Act Compatible
פורסם: שבת 27 אפר',02 22:50
כל מקרופון חייב שיחובר לפרה אמפ'. זה כלל לא משנה איזה. הייתי ממליץ לך לא להסתפק בתשובתי ולחפש בפורום: מה זה פרה אמפ'??? רצוי שתדע למה זה קיים ומה חשיבותו בשרשרת הסאונד, אחרת התפיסה שלך תשאר מעוותת.
פורסם: שבת 27 אפר',02 23:25
אם יש למישהו משהו "חכם" להגיד?
אז בוא אני אגיד לך משהו, ותתקרב טוב למסך:
זה שאתה שומע את המיקרופון בכלל, אומר שיש לו כבר פרה.
הבנת דבר חוכמה זה?
עכשיו השאלה שלך צריכה להיות:
האם אני מספיק חכם כדי להבין שאני משחק בקקה, או שאקנה מיקרופון חוטי ואחבר אותו לכניסת מיקרופון בשביל הקלטות שלא מהסוג הצבאי.
ואת זה אני חושב, כבר שאלת, וטי-קול ענה לך.
בהצלחה
Act Compatible
פורסם: ראשון 28 אפר',02 00:11
בימים טרופים אלה כדאי להיות קצת יותר נחמדים אחד לשני. אני חושב שעניתי על שאלתך בצורה מכובדת שכל מטרתי היתה לעזור לך ובלי לפגוע ולזלזל בשאלתך.
חבל שאתה מזלזל באנשי הפורום ומוריד את הפורום לפסים כל-כך לא עניניים. אם אתה יודע אז למה שאלת???
כעת, אם תרצה תשובה עניינית- תהיה עניני!!!
פורסם: ראשון 28 אפר',02 00:11
אני נאלץ לסגור את השרשרת הזו כי אתה מתעקש לא לקרוא מה זה "פרה" או PRE, כפי שאמר לך מישהו בצורה די חכמה למעלה.
שים לב:
אתה לא מתעסק עם מיקרופון כאן.
המיקרופון כבר הוגבר ועובד במקלט.
חלס. מת!
עכשיו יש לך "מכשיר", כמו כל כלי. הוא לא מיקרופון, ולא משנה אם מיקרופון שלח אליו או כוכב שביט.
היציאה שלו מוגדרת כרגע כ-LINE, והיא זו שאמורה להתאים לכניסה ממש מסוג זה בכרטיס הקול שלך: LINE IN.
אז את יציאת המקלט אתה מחבר לכניסת הליין (לא המיקרופון!) בכרטיס, ומתפלל שתוכל להשמיע ככה תוצאה למישהו עם אוזן.
למה?
כי ככה לא עובדים. מיקרופון דרך משדר/מקלט זה לא כמו מיקרופון חוטי - סאונד ודינמיקה. אם זה טוב או לא, מי שיצטרך להחליט אם החומר שלך ראוי - הוא גם יקבל את זה או לא.
אם זה מספק אותך, ניחא.
אם אתה רוצץ להמשיך ולחסוך כסף, עבור על הרבה הודעות כאן ושנן אותן, ובכל נושא - זה [עדיין] בחינם!
פורסם: ראשון 28 אפר',02 05:31
[quote]
בתאריך 2002-04-27 18:11, ReuvenM כתב:
אם אתה רוצץ להמשיך ולחסוך כסף, עבור על הרבה הודעות כאן ושנן אותן, ובכל נושא - זה [עדיין] בחינם!
אני מוכן לשלם בשביל להיות חבר בפורום הזה!!!!
(בתנאי שבשביל הכסף שלי אתם לא תשלחו אותי לחפש כל החיים ב"חפש".... :wink: )