תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 21:59
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
גיטרה ראשונה לבן דוד
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  ששון קשת  
גיטרה ראשונה לבן דוד
הודעה פורסם: שבת 10 פבר',07 22:17   
אהלן פורום גיטרות,

לפני בערך שבועיים דוד שלי שאל אותי אם יש לי גיטרה חשמלית לתת לבן שלו.
הלכתי והוצאתי מהמתים את החשמלית הראשונה שלי (ימהה פסיפיקה) ואיך שהוא בסגנון מגייבר הצלחתי להביא אותה למצב של ניגון (בשביל זה אני מסתובב בפורום עשה זאת בעמצך).

היום פגשתי את דוד שלי שוב ושאלתי אותו מה העניינים עם הבן שלו והוא אמר לי שהם הלכו לכלי זמר בת"א וכנראה יקנו שם גיטרה חדשה.
דיברתי עם הבן-דוד (בן 14) והוא אמר לי שהוא אמר למוכר שהוא אוהב בלוז ורוק, המוכר כנראה התלבש עליו והחליט שהכי מתאים לו זה גיבסון סטודיו ב6400 ש"ח.

עכשיו אני קצת מרגיש רע להכנס להם בעיניינים אבל נראה לי שזה קצת גדול על ילד בן 14 כשזה הגיטרה החשמלית הראשונה שלו.

אני קצת מנותק מעולם הגיטרות בארץ, לכן אני אשמח אם למשהו יש הצעות לגבי חנויות שבהן מוכרים גיטרות טובות באזור רעננה. נראה לי שחשוב להם מקום עם אנשים שאפשר לסמוך עליהם לתיקונים וכו..

תודה, גדעון
1eyedbitch
Supporter
הודעה פורסם: שבת 10 פבר',07 22:24   
אם טיול לדרום תל-אביב זה לא סוף העולם אז אולי שווה להם לבדוק את בודגוב. אין לי ניסיון אישי איתם אבל קראתי רק דברים טובים פה בפורום גם על השירות וגם על המוצרים, ועכשיו ראיתי באתר שם מודל שמבוסס על ה les paul studio ועולה 1650 שקל.

ובנימה אישית ... אני חושב שזה ניצול מגעיל לנסות לדחוף גיטרה ב 6400 שקל לילד שקונה גיטרה ראשונה.
תגיד לבן דוד שלך...
הודעה פורסם: שבת 10 פבר',07 22:35   
דבראשון ברגע שראיתי את הכותרת למודעה שלך באתי ישר להמליץ לך על יאמאהה פסיפיקה...
במקרה אני קניתי לבן דוד שלי אחת כזו (כאילו אבא שלי קנה, אני המלצתי...) לבר המצווה...

ב'קיצור מנסיוני הלא כל כך דל במקרים כאלה הקרב אבוד...

אתה יכול לנסות לדבר עם האבא שלו שיחכה עוד קצת עד שהילד ייכנס לעניינים ויחליט מה הוא באמת רוצה ולא רק מנקודת מבט פנטזיונרית של ילד בן 14 שרוצה גיטרה כמו של סלאש.
מחר הוא יחליט שהוא רוצה סאונד מטאל ואין לגיבסון גשר צף אז זה לא זה... ואריק קלפטון בכלל מנגן על פנדר....

אבל שוב, מנסיוני עם כמה תלמידים כאלה שיש להם הורים כאלה - חבל לך על הזמן... הילד רוצה, האבא יקנה, אתה תגיד שגיבסון זה חבל על הזמן של גיטרה, ותתפלל שהילד לא יפסיק לנגן, ומן הסתם יהנה מהגיטרה,( או לחלופין שיתיאש ואז תזכה אתה בגיבסון נחמדה#smile

אני בכלל לא מתחיל לנסות להמליץ על דגמים בינוניים מומלצים, ויש ים: קורט, דין, פנדר הזולות, יאמאהה, ועוד... גמו שאמרתי לטעמי בשלב זה הקרב אבוד, צקסימום תנסה לדרבן את האבא למשוך את הקניה עד שיהיה בטוח שהילד בגור על עצמו ויש לו עתיד גם לפי חוות דעת מקצועית של מורה וכו'... עד אז - שיסתפק בפסיפיקה.

(בודגבו? מה ההבדל בין לקנות גיטרה שנראית כמו גיבסון אבל רק נראית ורשום עליה בודגוב, לבין אותה אחת שרשום עליה SX אן אפיפון?....)

חנויות באיזור רעננה? - פה אחד ממליץ בחום רב מאוד: כלי זמר כפר סבא!

בהצלחה.
  ששון קשת  
הודעה פורסם: שבת 10 פבר',07 22:40   
בואנה אתה מהיר #clap ,

נראה לי אחלה חנות, וגם המודל על הגיבסון נראה לי לעניין למרות שהפנדרים שלהם נראים טובים לא פחות, אני אדבר עם הדוד והבן-דוד.
תאמין לי אני עד עכשיו מזועזע מהסיפור.
אם הייתי מקבל גיטרה כזאת בגיל הזה הייתי מפחד לשים עליה טביעות אצבע והייתי ממשיך לנגן בקלאסית.

גדעון
צופיפניק
S.Supporter
הודעה פורסם: שבת 10 פבר',07 22:47   
איפה המורה לגיטרה בכל הסיפור הזה?
אם יש לו מורה - שילך עם המורה לחנות ושיקנו גיטרה ביחד אחרי שהמורה בדק אותה וראה שהיא טובה ומתאימה לתלמיד.
אם המורה לא מסכים ללכת עם התלמיד לחנות - שיחליף מורה ומהר.
אם אין מורה - אז לפני שהוא קונה חשמלית ב-6,400 ש"ח כדאי שילמד לנגן, לא?!

אגב, לא כ"כ מובן מהודעתך אם כבר יש לו קלאסית והוא רק עובר לחשמלית, או שהחשמלית תהיה הגיטרה הראשונה שלו. אני תמיד ממליץ לתלמידים שלי להתחיל אך ורק על קלאסית. אם התלמיד ממש מתעקש על חשמלית, אז לפחות אחת זולה - לא יותר מ-1,500 ש"ח. לצערי, מספר לא מבוטל של ילדים מפסיקים לנגן אחרי חודש-חודשיים כשהם מגלים שזה לא קל כמו שהם חשבו, והגיטרה היקרה סתם יושבת ומעלה אבק בארון.
  ששון קשת  
הודעה פורסם: שבת 10 פבר',07 22:51   
תודה בני,

אני מבין מה אתה אומר, אני רק מסתכל מהצד וכואב לי הלב. הילד דווקא נראה לא לי כזה מפונק אבל מי יודע... (אולי הוא אחד מהתלמידים שלך #smile.
אני אציע להם את בוגדוב ונראה מה הם אומרים.
לגבי הימאהה פסיפיקה, אני לא יודע מה הניסיון שלך אבל הגיטרה שלי לא ממש עמדה טוב במבחן הזמן.

תודה, גדעון
  ששון קשת  
הודעה פורסם: שבת 10 פבר',07 22:57   
תודה צופיפניק, אני לא עומד בקצב כאן #smile

הוא כבר לומד על קלאסית, לא יודע כמה זמן, ואיפה (אולי בקונסרבטוריון..)
נראה לי באמת כדאי לו לדבר עם המורה.

גדעון
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון