פורסם: שני 09 אפר',07 19:50
היי .. הייתי רוצה לדעת עם יש איזה מאמרים או לינק שאפשר להצביע אליו שמדבר אל חלקי האולפן המקצועי .. מה יעודם .. וכאלה .. הייתי מאוד שמח לקרוא ספרות ככול שניתן בנושא על מנת לקבל מושג ... הבנתי פחות או יותר שממירים בדיוק כמו שמם .. ממירים את האות מאנלוגית לדיגיטלית .. האם זה אומר שהוא מנקה למעשה את הסיגנל נכנס לאות נקייה ללא רעשים .. כמו דיסטורשיין ... ? או שאני קצת מדבר שטיות ..?
16 GB 1600 MHz DDR3
Pro Tools 12 | Ableton live 10
S.Supporter
פורסם: שני 09 אפר',07 20:51
תופעת הקול היא לינארית, זאת אומרת מתרחשים שינויי לחץ אוויר רציפים שאותם האוזן מתרגמת לקול אותו אנו שומעים.
מערכות אנלוגיות מתרגמות את הרצף הזה לרצף של מידע חשמלי מגנטי או מכאני וכיו"ב.
ברגע שרוצים לעבור למתחם הדיגיטלי (סיפרתי) יש לכמת את המידע למספרים על פני רצף הזמן בו הוא מתרחש וזה בדיוק תפקידו של הממיר שדוגם את הערכים החשמלים כל פרק זמן מוגדר וממיר אותם למספר שמייצג את הערך שלהם באותו רגע.
בדוק בפורום נושאים כמו דיגיטלי מול אנלוגי ממירים ' או חפש באינטרנט מידע על d/a a/d converters .
פורסם: שני 09 אפר',07 20:54
אין קשר לצליל נקי או לא,
כל העיבוד של הסאונד במחשב הוא דיגיטלי לחלוטין והממירים מעבירים את האות האנלוגי לדיגיטל ואז בפלט הוא חוזר להיות אנלוגי,
ההמרה הזאת דיגיטל-אנלוג,אנלוג-דיגיטל (d/a a/d) מתבצעת ע"י הממירים אין קשר בין דיגיטל לנקי או לא...