פורסם: רביעי 05 דצמ',07 21:52
קודם כל תודה ראובן על התשובה הזריזה...
מה שראיתי באתר של ברינג ואני מכיר כבר זה גיטרת usb ומממשק usb.
בשני המקרים נכנס אודיו למחשב ולא מידי.
הרעיון שאני הייתי רוצה לנסות הוא להיות מסוגל לנגן בעזרת הבס שלי כלים ב Reason לדוגמא בזמן שהבס גם מחוברת למגבר רגיל לגמרי וכך בעצם ליצור סאונד ממשלב גם את הסאונד המקורי של הבס (שיוצא מהמגבר שלי) וגם סאונד של לדוגמא Fender Rhodes (שלצורך העניין יצא מכרטיס הקול למגבר נוסף)
או בקיצור להשתמש במחשב כאילו הוא היה סינטי יעודי לגיטרה.
בשרשראות שאליהן הפנית אותי גם לא ממש מצאתי תשובה.
אשמח אם מישהו מכיר דבר כזה ויוכל להמליץ לי
תודה
תומך
פורסם: רביעי 05 דצמ',07 23:09
כל הרעיון בפיקאפ מידי לגיטרה זה לתפוס את כל הרעשים האלה לא?
אחרת מה הבעיה לצייר לבד את התווים או לנגן אותם על מקלדת פשוטה לאט לאט?
זה בעצם מה שנותן לגיטרה את האופי שלה, החיספוס והרעשים וכל המסביב
Act Compatible
פורסם: רביעי 05 דצמ',07 23:10
יש כלים כאלה במחשב, שלוקחים מה שאתה מקבל בכניסה של כרטיס הקול, ומראים לך את ההתפלגות בתוים העיליים ואז משחקים עם זה בהתאם לאופי הכלי כך שהמחשב יידע איזה תו מכל אלו שהוא קולט באמת להמיר למידי.
לנגן אקורדים זה בלתי אפשרי ככה, בגדול.
לנגן תוים בודדים זה אפשרי אבל דורש כיוונון (לא הייתי מופיע עם זה).
לגבי סינטי גיטרה וכד' - זה כבר יותר הגיוני ויש פיקאפים למידי כבר זמן רב. הם מנסים להתמודד עם בעיות הפוליפוניה על ידי שימוש בשישה פיאצואים, אחד לכל מיתר, אבל עדיין תיתקל בבעיות לרוב.
אני מציע לך פשוט ללכת לנסות ולראות איך אתה מרגיש עם הדברים שיוצאים מהגיטרה כשאתה מנגן.
Act Compatible
פורסם: רביעי 05 דצמ',07 23:16
בד"כ אתה מקבל סדרה הרמונית שלמה על תו מסוים אם אתה לא מכוון את הקאטאוף הנכון, ואז אתה יכול לקבל קווינטות במקום תוים בודדים במקרה הטוב, אבל בגלל חוסר אחידות בחוזק זה קופץ לפה ולשם.
ה"רעשים" הם תוים נוספים.
Act Compatible
פורסם: רביעי 05 דצמ',07 23:53
יעקב, לידך גר גיטריסט (גיא חסון) שמשתמש קבוע ברולנד כדי להשתמש בגיטרה כמקלדת שליטה, להפקות שלו. והוא מרוצה, עד כמה שידוע לי.