואה וואה נורמלי, ולא את הווקס החדשים והדאנלופים האלה
מצאתי שניים שמקבלים הרבה שבחים בביקורות, אבל לצערי אין לי איך לבדוק אותם בעצמי, ככה שאני מזמין על עיוור
האחד הוא Bad Horsie 2 של Morley
יש בו פיצ'רים נחמדים כמו כיוון הLevel, כיוון התדר, שני מצבי וואה בעזרת הרגל(?), אופטי...

השני, Bud-Wah, יעני הוואה וואה של Budda (מאוד מאוד אהבתי את האוברדרייב שלהם)
בנוי קלאסי בלי שום פונטציומטרים.

שניהם עולים אותו דבר בערך. (הבודה יותר יקר באיזה 10 דולר) מה שאני צריך זה שיהיה כמה שיותר שקט, נקי (טרו בייפאס כמובן) ואם יש לו טווח ארוך כמה שאפשר

יצא למישהו לנגן על אחד מהם?
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 04 יונ',06 21:32   
ציטוט:
תקופה ארוכה שאני מחפש וואה וואה נורמלי, ולא את הווקס החדשים והדאנלופים האלה

לא יודע לגבי הווקס....אבל הדאנלופים "האלה".....הם הם הוואה הקלאסיים, איך שלא תסובב את זה הם נתנו (ועדיין) את הטון לגבי הסאונד הפופולרי בעולם.
לגבי אופטי, כן ועוד איך, יש פלוס גדול לאופטי מהסיבה הברורה שאין שחיקה, מצד שני ומניסיוני האישי בכאלה,באופטים הרגש שונה וצריך להתרגל וללמוד איך לעבוד(לי היה מאוד לא נוח).
לגבי ה Bad Horsie, ניגנתי עליו מעט, לא "עשה לי את זה" אולי בגלל שאני רגיל ל CRYBABY.

ללכת ולהזמין אחד כזה (עולה לא מעט) מבלי לשמוע אותו קודם וללמוד אותו זה איך לומר בעדינות......קצת טעות...
  Inercia  
הודעה פורסם: ראשון 04 יונ',06 22:47   
הדאנלופ היחיד שאהבתי זה הקלאסיק, אבל לא מי יודע מה..
יש בארץ את הסוסון הרע איפשהוא? (הבודה בטח אין)
S.Supporter
Re: וואה וואה מוצלח
הודעה פורסם: ראשון 04 יונ',06 23:51   
Inercia :
מצאתי שניים שמקבלים הרבה שבחים בביקורות, אבל לצערי אין לי איך לבדוק אותם בעצמי, ככה שאני מזמין על עיוור

טעות גדולה מאוד.
אני לא יכול להמליץ לך על וואה וואה כי אין לי נסיון עם הפדאלים האלה, אבל אני יכול לתת לך טיפ שיעזור לך מאוד והוא: אל תקנה שום דבר - כלי נגינה, אפקט, ציוד הקלטה וכו' - בלי ששמעת אותו קודם.
(אלא אם יש לך יותר מדי כסף בבנק ואתה יכול להרשות לעצמך להגיד "מקסימום אם אני לא אוהב את הפדאל שאני מזמין אני אזרוק אותו לפח או אנסה למכור אותו"...)
motaboy
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 04 יונ',06 23:51   
אתה בטח מכיר, אבל למקרה שלא - לDUNLOP 535Q יש שליטה על התדר והQ של הפילטר ,ונותן אופציה לGAIN של עד 16dB.

יכול להיות שאני נפטר מאחד כזה אם אתה מעוניין (בפרטי).
noam32
הודעה פורסם: שני 05 יונ',06 04:52   
אהלן
מה שאני להמליץ[לא מניסיון ] את CLYDE wah לפי ביקורות הוא וואה טוב ,יש הקלטה באתר שתוכל להתרשם,וגם הוא טרו בייפס.
http://www.fulltone.com/stpframe.html
לגבי שלא תקנה לפני שתנסה,אני חושב שזה לא נורא לקנות מוצרים שלא שמעת ,כי במקסימום אתה תמיד יכול למכור בebay במחיר די הוגן שלא יהיה לך הפסד גדול,אני אשית קונה על פי ביקורות של אנשים\משתמשים או מגזינים לפי נסיון שלי רק פעם אחת התאכזבתי מהקורוס של ליין 6 ,מתוך 10 מוצרים שהזמנתי .
benny schwartz
תומך
טוב תשמע,
הודעה פורסם: שני 05 יונ',06 07:35   
דבראשון אני ממש לא מצליח להבין את הגישה שלך - כאילו אתה לא מסתפק בווקס וכריי בייבי, אז אתה מחפש משהו אחר,כאילו עם סאונד ספציפי שיענה לצרכים שלך ושהאוזן שלך תאהב, ואז אתה מתכוון לקנות בלי לשמוע?...

בוא תתאר לעצמך שלא היית מכיר את ווקס ודנלופ, והיית פותח שרשרת עם אותה שאלה כמו ששאלת ,רק לגבי ווקס ודנלופ? - הרי סביר להניח שהיית מקבל שירות ותשבחות ושזה מוצר מצויין...(והרי אתה טוען שאתה לא אוהב אותם) אז מאיפה לך לדעת שזה לא מה שיקרה עם הדגמים שציינת?...

או, שייתכן וסתם לא בא לך להיות "כמו כולם" ולשלם הרבה כסף על השם של המוצר ולכן אתה מחפש משהו שונה, ולא בהכרח בגלל סאונד ספציפי שאתה מחפש...

בכל מקרה - אני אישית מנגן שנים על הווקס בהנאה מרובה מאד מאד, הוא מכשיר מדהים לטעמי.

מבין הדגמים שציינת, אני מכיר את המורלי, ועליו גם הייתי ממליץ לך בלי שהיית מזכיר אותו, כי זה באמת הדבר הכי טוב ששמעתי פרט לדברים הקלאסיים שנידונו כאן כבר...

חוצמיזה, יש בכלי זמר חברה שנקראת "רוקטרון" שאני אישית לא כ"כ מכיר את המוצרים שלה, אבל עושה רושםם ששווה בדיקה, למרות שנדמה לי שהוואה שלהם היא די חיקוי לדנלופ...

בקיצור, אני אישית הייתי הולך דווקא כן על דנלופ או על ווקס (עניין של טעם, אני אישית כאמור על הווקס...)

ואם לא - אז בהחלט המורלי, אם אני לא טועה יש במרום, ואם לא שם אז אולי מיוזיק סנטר.

תהנה #smile
n.t
הודעה פורסם: שני 05 יונ',06 12:41   
Inercia :
הדאנלופ היחיד שאהבתי זה הקלאסיק, אבל לא מי יודע מה..
יש בארץ את הסוסון הרע איפשהוא? (הבודה בטח אין)

אחי לדאנלופ הזה יש את הצליל הכי טוב מכל הוואה של דאנלופ אני יודע שהוא מוצע למכירה במרום.
Kwebos
תומך
הודעה פורסם: שני 05 יונ',06 13:49   
יש ברשותי את הבודה, נראה לי שהוא לא כ"כ מה שאתה מחפש.
מדובר בווה מדהים אבל די ספציפי שכזה, הטווח שלו לא גדול מדי, הסאונד שלו מאד ווקאלי ונעים, הוא מתאים בעיקר לFאנק או ג'אז, הוא כן שקט והוא גם טרו בייפאס, הוא לא מורח את הגבוהים כמו שאר פדאלים שניסיתי ועקב כך ועוד דברים הוא גם נשמע פחות טוב בדיסטורשן כך שאם אתה מחפש ווה לרוק/מטאל זה לא זה.

אם אתה רוצה אותו לFאנק, בחיבור יחד עם קומפרסור ועם או בלי אוברדרייב הוא נשמע פשוט אלוהי, אני ממש מבסוט ממנו.
אני קצת מנחש פה כי לא נתת יותר מדי פרטים אבל נראה לי שה-Q535 יתאים לך יותר, שווה נסיון וגם הוא אחלה ווה פשוט שונה.

אם אתה רוצה להתרשם מהבודה אתה מוזמן להודיע.
  Inercia  
הודעה פורסם: שני 05 יונ',06 16:54   
הבודה נשמע מעניין אם הוא לסגנונות שאתה מציין, אבל אני נאלץ להתפשר למען סגנון הלהקה שכולל הרבה סולואים וליד בדיסטורשין..

אני אבדוק את הQ535.

benny schwartz
הוצאת אותי קצת ילד קטן #smile
מעולם לא קניתי משהו בלי לשמוע, אבל במקרה הזה אני חושב על זה כי אני סה"כ רוצה עם נוכחות לסולואים ושקט, והבנתי שהמורלי עושה את זה.. זה יותר עניין של נוחיות בלייב והנאה מאשר הקלטות וחלק ממסע חיפוש הסאונד האולטימטיבי שלי, ככה שספק שאני אתאכזב ממנו ביחסית למחיר של איביי בהשוואה לשל הארץ

אבל אולי לא נתתי לדאנלופים מספיק הזדמנויות.. אני אבקר במרום בסופשבוע
אגב לא ידעתי שמייבאים מורלי לארץ.. זה יעזור לי מאוד!
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון