פורסם: רביעי 07 פבר',07 15:15
שלום!
אני ראיתי שיש מלא אנשים שפתחו נושאים בכזה סיגנון אבל אני פשוט מאוד רוצה שאנשים שלמדו במיכללה מסויימת יצירת מוזיקה אלקטרונית וימליצו לי על המכללה שלהם או כל מכללה אחרת.כמובן עדיף לפרת למה אתם ממליצים על המקום...
תודה רבה מראש.
פורסם: חמישי 08 פבר',07 14:13
אמממ כל כך הרבה צפיות ואף אחד לא כתב כלום... מה אף אחד כאן לא למד בשום מקום?!
אולי אפילו אחים או חברים שלכם.
פורסם: חמישי 08 פבר',07 14:47
תודה רבה לך על ההמלצה אני יבדוק זאת.
שאלה קטנה:
-זה רק סאונד או שמלמדים גם ליצור מוזיקה?
Act Compatible
פורסם: חמישי 08 פבר',07 16:17
לפי דעתי לא שווה ללמוד בבית ספר לסאונד אם אתה רוצה לחיות בישראל
ובכלל, אם אתה רוצה ללמוד "לייצור" מוזיקה בשביל הכיף מספיק לך איזה מורה פרטי שיש לו אולפן. לא שווה להשקיע כסף בלימודים שלא יעזרו לך למצוא/ להתקדם בעבודה.
פורסם: ראשון 11 פבר',07 17:23
מה הקשר כסף?! אני לא רוצה את זה בגלל שאני אוהב את זה אחרי זה אני מיסתכל איך עושים מזה כסף!
פורסם: ראשון 11 פבר',07 17:54
מה אין מילים? אחי אני באמת לא מבין מה אתה רוצה תיקרא את השאלה שלי טוב טוב ואל תיתיחס לתגובות כאן ואז תענה.......................
פורסם: ראשון 11 פבר',07 19:24
קח את זה ב EASY
אני לא למדתי בית ספר למוזיקה אלקטרונית, אך ממה שאני רואה שחברים שלי ואנשים אחרים שלומדים במקומות שכאלה , אין הרבה תפוקה . כלומר הקצב מאד איטי,אפילו אם הכיתה קטנה,
אני לא מכיר בן אדם שבאמת מרוצה.
אני ממליץ לך למצוא מורה פרטי עם המלצות שתברר איתו בדיוק מה אתה רוצה ואם הוא יכול לספק לך את זה, תשמע קטעים שהוא הכין או הוציא לשוק, ותבדוק כמה מורים.
ממה שהבנתי אתה רוצה ליצור מוסיקה ואני חושב שמכללת עמק הירדן או כל מכללת סאונד אחרת לא תעזור לך ותבזבז שנים על זה. תנסה את הגישה של מורה פרטי ולימוד עצמי - ספרים, שמיעה מרובה וכמובן אינטרנט,האתר הזה יוכל לעזור לך הרבה מאד.
מקווה שתצליח ותבחר נכון אבל הכי חשוב לקחת את זה בקלות ולא להילחץ
Boof