פורסם: שבת 27 אוק',07 09:19
לפורום שלום.
כבר כמה זמן אני מחפש שולחן עבודה עם מגירה נשלפת גדולה וחזקה מספיק שתחזיק לי את הKorg Kontrol49 (מידות: 73cm x 32cm) מתחת לשולחן...ולא מוצא.
יש למישהו רעיון?
Act Compatible
פורסם: שבת 27 אוק',07 09:43
קצת קשה להמליץ או לייעץ בלי לדעת מה עוד יש לך, אבל אם נלך על סטנדרט (שולחן גובה 70 ס"מ פלוס מינוס, על השלוחן מקלדת/עכבר + מסך,) לדעתי כדאי לך לקנות סטנד פשוט וייעודי לקלידים, יש כאלו עם אופציה לקלידים נוספים (2 מפלסים) וזה קל יותר למקם אותם אח"כ במרחב העבודה שלך. אל תשכח שהקלידים צריכים להיות בגובה אופטימלי עבורך מבחינת נגינה ואתה עלול לפספס אם תלך על מגירה נשלפת. לא יהיה לך תמרון לא בגובה ולא במרחק מהשולחן/מסך/עכבר ועוד דברים שתניח על השולחן.
כהמלצה: הדברים המורכבים לא תמיד עובדים. פתרונות קיימים בשוק הם פשוטים, נוחים ואפילו יותר זולים לטווח הארוך. לך על סטנדרט. אל תבנה או תתכנן משהו מורכב שאין בנמצא.
Act Compatible
פורסם: שבת 27 אוק',07 11:54
כשהקלידים ממוקמים "בצד" זה באמת די מעצבן - בייחוד שצריך להיות עם העיניים מופנות למסך (כל התכנות שלך) התעסקות עם העכבר מדי פעם וגם לא לשכוח את הכיוון של הראש מול המוניטורים. אני התכוונתי שהסטנד יהיה בגובה אידאלי אבל כשאתה עובד על מוזיקה פשוט תמקם אות מקביל לשולחן וכך המסך והעכבר והקונטרולר ממוקמים ישר מולך. אבל אתה לא צריך להתעסק עם הזמנות מיוחדות של שולחן גבוה מדי, מגירה ייעודית לקלידים (מה יקרה אם תשדרג או תחליף את הקונטרולר או תוסיף משהו?). אתה מבין, לך על פתרונות סטנדרטיים שקיימים ולא יהוו מכשול כשתוסיף אלמנטים - בעיקר אם אתה בשלב התחלתי שאתה לומד גם מה ואיך נוח לך. אל תקבע מראש למידות ספציפיות. סטנד רגיל ומתאים לקלידים גם לא יחסום לך את הרגליים.
לי הייתה בעיה דומה אך קצת יותר מורכבת ושברתי את הראש בנסיון "להמציא ולתכנן" שולחן עבודה ייעודי. בסופו של תהליך הלכתי על סטנדרט (בהתחשב בהגבלות שהיו לי מראש) ותאמין לי - זה הכי משתלם. כלכלית ונוחיות.
פורסם: שבת 27 אוק',07 12:31
הי
פשוט תהפוך
תמקם את הקונטרולר על השולחן, וליד את העכבר
ממילא משתמשים בו יותר, אלא אם אתה משתמש הרבה בקיצורים לתוכנה עם המקלדת
אבל גם אז זה יותר נוח
ואז אתה נשאר עם המקלדת
יש המון מגירות נשלפות למקלדת, זה יחסית זול, ונוח מאוד להרכבה מתחת לשולחן
בהצלחה
Act Compatible
פורסם: שבת 27 אוק',07 12:45
גם לי היתה את אותה הבעיה, יש לי פסנתק חשמלי נייד שמשמש אותי גם כמקלדת שליטה וגם להקלטות.
אל תחשוב אפילו על קלידים בצד, זה ממש לא נוח.
קניתי סטנד לקלידים, והגבעתי את השולחן. כשאני לא מנגן אני דוחף את הסטנד עם הקלידים מתחת לשולחן, וכשאני מנגן אני שולף אותו החוצה. לאחר המון נסיונות, זה הפתרון הנוח ביותר (לפחות עבורי).
נציג עסק/מוסד/שירות
פורסם: שבת 27 אוק',07 23:36
במקום לקנות שולחן חדש בחנות תלך לנגר שיבנה עבורך שולחן תפור לפי מידותיך בעל מגירה נשלפת חזקה ויציבה גם עבור פסנתר חשמלי.
יש כאלו - חיות פירזול שננעלות ביציבות ומאפשרות נגינה נוחה. פרזול מטבח רגיל אינו מאסיבי או יציב דיו, יש להתעקש על פירזול חזק למכשירים כבדים.