פורסם: ראשון 24 יונ',07 11:49
חברה, אין איזה רעיון? פתרון?... משהו?!
פורסם: ראשון 24 יונ',07 13:19
אמנם לא החלפתי פיקאפים, אבל היגואר שלי מרעישה מאוד - וגם אצלי יש את הקטע עם כפתורי הווליום שכשמנמיכים אותם אז יורד הרעש בצורה משמעותית (אבל גם איכות הסאונד יורדת...)
פורסם: ראשון 24 יונ',07 22:39
דווקא חיפשתי בפורום, אבל לא מצאתי משהו שממש עונה לי על הבעיה ובגלל זה ציינתי את עניין המיקרופוניות של הפיקאפים ואפילו של החוטים עצמם. גם צירפתי דיאגרמת חיווט למקרה שזה יכול לעזור.
לגבי טבילת פיקאפים - האם הכוונה של טבילה בשעווה? אם כן, אני חושב שהדאנקן האלו אמורים להיות כבר טבולים בשעווה (אבל אני לא משוכנע) והם אפילו בהיפוך פאזה אחת מהשנייה.
האם זה חיוני כדי למנוע פידבקים? מי עושה את זה בארץ?
האם חיווט מחדש יכול לסייע? ובאילו בחוטים? האם סינון ביציאה של הגיטרה יכול לעזור?
רק כדי לחדד את הבעיה, כשאני משתמש בדיסטורשן גם בווליום יחסית נמוך ואפילו באוברדרייב עם ווליום גבוה נשמעת צווחה חזקה ויציבה, בטון קבוע, שנרגעת רק כשאני מחליש את הווליום או כשאני מנגן אקורדים מלאים.
פורסם: שני 25 יונ',07 15:03
עכשיו אני מבין את עניין הטבילה והחשיבות שלה וגם מצאתי חומר נוסף על הנושא באינטרנט. יתכן ואעשה את התהליך בעצמי, למרות שזה לא ממש מומלץ.
לגבי הסיכוך שעשיתי - ציפוי כל הקדחים ביריעות נחושת והלחמה למכסה המתכת ולאדמה, האם יתכן שזה תורם לפידבק?
ומה לגבי המיקרופוניות של החיווט עצמו? יש מה לעשות עם זה?
איך בכלל בודקים מי עוד תורם לבעיה? (הלחמות, מכסים, כפתורים)