תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 14:14
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
צריך המלצה לאוזניות
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה
  revive  
צריך המלצה לאוזניות
הודעה פורסם: שישי 01 ספט',06 03:17   
השכנים מתחילים להתלונן #smile אז אני מחפש אוזניות איכותיות בשביל השעות הקטנות של הלילה.
התקציב שלי הוא 500 ש"ח בערך (אפשרי לחרוג אם יש דגם שממש שווה את זה).
אשמח לקבל המלצות לגבי איזו חברה עדיפה (SENHEISER, AUDIO-TECHNICA....) ודגמים ספציפיים.

אם זה עוזר,
אני עובד עם EMU 1820 ומשתמש במוניטורים ADAM A7.

תודה מראש!
FUBA
תומך
הודעה פורסם: שישי 01 ספט',06 03:44   
akg k240s
akg k271s
uridat
S.Supporter
הודעה פורסם: שישי 01 ספט',06 07:59   
יעזור לכולנו, בעיקר לך, אם תגדיר בצורה מדוייקת יותר מה אתה צריך.
על מה אתה מנגן
מה אתה שומע
מתי
כמה זמן
ממה עשויים הקירות
לשמוע מוזיקה או לעבוד על המחשב
וכו' וכו'

בנתיים, אתה יכול להתחיל לקרוא ביקרות כאן.

וגם לחפש בפורום

אוזניות
הודעה פורסם: שישי 01 ספט',06 11:11   
1) זה בעיקר ליצירת מוזיקה (קלאבטרנס, פרוגרסיב) בלילות (עבודה של שעתיים שלוש רצוף)
2) משתמש בעיקר בVST
3) מה קשור הקירות? (מדברים על אוזניות, כן?)

וכמובן שהם יהיו גם לשמיעת מוזיקה...

מקווה שזה עוזר
montigo
Supporter
הודעה פורסם: שישי 01 ספט',06 15:51   
מבחינת הסנהייזרים, זה בערך מה שיכנס לך בתקציב:
Sennheiser HD 465 = 590 ש"ח
Sennheiser HD 477 = 425 ש"ח
Sennheiser HD 497 = 475 ש"ח
Sennheiser HD 210 = 489 ש"ח
Sennheiser HD 200 = 585 ש"ח

שמעתי את כולן, אני גם בעלים של HD 200.
ה-HD 200 מאוד פאנצ'יות, ומספקות באס מעולה והדוק, אבל לא נייטרליות במה שקשור לתחום ה-MIDRANGE, הן צובעות את הסאונד.
ה-477/497 אוזניות נחמדות ונעימות להאזנה, אך לטעמי הן יותר מתאימות להאזנה ניידת מאשר לעבודה באולפן.
את האחרות אני לא זוכר, כנראה שלא הפילו אותי מהרגליים.

הסנהייזר הנמוך ביותר שהייתי קונה הוא כנראה ה-HD 280, שהן אוזניות סגורות מעולות, אבל כמעט כפולות מהתקציב שלך. הנה מה שרשמתי עליהן (בעבר):
I liked these pretty much. The sound is very tight, crisp and "at-your-face". These seem like "classic" monitoring headphones, as they provide very detailed sound and you can hear even the smallest nuances. Several downsides: bass is recessed, high-mids seems too strong sometimes, and I think they cause some ear fatigue. These aren't the most comfortable phones, but aren't too bad as well.

ה-AKG K240 ממש לא רעות, לדעתי הן מעולות לסוגי מוזיקה אחרים, אבל לטראנס מצאתי אותן בעייתיות כי הן קצת "מנפחות" את הבאס. זה כיף להאזנה אבל לא כיף למיקסינג.
Nice semi opened cans, the sound signature was pretty similar to my closed HD200. The sound is good but the bass isn't tight enough for me. It's bloated, and it shows mainly on dance music. As you know, tight bass is one of my main concerns, so I abandoned these cans.

אני אגב, משתמש כיום רוב הזמן ב-AKG K501, שהן לדעתי ללא ספק מעולות, אבל הן יקרות וקשה להשיגן בארץ. הן ממוצבות ברמה של HD580 וחבריו.

כמו שאמרו לך, תגדיר קודם איזה סוג אוזניות אתה מחפש (פתוחות או סגורות, Supraaural או Circumaural).
אם אתה עובד בלילה ואין לך רעשים בחוץ, אולי עדיף שתלך על אוזניות פתוחות, שיעמיסו פחות על האוזניים, מה עוד שהם מספקים לרוב Soundstage יותר רחב.

אגב, לזכרוני ה-K240 עולות בסביבות 700 ש"ח, וה-K271 עולות בסביבות 900 ש"ח. זה בהחלט מעל התקציב שלך. אם אין לך אפשרות למתוח את התקציב, נסה למצוא משהו מיד שניה. כל האוזניות שתמצא היום ב-500 ש"ח (כחדשות) הם סמי-חובבניות, או אוזניות ל-DJ.
הודעה פורסם: שבת 02 ספט',06 17:25   
תודה על התגובה המפורטת ליאור, אבל יש במוזיק שופ אוזניות של AUDIO TECHNICA שנכנסות בתקציב שלי...השאלה היא איך הם נחשבות?

והחלטתי שאני מחפש אוזניות סגורות, כדי שאני אוכל גם להשתמש בהם בתור פלייבק להקלטות שירה.

בכל מקרה, כמו שאמרתי, אני יכול למתוח את התקציב אם אני אמצא משהו שממש שווה את זה.
Soundance Studio
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 03 ספט',06 08:38   
שלום לך רביב,
הייתי ממליץ לך לעבור גם אצלנו בחלילית ולנסות את הדגם החדש של EQUATION מסדרת ה EARTOLLS דגם RP21 שנמצאות באיזור התקציב שלך ונשמעות פגז כמו כן יש לך גם את הרולנד RH200 .
#thumbsup
טכנאי סאונד ויוצר מוזיקה
normah d
הודעה פורסם: שלישי 05 ספט',06 13:42   
SONY MDR 7605 יספקו לך גם אטימות להקלטה וגם לעשיית מיקס ! עלות 150-200 דולר
montigo
Supporter
הודעה פורסם: שלישי 05 ספט',06 15:24   
רק עכשיו שמתי לב לתגובה :?:

אני חושב שמה שחשוב זה לא איך האוזניות "נחשבות", אלא כיצד הן משרתות אותך.
לדוגמה, המון אנשים משבחים מאוד את ה-HD590, נחשבות אוזניות מעולות (ויקרות מאוד). אני לדוגמה בכלל לא מסתדר עם הצליל שלהן. את ה-HD580 אני כן אוהב.

לגבי ה-Audio Technica, על איזה דגם מדובר?

קח איתך דיסקים שאתה מכיר היטב עם הפקות איכותיות, וכמו כן חומר שלך שעשית לו מיקסינג.
תמצא את האוזניות שמשקפות הכי טוב את הפגמים בעבודה שלך, לעומת החומר המקצועי.
אתה לא רוצה אוזניות שייפו לך את הסאונד, אלא אוזניות שיהיו כמה שיותר שקופות.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון