תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 12:37
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
Paypal Sucks סיפור מבעס
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (145) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה
  אורח  
Paypal Sucks
הודעה פורסם: שני 27 נוב',06 22:52   
ציטוט:
יש למישהו נסיון איתם?

כן, ולצערי נסיון רע מאוד! #thumbsdown

אז תרשו לי רגע לקטר:
מדובר בחבורת אמריקאקים תאבי בצע, שיעשו הכל כדי לעשוק לך את הצורה ולא לתת לך את מה שנשאר, שבסה"כ שייך לך! הם מרוויחים הון תועפות על כל עסקה, מאחר והם לוקחים אחוזים מכל תשלום שנכנס. בשנה האחרונה, העמלות עלו מ- 4% ל-7% #thumbsdown #thumbsdown #thumbsdown #thumbsdown #thumbsdown #thumbsdown #thumbsdown מבלי כל הודעה מראש.

שירות הלקוחות - מתחת לכל ביקורת! #faint
אתה שואל שאלה, ואחרי חודש אולי תקבל אימייל אוטומטי שאומר שיש להם הצפה של פניות והם לא יכולים לענות לכולם. הם נותנים לך מספר טלפון (אולי כדי שתשתמש בחשבון ה-Skype שלך, שכאמור גם הוא, כמו Paypal, שייך ל-Ebay).
אם קרה נס, ובכל זאת קיבלת תשובה מנציג שירות, היא אף פעם לא מספקת או פותרת את הבעייה.

משיכת הכסף - אם אין לך חשבון בנק באמריקה - שכח מזה!

הם מרוויחים הון תועפות מהשקעת הכסף ששייך ללקוחותיהם - אז למה שיתנו לך למשוך אותו?
יש רשימה של ארצות, ש-Paypal דאגו להחביא היטב בין דפי ה-Help, שאליהן ניתן להעביר את הכסף. אני סמכתי על העניין, וכמעט נתקעתי בנ"ז בלי גרוש על התחת, כי שסוף סוף לחצתי על לינק ה-Withdraw המהולל, קיבלתי:
Country: Uninted Stateכתוב באותיות BOLD ללא זכר לתפריט הארצות שהיה אמור להיות שם... למזלי פגשתי איזה מליין מקליפורניה, שהסכים לתת לי מזומן, ואליו העברתי את הממון.
נציג שירות הלקוחות האוטומטי, התעלם כמובן מפניותי, וחזר אחרי חודש ימים (!) עם תשובה מפגרת של: "We're doing everything we can to improve our service"
איזה Doing ואיזה נעליים.

הבעייה העיקרית - החולרות האלה הם אימפריה! רוב העסקות ברשת עוברות ב-Paypal אבל אם תחרימו אותם, אולי זה יעזור. אז בקיצור - אם אתם רוצים לראות את הכסף שלכם, ולא רק לקנות בו, תעשו לעצמיכם טובה, ותמצאו לכם שיטת מסחר אחרות כי - אללה איסתור!

שימו לב לדבר נוסף:
תערכו חיפוש בגוגל ותגלו שהדף הראשון שעולה, הוא אתרים של שונאי-Paypal. פשוט מדהים. הסיפור שלי הוא טיפוסי אבל קטן ביחס לאחרים.
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שלישי 28 נוב',06 07:51   
לא פלא שגוגל מקימה להם, Google Checkout תחרות.
יותר מדי תלונות, והמוקדנים שלהם עונים מהודו (למה לא להרוויח כמה שיותר).
החברה הזו בדרך לאבדון אם לא תתעשת.

הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
Dror_Shi
תומך
הודעה פורסם: שלישי 28 נוב',06 13:22   
לדניאל איש הvoodoo .
היה את אותו סיפור איתם.
החליף חשבון בנק בaccount שלו ומאותו רגע שילשלו לו על הפרצוף,והפסיקו להכיר בו.
לא יעזרו מכתבים ושיחות טלפון.

לי היה סיפור כזה אבל עם איביי! שכל כך מעריכים כאן.
נרשמתי, וכשבוע וחצי אחר כך חסמו אותי בלי שום התראה או סיבה,מוצדקת או לא.
3 אימיילים החלפתי איתם כדי להבין למה?
הם לא אומרים למה הם חוסמים.
אם רצוני היה לחזור לאיביי -היה עלי להביא שימו לב,
אישור ממנהל הבנק שלי על החשבון שלי,
אישור מהבוס שלי,
צילום של רשיון נהיגה /תעודת זהות,
מספר זהות, עוד פרטים אישיים.

פשוט מעצבן.
Wavelab 9.5 Pro/Nuendo8.3/Pro tools 12.5
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שלישי 28 נוב',06 17:54   
פייפאל שייכם לאיביי. אגב.
  אורח  
Paypal Sucks סיפור מבעס
הודעה פורסם: שישי 15 יונ',07 09:47   
ברוך הבא לעולם האינטרנט,
גנבו לי לפני כחודש 500 יורו מהחשבון Paypal.

את החשבון שלי, Paypal הגבילו לי ל-Income בלבד, ודרשו אמצעי זיהוי בפקס. ז"א שאני לא יכול לקנות בכסף שלי, לא יכול למשוך אותו (גם אם יש לי חשבון בנק בארה"ב), לא יכול לעשות כלום, (חוץ מלקבל כסף כמובן)

עד כאן, הכל טוב ויפה. להשיג את כל המסמכים בארץ באנגלית התברר כדבר לא אפשרי, וגם לפקסס ל-Paypal אי אפשר כי המספר תפוס כל הזמן.

אחרי התכתבויות ארוכות, ומספרי פקסים שונים, שכולם תפוסים,ביקשתי מהם כתובת דואר למשלוח (הם לא מוכנים לקבל דוא"ל במקרה כזה). הם אמרו שאין להם...

רק אחרי התכתבויות ארוכות ומנומסות משהו (עד שבא להקיא), ושאמרתי להם שהפסקתי את כל המכירות שלי באינטרנט (ז"א שגם הם מפסידים), פתאום נוצרה לה כתובת דואר...

כניראה שרק כך צריך לדבר עם האמריקאים - המושג: "אתם מפסידים כסף" - תמיד יזיז עניינים!

שלחתי הטפסים בדואר רשום, אחרי שבוע קיבלתי Full Access ואת הכסף שנגנב בחזרה.

בקיצור - תמנעו מצמכם נסיון רע, ותעברו לGoogle Pay - אין לכם מה להפסיד...
ArielY
Supporter
הודעה פורסם: שישי 15 יונ',07 12:42   
1. אני חושב שפורום שדה התעופה יתאים יותר לטופיק שלך, לא ?
2. אתה משלם ב PAYPAL עם כרטיס אשראי נכון ? מה הבעייה להרים טלפון פשוט לחברת האשראי ולהודיע על גניבה ?
3. אני לא יודע על איזה בעיות בהתקשרות עם PAYPAL היו לך, לי היה מקרה אחד שקניתי מוצר שהגיע והתברר כלא תקין, הודעתי מייד ל PAYPAL על המקרה ששמו ידם על המוכר מידית והחלו בחקירה, לא היתה לי שום בעייה בכל רגע נתון ליצור קשר עם PAYPAL.
4. Google Pay ? מה זה בכלל ? יש לזה לפחות חצי מהניסיון והמוניטין של PAYPAL ?
debris
הודעה פורסם: שישי 15 יונ',07 13:04   
איך גנבו 500 יורו מהפייפאל?
הודעה פורסם: שישי 15 יונ',07 13:58   
מה זה בדיוק גנבו כסף מפייפאל? מישהו עלה על השם משתמש + סיסמא שלך ושילם באמצעות הפייפאל שלך? או שקנית משהו ולא סיפקו לך את המוצר או שסיפקו פגום? או שמישהו פרץ לחשבון? יש עוד אפשרויות לגנוב כסף מהחשבון פייפאל? אנא פרט.

וכם כל הכבוד לגוגל פיי שעוד לא שמעתי עליו יותר מדי, האם הוא מקובל? האם יש כאלה שעובדים איתו באיביי?
לא נראה לי עדיין.
אני מצטער הסיפור שלך נראה קצת הזוי ומשוחד.

http://www.act.co.il/guide/index.php?gu=shwad&ad=261

?

למכירה בבזאר
  אורח  
הודעה פורסם: שבת 30 יונ',07 11:32   
ציטוט:
מה זה בדיוק גנבו כסף מפייפאל? מישהו עלה על השם משתמש + סיסמא שלך ושילם באמצעות הפייפאל שלך?

כן, איזה צרפתי מחורבן... אין לי מושג איך הוא עלה על סיסמא בת 9 תווים, עם אותיות גדולות וקטנות מספרים וסימנים.

במקרה ושילמת ולא סופק לך מוצר, אתה יכול לפתוח חקירה תוך 45 יום. ברוב המקרים, תקבל את כספך בחזרה!
אם פספסת את היום ה-45, הלך הכסף!

* גוגל פיי עדיין בתקופת ניסוי ככל היודע לי, אז בינתיים אין מה למהר.
  אורח  
כתובת למשלוח
הודעה פורסם: שבת 30 יונ',07 11:36   
טוב, אז לכל מי שיש לו בעיה דומה, וצרות עם הפקס, אז הנה הכתובת למשלוח דואר, ש-Paypal לא כ"כ ששים לתת:

PayPal, Inc.
Attn: Account Review
PO Box 45950
Omaha, NE 68145-0950

לגזור ולשמור!
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון