תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 23:22
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
באלאנס (בעיקר)
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA
  roeam  
באלאנס (בעיקר)
הודעה פורסם: רביעי 07 נוב',07 21:12   
שלום.
אני גיטריסט עם הרכב, לצערי די חסר ניסיון בענייני הגברה וסאונד, ורציתי להתייעץ אתכם.
אז ככה:
1) אף פעם. אף - פעם. עם שום הרכב שניגנתי בו, לא הצלחנו לעשות בלאנס טוב. הייתי בכמה מועדונים, בכל מיני סוגי חללים ועם מגוון מערכות הגברה, וזה פשוט לא יוצא טוב. תמיד מישהו נבלע והסאונד הכללי - בינוני. אני כבר מתחיל לחשוד שזה באשמתי... #doh
אשמח לקבל טיפים/מדריכים/קישורים... כל דבר שיעזור.

2)יש סיבה לכך שהסאונד שיוצא לי (גיטרה חשמלית) ממערכת ההגברה תמיד עמום ,באסי ולא מספק?
מיקום המיקרופון? המיקרופון עצמו? EQ? כבלים? אולי אני סתם פרפקציוניסט?
שוב, אשמח לכל מידע בעניין.

תודה מראש.
שי
Supporter
סאונדמן מגביר מה שיש
הודעה פורסם: רביעי 07 נוב',07 22:30   
שכלים נבלעים זה בד"כ אומר בעיות בעיבוד/תיזמור הכללי...ניתן לפתור את זה ע"י EQ די קיצוני לכל כלי וכלי אבל חבל...
אם בשיר שאתהמלחין/מעבד/מתזמר/מזמזם... אין מקום לגיטרת הליווי כי בדיוק הפסנתר דופק פדים שמכסים את כל טווח התדרים פלוס מינוס סביר להניח שיהיה קשה לשמוע גיטרה/ות בחוץ...

הסאונד שלך על הבמה חד מבריק וחותך?
אם כן כנראה שאחת מהסיבות שהזכרת תורמות לסאונד עמום בחוץ.
הודעה פורסם: חמישי 08 נוב',07 02:34   
ברוב המקרים הPA ממוקם לפני הבמה, מה שאומר שעל הבמה לא תשמע כמעט גבוהים מהם, והסאונד נוטה לנמוכים.

להצבה של המיקרופון יש הרבה קשר לעניין, איזורים שונים על הרמקול יקבלו גוון אחר דרך המיק, גם הזווית שלו משחקת תפקיד פה, נסו הצבות שונות, כל עוד הסאונד שיוצא מהמגבר עצמו הוא טוב, אין סיבה שזה לא יהיה ככה בחוץ.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון