תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 09:31
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
שאלה של מתחילים...(ככה מעניין אותי)
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
  DimYaN  
שאלה של מתחילים...(ככה מעניין אותי)
הודעה פורסם: שישי 23 פבר',07 00:16   
טוב אז רציתי לדעת בתור מישהוא שרוצה להתחיל לעסוק ביצירה והפקת מוזיקה אלקטרונים
האם אפשר להיתפרנס מהמיקצוע הזה?!

כלומר שלא תבינו אותי לא נכון אני לא בא לחשוב פה רק על כסף או לא יודע אני באמת רוצה לדעת האם אני בתור מישהו שמת על מוזיקת טראנס יוכל להתפרנס מהמוזיקה הזאת כי אני רוצה שזה יהיה המיקצוע שלי?

אני כמובן פונה פה לכולם למורים,תלמידים,אמנים ולכל השאר באמת נושא שמעסיק אותי... #think
הודעה פורסם: שישי 23 פבר',07 00:59   
האם אתה חושב שזה המקצוע שלהם?
joystop
הודעה פורסם: שישי 23 פבר',07 01:02   
התשובה היא חד משמעית כן!
וכמו כל דבר בחיים הכל תלוי , ברמות הגבוהות של היוצרים הכוונה היא לאלה שהתפרסמו
והם מנגנים היום ברחבי העולם אז ניתן להתפרנס ואף להתפרנס טוב!
אני יגיד לך את האמת זה משהו שאתה לא יכול להסתכל עליו מהתחלה בתור מקצוע מכיוון שהדרך בה אתה מתחיל דורשת שתשפוך את פרי דמיונך ואם הכישורים שלך יהיו מוצלחים אז רק השמים הם הגבול והכסף יבוא כבר עם הזמן במידה ותהיה מצליח ופופולרי.

אך חשוב שתזכור לפני שאתה מתחיל ליצור מוזיקה אלקטרונית , אל תלך בדרכו של אחר תראה את "הגדולים" כאתגר אליו אתה רוצה להגיע ותשפוך את כישוריך אל הלא נודע........

בהצלחה #thumbsup
הודעה פורסם: שישי 23 פבר',07 01:13   
ציטוט:
האם אתה חושב שזה המקצוע שלהם?

זה לא רלונטי הדוגמה שלך אבל ממש לא אין הרבה כאלה ואני אישית ביגלל שאני מעריץ חושב שאין עוד כאלה בכלל.

ציטוט:

אך חשוב שתזכור לפני שאתה מתחיל ליצור מוזיקה אלקטרונית , אל תלך בדרכו של אחר תראה את "הגדולים" כאתגר אליו אתה רוצה להגיע ותשפוך את כישוריך אל הלא נודע........

תודה על הטיפ...

אני יודע שכאלה כמו IM או Yahel או Astrix אבל זה עכשיו ככה וזה רק בחול כי כמה שמעתי שבארץ אין הצלחה לכל הטראנס בכלל ואני לא בקטע של פירסום וליהיות מפורסם אני פשוט רוצה שיהיה בישביל מי לעשות מוזיקה חוץ ממני.
הודעה פורסם: שישי 23 פבר',07 01:26   
ציטוט:
זה לא רלונטי הדוגמה שלך אבל ממש לא אין הרבה כאלה ואני אישית ביגלל שאני מעריץ חושב שאין עוד כאלה בכלל.

מאוד רלוונטי.
אני לא מעריץ ואפילו לא מתעניין במיוחד בתחום. אבל הם עשו את זה, והם לא אנשים יותר מוצלחים ממך.
מדובר פה בשני חברה שהתעסקו במקלדות ומחשבים והלכו עם החלום שלהם עד הסוף.
אז כן, זה הרבה עבודה קשה. וכן, ההצלחה לא מובטחת גם אם מבחינת האמנות שלך אתה עשה הכל "נכון". ואם חשבת שלהיות עו"ד, רופא או רואה חשבון זו הצלחה מובטחת אז גם פה אתה טועה.
אבל אם אתה מחליט שמוסיקה בשבילך זו דרך חיים והולך עם זה עד הסוף אז אפשר. אם הכוונה שלך מראש היא להיות מוסיקאי בינוני, ולהתפרנס מחלטורות - אז עו"ד בינוני כנראה חי יותר טוב ממוסיקאי בינוני.
ואם אתה שואל ספציפית על ישראל - אני מניח שיותר מידי כסף בלי לצאת מגבולות המדינה לא תוכל לעשות פה ממוסיקה בתחום צר כזה (בצר אני מתכוון לרמת ואופי החשיפה/מכירות).
  DimYaN  
הודעה פורסם: שישי 23 פבר',07 02:00   
אוקיי הבנתי למה התכוונתה ואני מסכים איתך בהחלט ואני כן אופטימי לגביי וכן רואה את עצמי במיקצוע וחזק...

תודה.
הודעה פורסם: שישי 23 פבר',07 10:02   
הנה עוד הרכב ותיק שעושה טראנס והיום הם בין לאומיים. תשאל אותם, כתוב להם מייל. הם בטוח יתנו עצה #thumbsup
www.rosalis.com
מלחין ופסנתרן
נמרוד פר
הודעה פורסם: שישי 23 פבר',07 14:04   
לדעתי, ההבדל בין אינפקטד ודומיהם לכל השאר, זה (ואני מצטט..) שהם לא חבורת ילדים שיושבים מול המחשב ב-4 בבוקר עם באנג ותחתונים ועושים קטע טראנס, אלא הם לוקחים את זה ברצינות, כמו מקצוע.
תחשוב אם אתה בנוי לזה, ואם כן, לך על זה ברצינות ובסבלנות.
mirib
הודעה פורסם: שישי 23 פבר',07 14:32   
כמה מילים:

כשרון

אורך רוח

קצת קשרים

וכשרון

וכשרון

וכשרון

"טיפטפת - תשגיח" - פרל אודי TAZ 2007
  DimYaN  
הודעה פורסם: שישי 23 פבר',07 21:05   
ציטוט:

לדעתי, ההבדל בין אינפקטד ודומיהם לכל השאר, זה (ואני מצטט..) שהם לא חבורת ילדים שיושבים מול המחשב ב-4 בבוקר עם באנג ותחתונים ועושים קטע טראנס, אלא הם לוקחים את זה ברצינות, כמו מקצוע.
תחשוב אם אתה בנוי לזה, ואם כן, לך על זה ברצינות ובסבלנות.

יש מלא אמנים\הרכבים מצליחים בעולם ולא הכל סביב IM למרות שהם תותחים...

הינה למשל תיראה את הרשימה הזאת:

IM
Astrix
Yahel
Sub6
G.M.S
Cosma ז"ל

ועוד המון המון...

ציטוט:

כמה מילים:

כשרון

אורך רוח

קצת קשרים

וכשרון

נכון כישרון כולם תמיד אומרים כישרון... אבל אני אישית חושב שאפשר ליבנות מלא דברים שיחפו על הכישרון...(אני עדיין חושב שיש לי כישרון).

בכללי עד כמה שאני מבין מהמון אנשים כולם אומרים לי לילמוד לבד ולהיתקדם לאט לאט...

א לבד אצלי ממש בעיה,אבל ממש! לכן אני חושב ככה לילמוד אצל מישהו פרטי ומשם להמשיך בכוחות עצמי וכמובן להתמיד.

למה אני מתעניין בהאם אפשר להיתפרנס מטראנס או לא זה בגלל שאני רוצה לדעת האם אני יכול ליהיות IM (אני שואף ליותר) ולעשות המון כסף. אני פשוט רוצה לדעת ואולי יש פה כמה כאלה שיוכלו להגיד האם אפשר באמת להיתפנס ממשהו שאוהבים?!(טראנס)
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון