תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 14:13
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
Reaktor כמבוך
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » סינתזה ומבנה צליל
  idoflax  
Act Compatible
Reaktor כמבוך
הודעה פורסם: שבת 29 מרץ,08 20:11   
מישו יכול להמליץ על GUIDE טוב לREAKTOR
זו נראית לי תוכנה מאוד מעניינת אבל אין לי מושג איך משתמשים בה. #confused
ds-sound
תומך
הודעה פורסם: שבת 29 מרץ,08 22:38   
באופן אישי (ויש מי שיחלוק עלי), ריאקטור היא תוכנה מסובכת ומסורבלת שלא לצורך, שאיכות הסאונד הירודה שלה לא מצדיקה את המאמץ.
עדיף לעבוד עם סביבת הפיתוח החדשה Synth-Maker, או לרכוש סינטי מודולארי חומרתי (מודולאר 3, נורד מודולאר).

זו ההמלצה שלי.

בהצלחה,
עודד
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 30 מרץ,08 02:01   
ציטוט:
באופן אישי (ויש מי שיחלוק עלי), ריאקטור היא תוכנה מסובכת ומסורבלת שלא לצורך, שאיכות הסאונד הירודה שלה לא מצדיקה את המאמץ

חולק עלייך
Tidal
הודעה פורסם: ראשון 30 מרץ,08 02:27   
מסכים לגבי האיכות הירודה!
אומנם ניתן לעשות שילובים מעניינים וליצור "מפלצות", אבל בסוף כל תהליך הבניה, הסאונד פשוט גורם לך לסגור את המחשב, לסגור את המוניטורים, ולעזוב את הבית... מעבר לכך שהתוכנה, עם כל הגמישות שהיא נותנת בשינוי הפרמטרים ובחיבורים המודולרים, נוצר חוסר דיוק במערכת,אשר גורם לשבירת ראש, מעבר לתיסבוכת הקיימת בבנית הפאצ'.
חגי דוידוף
תומך
re:
הודעה פורסם: ראשון 30 מרץ,08 05:34   
ציטוט:

באופן אישי (ויש מי שיחלוק עלי), ריאקטור היא תוכנה מסובכת ומסורבלת שלא לצורך, שאיכות הסאונד הירודה שלה לא מצדיקה את המאמץ

גם אני חולק #wink
Tomer Iserovitch
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 30 מרץ,08 11:29   
אני מחזק,
עלות לתמורה גם מבחינה כספית וגם מבחינת צריכת משאבים לעומת הסאונד המתקבל.
מדובר בעסקה לא משתלמת.

את Synthmaker לא יצא לי לנסות.

אני מאמין שהGuide הטוב ביותר יהיה ספר ההוראות של התוכנה. #smile
hannan
הודעה פורסם: ראשון 30 מרץ,08 12:25   
אממ מוזר, והייתי בטוח שמי שקונה את התוכנה מקבל את שני הספרים שיושבים אצלי על המדף. אחלה מדריך באמת.

ועודד ידידי, גם אני חולק עליך, הריאקטור מאפשרת דברים שהם כבר מעבר לסינטזה מודולארית ועם סאונד מצויין. (מכרתי את הנורד מודולאר G2 שלי, פשוט בגלל שהריאקטור יותר יסודית) היא מאפשרת בנייה שלמה של דברים (הCore) כמו אפילו אוסילטורים ואפילו דברים שדורשים הבנה בתיכנות. יש בה יותר ממה שתצטרך לדעתי.
הסאונד ירוד לפעמים - אך רק בפאטצ'ים של גרניולר, אז פשוט תעלו את הסמפלרייט לגבהים שלא תמצאו במערכות מודולאריות אחרות, ותהנו מסאונד צלול ומושקע. זה יתוקן גם כשתצא Reaktor 6.

החיסרון היחיד: המון, המון זמן עד שתגיע למצב שתוכל להשתמש בה באופן של מה בכך, הרבה שבירות ראש ובשביל להבין את כל כולה, תצטרך ידע מינימלי בתכנות וsignal processing.
הודעה פורסם: ראשון 30 מרץ,08 12:42   
hannan :
מכרתי את הנורד מודולאר G2 שלי

לא עושים כאלה דברים!
m.s.d
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 30 מרץ,08 12:49   
Bluetech משתמש בריאקטור ומוציא דברים מעולים.. #thumbsup
Kirkagur
Expert
הודעה פורסם: ראשון 30 מרץ,08 13:47   
ציטוט:
ריאקטור היא תוכנה מסובכת ומסורבלת שלא לצורך, שאיכות הסאונד הירודה שלה לא מצדיקה את המאמץ. עדיף לעבוד עם סביבת הפיתוח החדשה Synth-Maker

הריאקטור היתה ונשארה התוכנה החזקה ביותר בתחום הסינתזה המודולרית. איכות סאונד ירודה? איכות הסאונד שאפשר להוציא מהריאקטור כשיודעים לעבוד איתה, (וגם בחלק מהאנסמבלים שמגיעים איתה), מדהימה, ובוודאי עולה על רוב המכשירים הוירטואליים בשוק. ואכן תמיד אפשר לעשות בה UPSAMPLING ולהגיע לרמות סאונד חלומיות ממש, (במחיר של CPU כמובן). הריאקטור היא פלטפורמת עבודה מצויינת ונוחה מאד לעבודה אחרי קצת תירגול. מה שיפה בריאקטור מול המתחרים (Synthedit וSynthmaker זה שכשבונים בא נכון זה נשמע מצויין. אם משהו לא דופק, אתה יכול להיות די בטוח שהבעיה היא אתה ולא התוכנה.

מיותר לציין שעם הריאקטור יוצרים ומתכנתים הגדולים ביותר, מטרנט רזנר דרך BT וכלה בארז אייזן ואינפקטד מאשרום- כולם Reaktor Addicts ידועים.

ההשוואה לסינט-מייקר מקוממת. סינט-מייקר היא תוכנה חדשה, ומאד (מאד מאד) לא יציבה, וזה בא לידי ביטוי כשבונים איתה משהו שהוא מעבר לבסיסי. ברוב המקרים כשמרנדרים לVST זה פשוט לא עובד כמו שצריך. מה שכן היא תוכנה מאד יפה ונעימה לעבודה וזה אולי היתרון היחיד שלה על הריאקטור. מבחינת איכות סאונד הסינט-מייקר אפילו לא מדגדגת את הריאקטור ונכון יותר להשוות אותה מול SynthEdit

ההשוואה בין SE לSM קשה יותר כאשר לכל אחת היתרונות שלה. במקרה זה SM הרבה יותר נוחה לעבודה, אבל הSE יציבה ואמינה בהרבה, ויש בה הרבה מאד פיצ'רים שאין בSM (למשל מולטי-סמפלר) ולכן גם כאן לדעתי SE כרגע מנצחת.

אם היו מכריחים אותי לקנות תוכנה אחת בלבד- הבחירה הייתה קלה מאד ובלי שום תחרות- ריאקטור שנמצאת פשוט בלבל אחר משתי הSים.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » סינתזה ומבנה צליל

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון