תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 18:15
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
אזהרה: פדקס. בעסה. עדיף להמנע.
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה
  astond  
Act Compatible
אזהרה: פדקס. בעסה. עדיף להמנע.
הודעה פורסם: שני 07 ינו',08 11:23   
רכשתי לי פיקאפ וגשר לבס מאיביי. במחיר נוח. ככה חשבתי לפחות. + 15$ משלוח והמוכר הסכים לשלב את המשלוח. יצא 119$ לשני המוצרים. אממה, רק אחרי שהוא שלח את המוצרים ושלח לי אישור למשלוח ביחד עם מספר מעקב, הבנתי שהוא שלח דרך פדקס והרחתי צרות.
ביקשתי ממנו שירשום סכום של פחות מ 50$ על החבילה. אמנם בלוף אבל רוב המוכרים עושים זאת בלי בעיה. נכון שעל משהו גדול כמו גיטרה, זה לא הגיוני, אבל על חבילה קטנה אין בעיה ול 99% מהמוכרים שקניתי מהם באיביי, לא הייתה בעיה לעשות זאת. רק לפני שבוע הגיעה אלי חבילה מהמזרח, מלאה בחלקי גיטרה בשווי של מעל 200$ והחבילה הייתה כבדה וגדולה יחסית ועליה היה רשום 49$ ולא עלה שום מכס או מעמ או כל דבר אחר.
אבל כאן המוכר לא עשה את מה שביקשתי. או יקיות או פוציות או סתם תקשורת גרועה.
אבל כתוצאה מכך, נאלצתי לשלם מע"מ על 119$ - שזה 72 ש"ח. אבל זה עוד כלום כי פדקס האלה טוחנים אותך. אז הם רצו איזה 100+ ש"ח דמי טיפול שאחרי ויכוח הורדתי ל איזה 71 ש"ח.. + אגרת ביטחון איזה 20 ש"ח ועוד דמי איחסון 2 ש"ח. יצא לי לשלם תוספת של 161 ש"ח.
בקיצור על הפיקאפ + גשר + מישלוח - 534 ש"ח. תוספת מע"מ ופדקס - 161 ש"ח. פאקינג 695 ש"ח! עצבים.
אמנם המשלוח הגיע תוךפחות משבוע אבל באמת שלא היה אכפת לי לחכות שבועיים שלושה אם הייתי יודע שזה הנזק.
כנראה פיספוס שלי כתוצאה מחוסר עירנות.
מסקנה משיעור שנלמד בדרך הקשה וכאב לא צפוי ולא נעים בכיס- לברר תמיד מה שיטת המשלוח. ואם זה לא משהו קריטי שחייב להגיע תוך שבוע, כדאי להמנע מפדקס. כנ"ל לגבי UPS ושאר חברות השילוח או שיחול. (מלשון השחלה)
המוכר הוא SIGLER MUSIC וגם ממנו מומלץ להמנע. אני לא אקנה ממנו יותר.
#confused

למען ההגינות, יש לציין שלפני מספר חודשים, הזמנתי קונטרבס חשמלי מארה"ב מהחנות BASSNW והמשלוח גם התבצע דרך פדקס ואז הייתי מאוד מרוצה מהמהירות והיעילות אבל קונטרבס זה דבר ענק וכבד ולא ניתן לרשום עליו סכום נמוך ובטח שהמשלוח יהיה יקר יחסית, ונערכתי בהתאם, אבל בדברים קטנים כמו פיקאפים ואביזרים, זה פשוט סתם. ממש סתם. אני מרגיש ממש פראייר ששילמתי מע"מ ועמלות מטופשות לפדקס.

http://www.act.co.il/guide/index.php?gu=shwad&ad=261

?

למכירה בבזאר
BetaCAM
הודעה פורסם: שני 07 ינו',08 14:31   
אני דווקא הזמנתי פיקאפים מהמוכר הזה בעבר ולא נתקלתי בבעיות, הוא שלח לי בEMS וזה הגיע צ'יק צ'ק ולא היה שום בעיות מיוחדות...

מצטער לשמוע שההתנסות שלך היתה שונה..
הודעה פורסם: שני 07 ינו',08 14:56   
ברצוני רק להבהיר נקודה שאולי לא ברורה מספיק בפוסט המקורי.
בשום מקום בדף המכירה לא מצויין שהמשלוח יתבצע דרך פדקס. אם הייתי יודע, אולי הייתי נמנע. מוכרים רבים נותנים מספר אופציות למשלוח - איטי, מהיר או אקספרס. לעיתים נותנים לבחור בין EMS או USPS לבין פדקס או UPS. וגם אם לא, מצויין שם השירות.
כאן לא היה מצויינת שיטת המשלוח ולאור מחיר המשלוח, 15$, שזה מחיר משלוח נמוך יחסית, הנחתי שמדובר ב USPS. הנחה מוטעית..

?

למכירה בבזאר
Maorsa
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 07 ינו',08 16:23   
אז בקיצור - ניסית לדפוק את החוק ע"י רישום כוזב של עלות המוצר, והחוק דפק אותך בחזרה? נראה לי די הגיוני...

You Win some - Lose some...
הודעה פורסם: שני 07 ינו',08 17:15   
יש לי ניסיון (רע) דומה עם פדאקס,
הזמנתי מארה"ב מיקרופון והמשלוח הגיע ביום חמישי,
עד שהם הצליחו לענות לי בין אם הוא התקבל,עבר דרך המכס ואם אני צריך לשלם על מנת לשחרר את החבילה ואם כן כמה, הגיע שעת הצהריים והייתי צריך לחכות עד לתחילת השבוע כמדומני והם טחנו אותי על דמי אכסון ,טיפול וכדומה.
שילמתי על מיקרופון של כ250 דולר תוספת לפדאקס (בלי קשר לעלות המשלוח!) שהשתוותה כמעט למע"מ ומיסוי מה שדיי ביאס אותי כי הדבר הפך את הקנייה ללא כדאית והיה עדיף לקנות בארץ... (כן... תנו לי בראש,מגיע לי...)
פעם הבאה,UPS או בארץ #smile
  astond  
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 08 ינו',08 00:10   
Maorsa :
אז בקיצור - ניסית לדפוק את החוק ע"י רישום כוזב של עלות המוצר, והחוק דפק אותך בחזרה? נראה לי די הגיוני...

You Win some - Lose some...

אני שמח שאתה מבסוט. #thumbsdown

?

למכירה בבזאר
C-tone
הודעה פורסם: שלישי 08 ינו',08 04:52   
גם לטום הנקס יש ניסיון רע עם פדאקס...
yoedf
הודעה פורסם: שלישי 08 ינו',08 14:09   
ציטוט:
גם לטום הנקס יש ניסיון רע עם פדאקס...

ANAK..... #biggrin #biggrin #biggrin
noamraz
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 08 ינו',08 15:15   
אדון astond,

אני בטוח לא שמח לקרוא על זה ש"נדפקת" והפירוש שלך במקרה הזה לדעתי מוטעה - הרעיון שניסה להעביר פה אחד החברים הוא זה שאתה החלטת לנסות ולהיות היבואן לרגע, זה אחד.
ושתיים, על הדרך ניסית לקצר דרך או יותר נכון לבצע רישום כוזב - זה קורה על אחריותך, המיסוי הוא חלק אינטגרלי מיבוא/סחר, אין מה לעשות עם זה.
בשורה התחתונה - דברים כאלה קורים.

השיתוף שלך במקרה יכול לעזור לנו ולהבין איפה טעית ומזה לגדול - למישהו כאן יש קשר עם עמיל מכס מקצוען?

חוץ מזה, הבוקר בדיוק קיבלתי tracking number לחבילה של fedex שאמורה להגיע.. #faint
Maorsa
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 08 ינו',08 15:47   
אני לא מבסוט, אני פשוט ריאלי: You Win Some - Lose Some...חלק מעובדות החיים.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון