פורסם: שבת 18 נוב',06 20:23
שלום.
יש לי מיקסר של ברינגר, פשוט ומעפן ביותר, כרטיס קול waveterminal ואני עובד עם לוגי'ק.
המיקסר מחובר לכניסה של הכרטיס קול וכשאני מחבר למיקסר מיקרופון וגיטרה, זה יוצא בערוץ אחד בלוג'יק. כלומר המיקסר כולו יוצא ב inupt1 בתוכנה וככה אני לא יכול להפריד בין הערוצים של המיקרופון ושל הגיטרה.
האם משהו לא בסדר? או שפשוט יש לי חור מידע בנושא
מקווה שהבנתם את השאלה, תודה מראש
Act Compatible
פורסם: שבת 18 נוב',06 21:00
אם אתה יוצא מיצאת המאסטר/סטריאו, אז חבר צד אחד לכניסה 1 בכרטיס, וצד שני ולכניסה 2.
אם אתה מקליט שני כלים, נתב אחד מהם במיקסר לימין והשני לשמאל, וכך תקבל הפרדה בהקלטה.
פורסם: שבת 18 נוב',06 21:19
אבל כך כל כלי שאני מקליט יצא מצד אחד של הרמקולים. לא?
והאם זו השיטה המקובלת?
Act Compatible
פורסם: שבת 18 נוב',06 21:32
לא, בקיובייס את קובע לאן לשלוח את הערוצים שהתקבלו. המיקסר הוא לפני הכרטיס, לכן התוכנה תקבע את המיקום שלהם במיקס, ולא המיקסר.
וכן, כך זה מקובל. כשיש מיקסרים עם יותר שליחות להקלטות, ברוב המיקסרים הכפתור שקובע את השליחה שולח לשני צדדים, ואתה קובע לאיזה צד לשלוח ע"י כפתור הצידוד.
פורסם: שלישי 21 נוב',06 18:40
אוקיי חזרתי.
עליתי שלב ואני רוצה לצרף כלי שלישי. עכשיו איך אני עושה את זה?
הרי אם אני מחלק את הערוצים לשמאל ולימין, זה מגביל אותי רק לשני כלים לא?
Act Compatible
פורסם: שלישי 21 נוב',06 18:57
נכון מאוד. אתה מוגבל לשני כלים.
אם אין לך יציאות נוספות במיקסר, כמו Group או ALT 3-4, ואם אין יציאת Direct Out מכל ערוץ, אז האפשרות היחידה שנשארה היא לשלוח מה-Aux של הערוץ, וזה בתנאי שהוא יכול להיות Pre-Fader.
חבר את Aux Out 1 לדוגמא לכניסה השלישית בכרטיס הקול שלך (אם אין לך כניסה שלישית, אז אפשר לעצור כאן, כי הכרטיס יכול להקליט בו זמנית ערוצים בנפרד כמספר הכניסות שיש לו), בערוץ עצמו (יכול להיות שזה כללי לכל הערוצים) שנה את המצב של ה-Aux 1 ל-Pre, סגור את הפיידר של הערוץ, ופתח את ה-Aux 1 באותו ערוץ בעוצמה המתאימה לך להקלטה.