פורסם: שני 23 אפר',07 13:11
יש לי בעיה עם המיקרופון B1 של ברינגר, יש למישהו מושג איך אני פותח אותו?
תודה!
פורסם: שני 23 אפר',07 14:53
הבעיה היא שהוא נפל, ומאז לא מקליט טוב. שומעים גם שיש בפנים חלק שבור שמרעיש עם שיקשוק קליל.
בין לבין אני מהנדס אלקטרוניקה ויש לי ניסיון נרחב בתיקון מכלולים אנלוגיים יותר מורכבים ממיקרופון.
בנוסף אין עליו אחריות אז בקטע הזה זה לא משנה,
אם נישבר שם משהו בפנים ואני יכול לקנות את החלק ולהחליף בעצמי לא כדאי?
S.Supporter
פורסם: שני 23 אפר',07 15:41
ברוב המיקרופונים שבנויים בצורה הזאת קיים אום מסביב למחבר המיקרופון , בד"כ אום מחורץ שניתן לפתוח עם שפיץ פלייר, ואז כל הכיסוי גולש החוצה, בחלק הפנימי העליון יש לרוב ברגים שמחזיקים את הרשת.
אם הרסת את הממברנה סביר להניח שאתה יכול לומר עליו קדיש.
אחריות עליך כמובן.
פורסם: שני 23 אפר',07 15:51
לא מתכוון לזלזל חלילה אבל, אם אתה מהנדס ופתרת בעיות במכלולים מסובכים, לא יכולת לעלות על איך לפתוח פאקינג מיקרופון לבד? בלי עזרה של שם טוב?
באמת בלי להעליב או לפגוע. ברגשי כבוד. (הלוואי ואני היה לי את התחת כדי ללמוד הנדסה).
אייל
פורסם: שני 23 אפר',07 16:05
תשמע אייל,
אחד הדברים שלמדתי מהניסיון שלי זה למרות שמשהו נראה לפעמים ממש קל, אם אתה לא בטוח שאתה עושה אותו נכון אל תעשה!
לבדוק מוליכים למחצה, סלילים וכו' זאת פעולה קבועה שחוזרת על עצמה ואני יודע בדיוק מה תהיה ההשלכה של כל פעולה שאני אעשה בה, גם בבדיקה וגם בתיקון.
לפתוח מיקרופון זאת כביכול גם פעולה מאוד פשוטה אבל כשאתה לא יודע מה יהיו ההשלכות של מה שתעשה במדיוק עדיף שלא תעשה אותה...
לא יעזור לי להבריג את הבורג והוריד את הכיסוי ואז לגלות שהיה איזה חוט GND שהייתי צריך לנתק וקרעתי אותו....
עדיף לשאול ולהיות בטוחים!