תומך
פורסם: שבת 28 אוק',06 15:26
השמיעה שלי מתברר היא במצב פקקט, אני יכול לנגן חלק מהדברים שאני שומע אבל ממש לא ברמה שמספקת אותי. אני חייב מבחינתי להעלות את השמיעה שלי כמה וכמה רמות למעלה.
רציתי לבקש מחברי הפורום שכבר בעלי שמיעה ברמה גבוהה או שיש להם נסיון בזה שיתנו רשימה של שירים פשוטים יחסית שאפשר להוציא את האקורדים שלהם משמיעה על מנת להתפתח בכיוון הזה. פשוט אני לא יודע מה לנסות להוציא... לא יודע מה מסובך מה פשוט, בעצם אני יודע אבל לא סגור על זה וכדי לדעת אני צריך לבדוק את האקורדים ואז טוב בעצם הלך כל התרגיל.
מקווה שהבנתם את הבקשה שלי. כל עזרה תתקבל בברכה.
S.Supporter
פורסם: שבת 28 אוק',06 15:49
אפשר להוציא משמיעה אקורדים של כל שיר שקיים.
זה לא משנה איזה שיר. קח שיר, מצא את האקורדים, והנה כבר השתפרת עוד קצת. ועוד קצת בשיר הבא, ועוד קצת בשיר הבא...
רק אל תתחיל ממתי כספי.
תומך
פורסם: שבת 28 אוק',06 19:30
אני יודע מאיפה לא להתחיל
אני לא יודע מאיפה כן להתחיל...
זאת בדיוק הבעיה. אני רוצה דברים פשוטים כמה שיותר כדי להתחיל לקבל מושג על איך עושים את זה בכלל...
מצידי יהונן הקטן אבל את זה אני כבר יודע...
Act Compatible
פורסם: שבת 28 אוק',06 19:42
משינה. שירים פשוטים להתחלה
פורסם: שבת 28 אוק',06 20:32
אני מסכים עם אייל. אין תחליף למורה שיעבוד איתך וינחה אותך איך לעשות את הדברים נכון.
אם אתה ממש רציני בעניין, אתה יכול להירשם לרימון לקורס פיתוח שמיעה, זה יסדר לך הרבה דברים בראש. (עכשיו כבר קצת מאוחר מדי, אולי בשנה הבאה...)
תומך
פורסם: שבת 28 אוק',06 22:26
לרימון תכננתי להירשם אחרי השחרור מהצבא. זה גם יקצר לי את השירות בהנחה ויפסלו לי שוב את הקצינים אחרי שכבר עשיתי את הניתוחים ברגליים...
אם פוסלים אז שנה הבאה אני רוצה להירשם לרימון. הבעיה היא שאני מאמין שהציונים שלי בבחינות סיווג לא יהיו גבוהים מספיק ואני כמובן נזכרתי מאוחר כמו תמיד. אז צריך להתחיל להתפתח.
יש לי ידע בסיסי ביותר בתיאוריה. אני מנגן גם על כמה כלים אבל אף פעם לא התמקצעתי על אף כלי... הייתי ילד קטן מדיי בראש כשהתחלתי לנגן. אז לא השקעתי מה שהייתי צריך.
מי אלה יובל נדב, גורי אגמון ושמוליק נויפלד?
ויש לי נראה לי בעיה בזיכרון השמיעתי שלי כי אני פשוט לא זוכר...
שנים אני כבר מנגן AM ואין לי מושג איך הוא ישמע כל פעם שאני מנגן אותו מחדש.
פשוט לא נכנס לראש... לא מבין למה...
תודה לכל המגיבים כמובן! אסור לשכוח!