פורסם: ראשון 13 אפר',08 21:09
שלום .
רציתי לקבל דעות על הפרה אמפ telefunken v672 ?
אני מתכוון להקליט בעיקר אקוסטית ושירה ,לפעמים חשמלית . יש לי מיקרופון AKG C414 EB ו SM58
מה האופי של הפרא-אמפ הזה ? לאיזה מיקרופונים הוא מתאים ?
חשבתי ללכת על ערוץ מונו .
האם אני צריך סטריאו להקלטת גיטרה אקוסטית ?
ואם אני משקיע כבר יותר כסף עדיף לי ללכת על ערוץ של NEVE 1272 ?
וואו ...כמה שאלות .
תודה
פורסם: ראשון 13 אפר',08 23:33
יש לי כזה כבר כמעט שנתיים.
פרה - אמפ מעולה.
יש לו קטע שצריך אהוב, לקח לי זמן לקלוט אותו אבל ברגע שהבנתי מה זה, קלטתי שכשאתה מחפש את זה אין פרה אמפ בעולם שיכול לתת את מה שהוא נותן - בעיקר בשירה, קשה להגיד את זה במילים אבל יש לו איזה ברזל רדיופוני בנמוכים, צריך ללמוד לעבוד איתו.
לטעמי, הוא פחות מצטיין בגבוהים - ואני לא משוגע לגמרי על מה שהוא עושה לאקוסטיות- קצת קשה לו עם חומרי גלםBRIGHTיים כמו אקוסטית - הוא אוהב שירה גברית ודברים מן הסוג הזה.
ה - 1272 - הרבה יותר מגוון לדעתי, יותר חם, במיוחד לאקוסטיות, אבל כל הניבים שבעולם לא ייעשו את הדבר הטלפנקני הזה.
הוא שם את הזמר במקום הנכון, עם הרבה עומק ודיוק היסטריים.
אם אתה רוצה לעשות הקלטות לייב של שני ערוצים / סיכומים אנלוגיים תקנה סטריאו, חוץ מזה אין שום סיבה אחרת.
לא שמעתי אותך שר אבל אם מדובר על משהו גברי יותר (לא שהניב לא מחמיא לגברים אגב), קח את הטלפנקן. אם השירה שלך קצת יותר גבוהה, קח את הניב הוא בטוח יחמיא לאקוסטית שלך יותר.
אם היו אומרים לי על עיוור קח פרה אמפ שייסתדר יותר טוב עם ה-AKG שלך הייתי לוקח את הניב. יש פה אנשים שאולי ייתרעמו, אבל זו דעתי הסובייקטיבית והעיוורת.
הכי טוב, תקנה את שתיהם...
פורסם: שני 14 אפר',08 00:18
קודם כל תודה .
הקול שלי די נמוך .אז אני מניח שהוא יתאים .
למה אתה חושב שהניב יותר יתאים ל414 ?
מעניין אותי למה הניב בעצם כפול במחיר והאם הוא שווה את ההשקעה או שאני פשוט "אתפשר" על הטלפנקן ?
פורסם: שני 14 אפר',08 18:09
כן חשבתי על הגרייט ריבר , יש לו הרבה מעריצים ...אבל יחסית לטלפונקן הוא יותר יקר .