Act Compatible
פורסם: חמישי 13 יול',06 01:30
אני מרפא טיניטון בעזרת כדורי פלאפל, פרטים בחתימה.
או באירוך, האינטואציה שלך נכונה.
אם נתעלם לרגע מזה שעדיין לא יודעים בדיוק איך נוצר טיניטון (וזו התעלמות גדולה), שדה מגנטי משפיע על מוליכים טובים, ואתה, אתה לא מוליך משהו.
(או בקיצור, שדה מגנטי בעוצמות כאלה לא משפיע על המוח, ובטח שלא מתקן נזקים שבטעות נקרים בדרכו)
Administrator
פורסם: חמישי 13 יול',06 07:56
כאחד שמטונטן כבר 10 שנים, ועבר כל בדיקה אפשרית, אני יכול להגיד שרבים מאלה שבאים להתמודד עם הבעיה לא ממש מבינים מה היא, להוציא כאלה שהם בעצמם מטונטנים.
טינטון זו הגדרה כללית מדי עבור סימפטומים של כביכול-שמיעת רעשים מובנים, באם הם קיימים או מובאים לתחושה שהם קיימים.
הסיבות יכולות להיות רבות, לא בהכרח באוזן, והגדרת ריפוי אחיד לכולן תהיה בגדר אחיזת עיניים, להוציא מקרים בהם רגיעה ואוטוסוגסטיה מהווים תמיכה ולעתים פתרון. שזה גם לא רע ולא נשלל כמובן.
אצלי, לדוגמא, מצאתי שיש קשר ישיר לשינה או מצב שינה, ולאחרונה יצא לי לעבור טיפולים אצל אחת שאני מוריד את הכובע בפניה - הראשונה שהצביע לי על מוקד טינטון, ואף הראתה לי בספרות המקצועית היכן יכול להיות המקור (אצלי, במקרה שלי, כמובן), מה שאף רופא עד היום לא טרח להזכיר או לבדוק, למרות שהתגלתה אצלי היצרות בין-חוליתית בצאוור וגם תזוזת הראש משפיעה על הרעש (ברוכים הבאים למועדון המחשב). שכך, היא החלה לטפל בכיוון זה (חוליות C2-3, פה ולסת {שזה טיפול שבחיים לא ידעתי שקיים}), ובזמן הטיפול הרגשתי שיש שינויים מבחינת הסימפטומים ועוצמת הרעש. אני אחזור עם תשובות בדוקות רק לאחר שאבחן כמה הטיפול עזר (עברתי רק טיפול אחד ספציפי לזה), וזאת כיוון שהיא כעת מטפלת בגרמניה ואמשיך בטיפולים רק עוד כחודש כשהיא תחזור.