תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 11:24
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
היכן ניתן להשוות מוניטורים?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה
Yogimeister
היכן ניתן להשוות מוניטורים?
הודעה פורסם: שבת 28 יול',01 05:09   
Could anyone recommend stores that hold different kinds of monitors ??
  JS  
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שבת 28 יול',01 15:54   
Yogi
פגעת באחת הבעיות היותר גדולות של צרכני ציוד הקלטה מקצועי בישראל. אין חנות המשווקת את כל המוצרים של כל היבואנים ומאפשרת בכך השוואה ישירה. אין שום אפשרות לשמוע רמקול במרכז תל אביב "לזכור" את הסאונד ואז לסוע ליפו לשמוע רמקולים אחרים. "לזכור" את הסאונד ולסוע לתל כביר לשמוע משהו אחר ואז לבני ברק וכן הלאה.
תופעת החנויות שהן גם יבואניות היא בעייתית ביותר ומזיקה לצרכנים ביותר מבחינה אחת.

הודעה פורסם: שני 30 יול',01 11:43   
So how about people who have used a monitor for a long time and then listened to a different one ... this might be a trust-worthy comparison (Although subjective).

Also, could you recommend any stores in the Tel Aviv area ?? (Even for price comparing)

Thanx
Yogi
  JS  
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שני 30 יול',01 12:28   
[quote]
בתאריך 2001-07-30 05:43, Yogimeister כתב:

<<<< Also, could you recommend any stores in the Tel Aviv area ?? (Even for price comparing)<<<<

לצערי אין לי כל המלצה חמה כי אין חנות כזו ולכן רק שתי אפשרויות עומדות בפניך. הראשונה היא לשאול למספר ימים מספר רמקולים שביניהם אתה רוצה לערוך השוואה, להביא אותם לחדר/אולפן שלך, לערוך השוואת A/b ביניהם להחזיר את אלו שנשמעים באוזניך פחות טוב ולקנות את הזוג שנשמע הטוב ביותר בחדר שלך.
השניה היא לכתת רגליך בין כל היבואנים ולערוך מבחני האזנה לא "מאוזנים". כתובות וטלפונים בגליונות אקט מוזיקלי - כולם מפרסמים.
ההמלצה החמה ביותר שאני יכל לתת בנושא רמקולים - אל תסמוך על מבחני המוצרים של שום עיתון. נקודה. רמקולים הם מוצר שאין לו שום ערך השוואתי ממשי והתוצאות הן לעולם סובייקטיביות (תלויות בטעם אישי - לא בתוצאות מדעיות מוכחות). זה נראה יותר קל ואם זה פורסם בעיתון אז זה בטח נכון? המממ...מתי בפעם האחרונה קראת מבחן מוצר קטלני?

הודעה פורסם: שלישי 31 יול',01 06:00   
ידידי, מכיוון שנראה לי שאתה נמצא עכשיו באותו שלב שבו אני הייתי לפני חודשיים (כלומר, החלפת הרמקולים הביתיים במוניטורים), וגם תנאי החדר שלך דומים לסביבת העבודה שלי, אני אנסה לחסוך לך קצת בחיפושים. מה שנאמר למעלה נכון, והבעיה העיקרית בהשוואה בין המוניטורים השונים שמשווקים בארץ היא הבלעדיות של כל משווק, שמאלצת אותך לגמוע מרחקים בין רמקול לרמקול ומקשה על האזנה השוואתית של ממש.
הרשימה שאני זיקקתי לעצמי מתוך המבחר המצומצם היא של שלושה דגמים לשדה שמיעה קרובה, שלושתם פאסיביים ונעים בין 2000 ל2400 ש"ח.
Rokit - של KRK. אצל האוזמן ברמת גן.
Reveal של Tannoy (יש גם אקטיבי). משווק ב'סנטרוניקס' בבני ברק.
Alesis Mk2 - בכלי זמר. אלה גם המוניטורים שרכשתי בסופו של דבר, ואין לי מילה רעה על ההשקעה. אני חושב שבסופו של דבר אתה צריך לבחור את מה שנשמע נכון לאוזן שלך, ואחרי הכל, המוניטורים שתבחר יעצבו את הסאונד שתפיק מהם, והאוזן שלך תתעצב לפיהם ותלמד איפה החולשות שלהם אל מול התוצאה הסופית, כמו שהיא תישמע ממקורות שונים אחרים.
Yogimeister
הודעה פורסם: רביעי 01 אוג',01 11:21   
I don't know ...

I was thinking of going for Active speakers.

I liked the "Music Shop" in Dizingoff - they seemed to have very good knowledge.

The main sales rep. recommended the Event PS-6 (Over the Tannoy Reveals which he also sells).

Again ... for about 4,800NIS

I think I will go with them ... but with very little market research ...

Tell you the truth, I don't have the time and patience .. (And experience with monitors - I'm used to Multimedia speakers ... so each monitor will blow my mind a little different.)

I would just rather go with what alot of ppl can recommend for all kinds of electronic music.

Yogi
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון