תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 22:42
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
  Aviran  
שלום לכולם...אני צריך עזרה בחיבור בין שתי מיקסרים אם אפשר.?
הודעה פורסם: שלישי 03 יול',07 17:52   
אז ככה יש לי שתי מיקסרים:

1.אלן היט 92
2.דנון 1500

אני רוצה לחבר בינהם שהאלן היט יהיה המסטאר ועם הדנון אני רוצה להשתמש עם האקפטים שלו...אני יודע שצריך להבצר איזשהו מעגל כדי שזה יוכל להתבצע.

אשמח מאוד מאוד מאוד אם מישהו יכול לעזור לי בנושא. (זה עניין שאם אני מצליח הדנון נשאר אצלי אם לא אני כנראה מוכר אותו ואני רוצה לבדוק את האפשרות ב100 אחוז.)

מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי חברים.

נ.ב. אם זה לא המקום אני מצטער מראש עברתי פה על חלק מפורמים וזה נראה לי הכי נכון אז שוב פעם אני מתנצל.

תודה רבה.
אבירן.
shaharv
S.Supporter
הודעה פורסם: שלישי 03 יול',07 18:20   
אם הקומפקטים/פטיפונים מחוברים ל92, חבר את יציאת הAUX שלו לאחד הערוצים בדנון (ואת יציאת הAUX השניה לערוץ אחר בדנון), ואת המאסטר של הדנון חבר אל אחת מכניסות הRETURN של ה92 (בצמוד לכניסת המיק'), שים לב שכניסת הRETURN עובדת במקום המיק' (יש כפתור קטן)

ההפעלה תתבצע כך: הערוץ בדנון חייב להיות פתוח ולהשלח לאפקט הפנימי, המאסטר יקבל את האפקט ויהיה פתוח.
ב92, כשאתה רוצה לשלוח לאפקט , אתה פותח את כפתור הAUX של הערוץ המתאים, ובערוץ החזרה (המיק') אתה צריך להפעיל את אופצית החזרה ולהפעיל את הערוץ.
חשוב לשים לב שבשום שלב לא תגיע לדיסטורשן כדי לשמור על אות נקי.
שים לב שאת הAUX אפשר למקם לפני הפיידר או אחריו, אם אתה רוצה לשלוח לאפקט מתוך ערוץ שמנגן, מומלץ לעשות את זה כשהAUX במצב POST (כפתור לא לחוץ לדעתי).
במצב PRE אתה יכול ליצור מיקסים מעניינים, כאשר הערוץ עצמו סגור ואתה מקשיב לו באוזניות, שלח אותו לאפקט והחזר, תקבל מיקס בין הקטע שמתנגן לבין הטרק הבא , שהוא נמצא תחת השפעה של אפקט כלשהו, יכול להיות נחמד #wink

שים לב עוד פעם, ה1500 הוא לא המיקסר השקט בעולם, אם אתה לא משתמש באפקט, שיםפ לב שכניסת הRETURN של ה92 סגורה כדי לא להכניס רעש חיצוני לא רצוי

אני לא חושב שיש משהו מיוחד באפקט של ה1500, אם אתה יכול לקבל עליו מחיר טוב, נראה לי עדיף למכור אותו ולקנות במקומו מכשיר כמו KAOSS PAD או איזה מולטי אפקט, אבל זאת רק דעתי. #sorry
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון