פורסם: שבת 10 פבר',07 22:17
אהלן פורום גיטרות,
לפני בערך שבועיים דוד שלי שאל אותי אם יש לי גיטרה חשמלית לתת לבן שלו.
הלכתי והוצאתי מהמתים את החשמלית הראשונה שלי (ימהה פסיפיקה) ואיך שהוא בסגנון מגייבר הצלחתי להביא אותה למצב של ניגון (בשביל זה אני מסתובב בפורום עשה זאת בעמצך).
היום פגשתי את דוד שלי שוב ושאלתי אותו מה העניינים עם הבן שלו והוא אמר לי שהם הלכו לכלי זמר בת"א וכנראה יקנו שם גיטרה חדשה.
דיברתי עם הבן-דוד (בן 14) והוא אמר לי שהוא אמר למוכר שהוא אוהב בלוז ורוק, המוכר כנראה התלבש עליו והחליט שהכי מתאים לו זה גיבסון סטודיו ב6400 ש"ח.
עכשיו אני קצת מרגיש רע להכנס להם בעיניינים אבל נראה לי שזה קצת גדול על ילד בן 14 כשזה הגיטרה החשמלית הראשונה שלו.
אני קצת מנותק מעולם הגיטרות בארץ, לכן אני אשמח אם למשהו יש הצעות לגבי חנויות שבהן מוכרים גיטרות טובות באזור רעננה. נראה לי שחשוב להם מקום עם אנשים שאפשר לסמוך עליהם לתיקונים וכו..
תודה, גדעון
S.Supporter
פורסם: שבת 10 פבר',07 22:47
איפה המורה לגיטרה בכל הסיפור הזה?
אם יש לו מורה - שילך עם המורה לחנות ושיקנו גיטרה ביחד אחרי שהמורה בדק אותה וראה שהיא טובה ומתאימה לתלמיד.
אם המורה לא מסכים ללכת עם התלמיד לחנות - שיחליף מורה ומהר.
אם אין מורה - אז לפני שהוא קונה חשמלית ב-6,400 ש"ח כדאי שילמד לנגן, לא?!
אגב, לא כ"כ מובן מהודעתך אם כבר יש לו קלאסית והוא רק עובר לחשמלית, או שהחשמלית תהיה הגיטרה הראשונה שלו. אני תמיד ממליץ לתלמידים שלי להתחיל אך ורק על קלאסית. אם התלמיד ממש מתעקש על חשמלית, אז לפחות אחת זולה - לא יותר מ-1,500 ש"ח. לצערי, מספר לא מבוטל של ילדים מפסיקים לנגן אחרי חודש-חודשיים כשהם מגלים שזה לא קל כמו שהם חשבו, והגיטרה היקרה סתם יושבת ומעלה אבק בארון.