Administrator
פורסם: שישי 20 אוק',06 20:46
אני מנחש ששלחת את ההודעה הזו בפורום סאונד בגלל שאתה חושד בשרשרת האודיו שלך, אך דע שקרחצים יכולים להגיע ממערכת ההקלטה הממוחשבת ולצאת ידי ביטוי בתוך הגל.
ראשית, נסה לתקן פינצטית את הגלים כדי לנסות להציל.
שנית, בצע בידוד של גורם אפשרי מבחינת מאמץ הקלטה/גישה לדיסק, כי זה נראה כמו כמו קריעת שריר במאמץ בעת הקלטה, אך גם אפשרות שמאמץ בהשמעת קטעים שהוקלטו (בעת הקלטת חדש) יוצרים את הבעיה. לדוגמא: נסה לשחזר מצב הקלטה של אחד מהערוצים שנפגעו, מחדש, עם אותם ערוצים מושמעים שכבר הוקלטו. אתר קרחצים, ונסה להעלים בכל פעם ערוץ אחר כדי לבחון אם הוא אחראי לבעיה, או שזה בכלל כמות הערוצים.
זאת, בתקווה שאין סרוויסים אקראיים ברקע.
Administrator
פורסם: שישי 20 אוק',06 22:25
אם בעת נגינה, אפשר שהדרייבר לא עומד בתזרים, אם בגלל שתפס עדיפות נחותה או עצם גודלו. קודם תקן את זה, אלא מה שנאמר מעלי עדיין לא נבדק... ותופעות בשרשרת לפני כניסת הממיר ניתן לראות בצורה הגל.
פורסם: שבת 21 אוק',06 00:35
שאלה חשובה: באיזה Buffer size עבדת?
Act Compatible
פורסם: שבת 21 אוק',06 00:48
לפני שהייתי מתחיל לנבור במחשב הייתי שם את הזמר בחדר אחר עם המקרופון ואותה שרשרת הקלטה עד למחשב (לא כולל) ונותן לו לשיר חמש דקות, מתיישב ליד המוניטורים ומקשיב, אחר כך הייתי חוזר על הכל כולל המחשב (ז"א לתוך הכניסה של הכרטיס קול) ללא הקלטה ובסוף פעם נוספת עם הקלטה. זה ייתן לך מדד ראשוני לגבי איפה הבעיה קיימת ( ציוד חיצוני, כניסות כרטיס קול, או הקרביים של המחשב). זה מה שאינטואיציה שלי אומרת אבל יכול להיות שאני טועה... תסתכל גם על הזמר שלך שר, אולי הוא נוגע בטעות במקרופון או בסטנד או בכבל, אולי העוצמות שלך בשרשרת מכוונות לא טוב... הייתי בודק גם חשמל, ראיתי כבר מקרים שהדלקה וכיבוי של אור בחדר אחר עשתה קרחצים שונים...שווה בדיקה.
Supporter
פורסם: שבת 21 אוק',06 07:36
אולי משהו שקשור לבעיות ה-latency שטיפלת בהן לאחרונה?