פורסם: שני 14 אפר',08 17:33
לא יכולתי לכתוב את זה יותר טוב מאיך שאתה תיארתה את זה !
המקלדת הזו כל כך לא ברורה ! הכיתוב על הכפתורים השונים ממש לא מסבירים לך כלום ...
תמיד ( כמו שאמרתה ) יש משחק קטן אם הכפתורים ואז אתה מבין מה כל דבר עושה אבל כאן אתה יכול להתפוצץ לבד ואתה לא תבין כלום ! ודרך אגב זה באמת נכון שכל פעולה שאתה עושה נשמרת מיד ( שזה ממש גרוע ) אני כבר כמה ימים לא מצליח להפעיל את המקלדת ואני חושב שזה ביגלל אחד הכפתורים שנגעתי ואני ממש לא יודע איזה מהם ומה לעשות ....!
אני הבנתי שגם לפעמים צריך ללחוץ על שני כפתורים ביחד בישביל להיכנס לאפליקציה אחרת .... בקיצור ממש לא מובן !
בקשר לסלידים ולנובים אז אני ביכלל לא מבין איך לקשר את זה שיזוזו לי בקיו בייס והתוכנה האניגמה הזו כמו שאמרתה אמורה להיות קלה ומובנת אבל היא ממש לא !
ודרך אגב אחד הסיבות שנידלקתי על המקלדת הזו היא ביגלל התוכנה הזו שכאמור היתה אמורה להיות תוכנה ידידותית מאוד ולעבוד בשיטת הגרור וזרוק , זה ניראה הכי פשוט בעולם ליגרור אפליקציה לנוב או לסלייד שאני רוצה ואז זה עובד ...אבל בגדול זה לא עובד ! אם זה היה עובד זה היה אחלה אבל זה לא עובד וממש לא מובן !
פורסם: שלישי 15 אפר',08 03:09
טוב אז כל הכבוד יחצנתה את חלילית !
אני בכוונה לא הזכרתי שמות אבל אתה כניראה מכיר את השירות וישר יצאת במסע יחצנות לחנות הזו ! כניראה שאתם יודעים כמה דברים ....
אתה אומר שכל אחד שמגיע לחנות ומקבל הסבר ? אז אני הגעתי כמה פעמים ולא קיבלתי כלום ! ותמיד אותן תשובות חמקניות של תתמודד אם המדריך באנגלית או האם יש לך קיובייס מקורי ...
אבל כמובן ששוב פעם אתם בוחרים להתמקד בלמי יש קיובייס חוקי לבין זה שאני קניתי מיקלדת שאני לא מבין כלום בא ! ( בכפתורים שבא ! )
אז באמת תודה על זה שאמרתה שאתה לא יכול ללמד אנשים לקרוא ! זה מאוד נחמד להגיד דבר כזה ! ( ביכלל לא מזלזל ! ) אבל מה לעשות שאתם לא מספקים חוברת בעברית (למוצר חשמלי בארץ ! ) והחוברת הקימת היא חוברת מעוד קשה להבנה !
עכשיו בוא נצא מתוך נקודה כזו שאני אידיוט ואני לא יודע לקרוא באנגלית ... מה עושים עכשיו ?
העיקר למכור ?
אתה לא יכול להתעלם מכך שהמקלדת הזו לא ממש פשוטה להבנה וגם החוברת שלה גם לא בידיוק נעימה קצרה וידידותית ....
אז עכשיו אני לא אשאל שאלה ספציפית כי איני מעונין במשהו ספציפי , אני מעוניין לדעת הכל על המוצר שרכשתי !
אז אולי במקום ליחצן את השרות שלכם ולספר כמה שאתה עוזרים והכל... (שבתחלס יש לכם לקוח שאומר לכם שהוא לא מרוצה מהשרות והוא לא קיבל עזרה ! ) אולי תכתבו כאן מדריך מסודר על המקלדת הזו ותציגו את השירות האמין שלכם בפנינו ... ומי יודע אם תעשו את זה בישבילי ובישביל הרבה אנשים כאן אז אולי אני עוד יחזור לקנות מכם ...
פורסם: שלישי 15 אפר',08 07:35
האם חוק הגנת הצרכן אינו מחייב את היבואן לצרף הוראות שימוש ברורות בעברית?
במידה והחוק אכן מחייב, יש פה עלה לתביעה.
Act Compatible
פורסם: שלישי 15 אפר',08 07:40
רק להעמיד דברים על דיוקם, אז למרות טענותי לחוסר ידידותה של המקלדת, הרי אין לי שום טענות לשירות של "חלילית". נהפוך הוא, זוהי חנות שאני מאוד אוהב
לבקר בה, השירות מצויין והאנשים שם חביבים ביותר, במיוחד הכותב למעלה,
YOSS .
אין לי ספק שאני אקבל התייחסות רצינית לכל שאלה שאשאל, אבל בשלב זה אני עדיין מנסה לפענח את הקוד הגנטי של המקלדת...