ציטוט: |
זה כמו לבדוק את הביצועים של פיאט 127 עם צמיגים של פורמולה 1, את יכולת העבירות של המייבאך בתנאי שטח, או את יעילותן של שרשראות שלג בסודן. |
תסכים איתי שלפרה-אמפ ב5 דולר יש מאפיינים כלליים דומים לזה ב1500 דולר בסיטואציה הספציפית הזאת? בטח יותר קרובים אליו מאשר השלישי? |
Fresh from a comparison test against preamps costing $200 and $1500 - which it beat handsomely - the secrets of the $5 preamp are at last revealed. |
תסכים איתי שאין בעיה ליצר פרה חרא ב-1500$. |
על תוף סנר נוהגים הרבה טכנאים להציב שור 57 - זה אומר ש-U87 הוא "לא טוב מספיק למחירו" אם נערכה ביניהם תחרות דומה והוא "הפסיד"? |
מעבר לכך יש את האינטרס של המפרסם, וזה (כידוע לכל מי שלמד סטטיסטיקה באיזיינית) משנה את התוצאה, והוא כן מדבר על "מה טוב", ואולי גם יציע לך בעתיד "קיט בניה מורכב בתוספת כמה עלויות". |
המנחה נותן לך אפשרות לדבוק בבחירתך או לשנות אותה -
מה תעשה? |
ציטוט: | ||
מסכים ולא מסכים. הרי הנה אתה בעצמך עושה הכללה כשאתה אומר "חרא"... הרי כמו שאתה אומר (ואני מסכים) ה'חרא'יות שלו יכולה להתאים מאוד לסיטואציה X, ואז הוא כבר לא כל כך חרא - נכון? באופן ספציפי אני חושב של610 יש שימושים שונים שלהם הוא מתאים - לא כך? |
ציטוט: | ||||
שוב - זה בדיוק מה שאמרתי שלדעתי לא צריך להסיק מהמבחן. אני מסכים איתך במאה אחוז. אין פה עניין של טוב או לא טוב באופן כללי - יש רק טוב או לא טוב לסיטואציה ספציפית.
נכון, ולכן הצרכן צריך להיות חכם מספיק כדי לדעת להתעלם מהזבל השיווקי שמנסה לדרג דברים כטובים באופן אבסולוטי, ובשביל זה אנחנו פה |
המבחנים האלה (וכל האחרים מסוגם) מצביעים על חוסר הבנה מינימלית בטכניקת ההקלטה.
אין חולק על כך שיש הבדלים - יופי. באשר ל"מה טוב" - זה תלוי בישום (הצבע המבוקש) |
ציטוט: | ||
מה תעשה? אשנה את בחירתי, כמובן נראה לי שאני מפספס את הנקודה כאן (אלא אם כן אתה הולך להסביר אותה עכשיו )... |
"אין בעיה ליצר פרה חרא ב-1500$ שישמע חרא בהרבה סיטואציות, וכך הוא נשמע גם בסיטואציה בה נערכה ההשוואה, ולכן אין המחיר מהווה אינדיקציה". |
מכאן שאתה מסכים למה שכתבתי |
אני מסכים איתך במאה אחוז. |
אם תסביר לי מדוע בדיוק החלטת לשנות את בחירתך, ולמה "כמובן" -
אסביר לך את הנקודה. |