פורסם: שלישי 03 יול',07 02:59
תראה אני הייתי עובד עד לפני קצת פחות משנה עם מכשיר הקלטה עצמאי ה-Boss Br- 1600 cd, שאומנם הוא יותר גדול מהחבר'ה האלו למעלה שציינת , אבל למיטב ידיעתי קיימות לו גירסאות קטנות יותר, יש לו פרהאמפים מעולים, מכשיר אפקטים לכלי נגינה, יכולות הרמוניה מכונת תופים בס וכו' וכו', כפי שרשמתי אני חושב שיש בו הרבה מעבר למה שצריך... הוא נמכר בחלילית , אני לא יודע מה קורה עכשיו... אבל כשהייתי יוצא לחזרות או הופעות והייתי מקליט איתו, היה פשוט תענוג אחר כך לחזור הבייתה ולערוך את הכל... כמובן המחיר קצת יקר, אבל אתה יכול למצוא ביד שניה... אני חושב שיש כאן סקירה על אחד הגירסאות היותר קטנות שלו... תקרא ותתרשם...
פורסם: שני 09 יול',07 06:19
תודה טל.
אני מקפיץ, לראות אם יש למישהו משהו נוסף לתרום.
Act Compatible
פורסם: שני 09 יול',07 10:19
תודה ראובן. אז אתה ממליץ יותר בכיוון של המכשירים ה"יעודיים" אבל אני מבין שלא יצא לך לנסות אותם בעצמך?
חשוב לי לציין שהמכשיר היחיד מהנ"ל שמצאתי לו דמואים של הקלטות באינטרנט הוא ה MAUDIO והתוצאה שם לא מרשימה במיוחד.
Act Compatible
פורסם: שני 09 יול',07 14:59
אםיש לך נייד ואתה בקטע של ללכת צעד אחד קדימה, אז לך על כרטיס לנייד סטייל הקונקט 8 של TC, יש לי אותו והוא אחלה
אם אתה בקטע של ניידות לגמריי (ללא מחשב- עובד על בטריות) אני הייתי הולך על המאראנטס, יצא לי לבדוק אותו בצורה שטחית והוא עשה רושם ממש טוב. שים לב לבטריה!
הבנתי שדגמים זולים שלהם הם קצרים בבטריה
תמשיך לדווח
פורסם: שלישי 31 יול',07 01:09
מה קנית בסוף ? תן רשמים..
פורסם: שלישי 31 יול',07 10:49
תודה על ההתעניינות עמית.
לצערי עוד לא ממש יצא לי להכנס לעומק העניין כך שאין לי מה להוסיף.
אם מישהו נוסף התנסה או חושב שיכול לתרום אשמח לשמוע.