היי ,
לא ידעתי ממש איפה לפתוח את זה אז בחרתי לשים את זה פה,מקווה שזה בסדר.
על כל פנים ,חבילת דיסקים אכותית שהזמנתי מחו"ל הגיעה ארצה וקיבלתי פתק ללכת לקחת אותה מהדואר אך כשהגעתי לדואר (יום לאחר קבלת המכתב) החבילה לא אותרה.
בדואר אמרו לי להמתין להודעה שניה כי אחת לשבוע שהם עוברים שוב על המלאי
ואם תמצא החבילה ישלחו לי פתק נוסף.
בנתיים לא הגיעה הודעה שניה ומבדיקות שנעשו מול מנהל הסניף התברר בסופו של דבר
שהחבילה אבדה. מנהל הסניף טוען שלא אוכל לקבל על כך פיצוי היות וזו חבילה לא בדואר
רשום.
אני טוען שכן מגיע לי פיצוי היות והחבילה הגיעה לארץ!
הדואר , או יותר נכון , הסניף איבד לי אותה !
יש לי את כל הקבלות על ההזמנה ואת הפתק של החבילה אצלי , למי לפנות ,
האם יש סיכוי בכלל לקבל פיצוי הולם ששווה את כל הטרחה שברדיפה אחרי הדואר?
אני גם חושב כמו שחר.
עצם העובדה שבידך נמצא טופס הזימון לאסוף חבילה מהדואר, אומר שהחבילה תאורטית לא נמשכה מהדואר, ואם הדוורים החביבים לא מוצאים אותה, אז יש לכך הסבר אחד פשוט, מישהו פשוט "אימץ" אותה, חבילה לא נעלמת סתם ככה פתאום, מה גם שקיבלת הזמנה לבוא לאסוף אותה אז היא צריכה להיות בסניף.
מצד שני, כשאתה שולח רשום, החבילה אכן מבוטחת. _________________ ==============
למכירה בבזאר
==============
חחח...
ברור שאני לא מתכוון לוותר , זה עקרון ואכן נראה שיש גנב בסניף אם כי זו פעם ראשונה
שזה קורה לי ואני מזמין סדרתי של מוצרים מחו"ל , נראה לי שזו כבר השנה השביעית מאותה הזמנה בתולית ראשונה שעשיתי
הקיצר אני מתכוון להתחיל בקטן עם תלונה בסיסית ואם זה לא יעזור להגיע לתביעה ...
האיש הקטן לא צריך לשתוק!
אל תוותר, דבר עם מי שצריך לדבר, תהפוך את מה שצריך להפוך, ועל תשכח לעדכן ולספר.
אנחנו איתך _________________ מאניס עמיס, אשכוליות וריzלה.
www.myspace.com/udibass
קרה לי מקרה דומה
קיבלתי הזמנה לבוא לקבל חבילה בסניף, הגעתי והם לא מצאו את החבילה.
אחרי 20 דקות המתנה אמרו לי אולי (!) ללכת לחפש בסניף השני
התעצבנתי מאוד!
הלכתי למנהלת הסניף ואמרתי לה שתכין הרבה קפה ורצוי עוגיות כי אני לא יוצא מהמשרד שלה בלי החבילה
אחרי רבע שעה והרבה צעקות ואיומים (מהצד שלה) החבילה נמצאה
בקיצור, בשום פנים ואופן אל תוותר.
יש לדואר ישראל טלפון של פניות הציבור שעזרו לי מאוד במקרה אחר תנסה למצוא אותו באתר שלהם.
קרה לי פעמיים(!), בפעם הראשונה משכתי בכתפיי ואני מצטער על זה עד היום (אבל החבילה הייתה ממש זולה, כך שלא ממש התרגשתי).
בפעם השנייה זו הייתה ממש חוצפה, באתי היא אפילו לא הסתכלה ברשימה הארוכה הזאת של הInventory של הסניף, אז אמרתי לה להסתכל שנית והיא טענה שאני מפריע לה לעשות את עבודתה כהלכה. דיברתי עם הממונה עליה והופה, הנה החבילה ש'אבדה'.
פעם גם חזר אליי דיסק דמו ששלחתי בגלל בעיה בכתובת, אבל מרוסק לגמרי. עד היום אני מצטער שלא ביטחתי אותו. רק 3-4 שקל עולה לבטח והפיצוי הוא 1000 שקלים _________________ kavalsky.tk
]
כן כתבתי להם באתר וגם מחר אשלח מכתב רשום עם כל הקבלות ושרשרת הארועים...
כמו שהמליצו לי פה וגם בפורומים של צרכנות , מומלץ לסיים את המשפט באיום חביב שמציין שבמידה ולא יפצו אותי אגיש תביעה שתכלול גם תוספות של עוגמת נפש וכן הלאה
אמרו לי שלרב זה עובד.
לא משנה גם אם מדובר בחבילה של 100 שקל ,
אני לא מתכוון לשתוק ...
אדווח כאן בהקדם על תוצאות הסיפור _________________ מוזיקה זה חיים וחיים בלי מוזיקה זה מוות
http://www.youtube.com/user/DadsHomeStudio/videos