תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 12:51
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
שאלה בנושא הקלטת אירועים
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי
  עשהאל כנפו  
שאלה בנושא הקלטת אירועים
הודעה פורסם: ראשון 22 אפר',07 13:27   
שלום לכולם אני חדש בפורום. לחען העמת הפורום נראה רציני. אני מחפש פתרונות הקלטה לאירוע חי. אני איש הגברה והלהקות מבקשות ממני שאני אקליט אותם. כרגע אין לי מחשב נייד אז זה לא רלוונטי. אם יש למישהוא פתרון אחר אני אשמח לשמוע. תודה ונעים להכיר. #thumbsup
הודעה פורסם: ראשון 22 אפר',07 17:40   
מה בדיוק אתה שואל? ,
האם אתה מחפש מכשיר הקלטה דו ערוצי שיקליט מיקס סטריאופוני של כל ההופעה או שאתה מחפש מכשיר שיקליט ערוצים נפרדים לצורך טיפול מאוחר יותר?
איזה ציוד יש ברשותך וכיצד בדיוק אתה מתכנן לבצע את ההקלטה מבחינה טכנית?
הודעה פורסם: ראשון 22 אפר',07 21:30   
ציטוט:
קודם כל תודה על ההתיחסות.
יש לי מערכת הגברה של JBL מורכבת מ 2 טופים ו2 בסים וכמובן מוניטורים. אני רוצה להקליט את האירוע בשידור חי תוך כדי אירוע וזה אמור להתבצע מה ריקורד OUT של המיקסר לליין אין של מכשיר הקלטה איכותי כזה או אחר. אני מקווה שהבנת את כוונתי. שוב תודה.

אין צורך לשלוח הודעות פרטיות בנושאים כאלה.

כל מכשיר שמסוגל להקליט 2 ערוצים יבצע את המלאכה הכל מנגני mp3-i-pod מינידיסק צורבים עצמאים, ומקליטי כונן קשיח או על כרטיסי זיכרון שונים, האיכות תלויה בסוג המכשיר והפורמט שלו, וכך גם המחיר.

הסתיגות קלה היא שלא תמיד הבלאנס המבוצע למטרות הגברה נשמע טוב למטרות הקלטה לכן ניתן ליצור מיקס נפרד ע"י 2 שליחות שאחת תשלח לערוץ שמאל ואחת לערוץ ימין (של מכשיר ההקלטה) , כך ניתן ליצור מיקס נפרד.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון