תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 13:58
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
בבקשה, צריך עזרה עם המיקלדת שליטה Axiom 61
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth
  Spiderwebs  
בבקשה, צריך עזרה עם המיקלדת שליטה Axiom 61
הודעה פורסם: שני 14 אפר',08 13:51   
שלום לכולם .. #smile

הקדמה קטנה....

לפני כמה חודשים ( אני חושב אפילו שנה...) קניתי את מקלדת השליטה Axiom 61
הסיבה שקניתי אותה היא שמעוד אהבתי את זה שיש בא קלידים חצי כבדים , סליידים , נובים , פדים ... ובקיצור יש בא כל מה שצריך !
#wink אך ההתלבטות שלי לא היתה פשוטה לגבי מוצר זה כי ידעתי שאם אני קונה את המוצר הזה אני נאלץ לקנות בחנות שאני ממש לא אוהב ! בחנות שהיא פשוט מזעזעת ( בלשון המעטה! ) במתן שרות אז ככה שההתלבטות היתה בין חנות מזעזעת לבין מוצר איכותי וטוב !
אבל בסוף החלטתי וקניתי את המוצר הזה בידיעה שאני קונה מחנות שאני ממש לא סובל והשרות גרוע !
וככה גם צדקתי .... שקיבלתי את המקלדת קיבלתי דיסק עם כמה דריברים וקובץ pdf באנגלית של חוברת ההפעלה .
עכשיו אני בכוונה לא רציתי לקנות את המקלדת הזו מeBay כי רצתי לקבל גם אחריות בארץ וגם לקבל חוברת בעברית שתהיה לי נוחה להבנה...
אבל התבדתי ושקניתי את המקלדת הזו בארץ קיבלתי רק קובץ pdf של חוברת באנגלית שדי היה קשה לי להבין ולקרוא אותו ! (אני קורה ומדבר אנגלית אבל זה עדין קשה לי להבנה בחוברת כזו ...וברמה כזו )
אז כמובן שפניתי לחנות בשאלה הכל כך הגיונית (!) איך יכול להיות שאני קונה מוצר חשמלי בארץ ואין חוברת בעברית ? ושוב השרות המדהים שלהם נכנס ל"פעולה" ואמר לי שאין מה לעשות ואני צריך לקרוא את החוברת באנגלית והם לא יכולים לעזור לי יותר , זה מדהים איך אנשים מתנהגים אחרי שהם קיבלו כבר את הכסף !

בכל מקרה אני יודע שזו שאלה דיי גדולה וכוללנית ... אבל מישהו יכול להסביר לי בבקשה(!)
מה עושים ואיך מתפעלים את כל הכפתורי התפעול (כל הפונקציות וכל זה) שנימצאים מתחת למסך הקטן ( כמובן למי שמבין במקלדת הזו ויודע על מה אני מדבר )
הכפתורים שם כל כך לא מובנים ובעיתיים להבנה !

אז יהיה נחמד אם מישהו באמת יהיה נחמד ויעזור לי ( ואני מאמין לעוד הרבה אנשים שקנו את המוצר הזה ) ויכתוב סוף כל סוף מדריך בעברית ( או הסבר או משהו על הפונקציות השונות של המקלדת הזו) Axiom 61 משהו שיעזור להבין את התפעול שלה פעם אחת ולתמיד!
כי אם החברה לא יכולה לעשות את זה והחנות ביכלל לא רואה לנכון להסביר לאנשים מה עושה כל כפתור ואיך עושים את זה אז אני פונה אליכם בבקשה שתעזרו לי ..

תודה ענקית ענקית ! לכל מי שיעזור !
#thumbsup וסליחה על החפירה בהתחלה ! #redface
וירץ
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 14 אפר',08 16:42   
אני גם רכשתי לפני כשבוע מקלדת זו ואמנם הקלידים מאוד נוחים ונעימים למגע,
אך יחד עם זאת זה אחד המכשירים הכי לא ידידותיים למשתמש, עם מנואל און-ליין
שאני מבין בו כל מילה, אבל לא מבין כלום מהתמונה הכוללת.
עברתי כבר עשרות מכשירים, תוכנות וכו' שחלקם היו מובנים מייד וחלקם אחרי עיון יסודי במנואל. אבל בדבר כזה עדיין לא נתקלתי....לכאורה הכל פשוט אבל כלום לא ברור.
אני עדיין תקוע בפונקציה יסודית שאני מנסה למצוא ולא מצליח. הרי תנאי בסיסי בכל המכשירים הדיגיטלים, שאתה יכול ללמוד תוך כדי ניסוי/תהיה/תעיה ולעשות בלגן כמה שאתה רוצה, מתוך הנחה שברגע שאתה מסתבך , אתה יוצא מה-"פרוגרם" בלי לעשות שמירה וחוזר חזרה ובכך אתה חוזר חזרה שוב לנקודת ההתחלה.
ובכן עדיין לא הצלחתי למצוא דבר כזה...כל שינוי פשוט מתקבע לנצח, עד לרגע שאני מזיז שוב את הפיידר או כפתור השליטה. גם אם אני יוצא מערוץ המידי בקיובייס וחוזר חזרה לערוץ, זה עדיין לא משתנה. רק סגירת הקיובייס ופתיחתו מחדש מאפסים את העניינים.
גם התוכנה שאמורה לעזור, ה"אניגמה", מאוד לא ברורה ולא ידידותיית. אתה מצפה מתוכנה כזו שכל מגע ותזוזה במקלדת תתבטא ויזואלית בתוכנה, אבל זה לא קורה. עדיין לא מצאתי זמן לשקוע במנואל שלה.
כנראה שכדי לצלוח את כל המכשולים, אצטרך לפנות שבוע מלא ואינטנסיבי שיוקדש רק לפענוח מסתרי האקסיום 61.... #faint
  Spiderwebs  
הודעה פורסם: שני 14 אפר',08 17:33   
לא יכולתי לכתוב את זה יותר טוב מאיך שאתה תיארתה את זה !

המקלדת הזו כל כך לא ברורה ! הכיתוב על הכפתורים השונים ממש לא מסבירים לך כלום ...
תמיד ( כמו שאמרתה ) יש משחק קטן אם הכפתורים ואז אתה מבין מה כל דבר עושה אבל כאן אתה יכול להתפוצץ לבד ואתה לא תבין כלום ! ודרך אגב זה באמת נכון שכל פעולה שאתה עושה נשמרת מיד ( שזה ממש גרוע ) אני כבר כמה ימים לא מצליח להפעיל את המקלדת ואני חושב שזה ביגלל אחד הכפתורים שנגעתי ואני ממש לא יודע איזה מהם ומה לעשות ....!
אני הבנתי שגם לפעמים צריך ללחוץ על שני כפתורים ביחד בישביל להיכנס לאפליקציה אחרת .... בקיצור ממש לא מובן !

בקשר לסלידים ולנובים אז אני ביכלל לא מבין איך לקשר את זה שיזוזו לי בקיו בייס והתוכנה האניגמה הזו כמו שאמרתה אמורה להיות קלה ומובנת אבל היא ממש לא !
ודרך אגב אחד הסיבות שנידלקתי על המקלדת הזו היא ביגלל התוכנה הזו שכאמור היתה אמורה להיות תוכנה ידידותית מאוד ולעבוד בשיטת הגרור וזרוק , זה ניראה הכי פשוט בעולם ליגרור אפליקציה לנוב או לסלייד שאני רוצה ואז זה עובד ...אבל בגדול זה לא עובד ! אם זה היה עובד זה היה אחלה אבל זה לא עובד וממש לא מובן !
yoss
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שני 14 אפר',08 23:08   
אתם מערבים שני דברים !
1 . תיפעול המקלדת
2. הפעלתה מול תוכנה כל שהיא
רוב התוכנות המקובלות כיום מצויידות פונקציית למידה לכפתורים, דבר ההופך את הבסיס להכרת המקלדת פונקיונאלית (בנוגע לתיכנות הכפתורים) קל, כל עוד אתה מכיר את התוכנה עליה אתה עובד !
לפעמים קורה שמגיע לקוח לחנות ומצפה לתידרוך על קיובייס או על כל תוכנה אחרת בנוגע לפונקצייה הרלוונטית במקלדת !
מבחינתי זה לעיתים יכול להתפרש כבעייתי היות וקשה לנו מאוד לתת תמיכה בקיובייס למשל לאנשים שאינם מסוגלים להוכיח שהם משתמשים בתוכנה חוקית (ואיני מכוון את דבריי אל החברים מנושא זה ואף את חלקם אני מכיר ויודע כי מדובר במשתמשים חוקיים לחלוטין ).
נסו להבין כי אני יכול למכור לך ספר בחנות הספרים ואפילו לספר לך על תוכנו אבל אני לא יכול ללמד אותך לקרוא ! עוד לא נתקלתי באדם שנכנס לחלילית לאחר שרכש מקלדת או כל דבר אחר שלא התייחסו לשאלותיו בנוגע למקלדת. שוב בהדגשה שאלותיו לגבי המקלדת...כמובן לאחר שניסית להבין כל מה שתוכל מהספר ! שאל שאלה ! . ותקבל תשובה גם אם אצטרך לשקוד עליה איזה יום יומיים !
אני בטוח שיש גם בפורום הזה מספיק אנשים שקיבלו בחלילית את השירות הטוב ביותר במקצועיות הראויה !
אני שוב מזכיר כי איני יכול לענות על שאלות קיובייס בפורום זה ושאלות שכאלה מתקבלות במחלקת התמיכה של חלילית רק לאחר זהוי המשתמש !
#thumbsup
אתם מוזמנים להפוך את הנושא הזה לפינת "AXIOM - על כל שאלה תשובה"
  Spiderwebs  
הודעה פורסם: שלישי 15 אפר',08 03:09   
טוב אז כל הכבוד יחצנתה את חלילית !
אני בכוונה לא הזכרתי שמות אבל אתה כניראה מכיר את השירות וישר יצאת במסע יחצנות לחנות הזו ! כניראה שאתם יודעים כמה דברים ....
אתה אומר שכל אחד שמגיע לחנות ומקבל הסבר ? אז אני הגעתי כמה פעמים ולא קיבלתי כלום ! ותמיד אותן תשובות חמקניות של תתמודד אם המדריך באנגלית או האם יש לך קיובייס מקורי ...
אבל כמובן ששוב פעם אתם בוחרים להתמקד בלמי יש קיובייס חוקי לבין זה שאני קניתי מיקלדת שאני לא מבין כלום בא ! ( בכפתורים שבא ! )

אז באמת תודה על זה שאמרתה שאתה לא יכול ללמד אנשים לקרוא ! זה מאוד נחמד להגיד דבר כזה ! ( ביכלל לא מזלזל ! ) אבל מה לעשות שאתם לא מספקים חוברת בעברית (למוצר חשמלי בארץ ! ) והחוברת הקימת היא חוברת מעוד קשה להבנה !
עכשיו בוא נצא מתוך נקודה כזו שאני אידיוט ואני לא יודע לקרוא באנגלית ... מה עושים עכשיו ?
העיקר למכור ?
אתה לא יכול להתעלם מכך שהמקלדת הזו לא ממש פשוטה להבנה וגם החוברת שלה גם לא בידיוק נעימה קצרה וידידותית ....
אז עכשיו אני לא אשאל שאלה ספציפית כי איני מעונין במשהו ספציפי , אני מעוניין לדעת הכל על המוצר שרכשתי !

אז אולי במקום ליחצן את השרות שלכם ולספר כמה שאתה עוזרים והכל... (שבתחלס יש לכם לקוח שאומר לכם שהוא לא מרוצה מהשרות והוא לא קיבל עזרה ! ) אולי תכתבו כאן מדריך מסודר על המקלדת הזו ותציגו את השירות האמין שלכם בפנינו ... ומי יודע אם תעשו את זה בישבילי ובישביל הרבה אנשים כאן אז אולי אני עוד יחזור לקנות מכם ...
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שלישי 15 אפר',08 03:20   
להזכירכם - הטסטר.
מה שטוב לך, טוב לחברך, וגם ההיפך.
הודעה פורסם: שלישי 15 אפר',08 06:26   
ציטוט:
חוברת בעברית (למוצר חשמלי בארץ ! )

באמת שאני חושב על זה ,אף חנות כלי נגינה בארץ לא מוציאה חוברת הסבר בעברית למוצרים.
למה שקונים מדפסת ,טלפון אלחוטי,מצלמה,טלוויזיה..ועוד, תמיד מצורפת חוברת בעברית שלא היצרן כתב אלה מישהו בארץ.
אני חושב שכל חנויות כלי הנגינה צריכים לחשוב על זה.
לוקחים עובד בחנות שיכול לכתוב אפילו על pdf משהו שיכול לעזור ללקוח עם כל המכשירים והתוכנות המסובכות.
אם מיקרוסופט הוציאה הסבר בעברית על החלונות (מיליון הסברים),אין תירוץ לחנויות כלי הנגינה להגיד שהמוצרים והתוכנות שלהם מאד מורכבים וזה פשוט בלתי אפשרי.

תאמינו לי חצי מהתלונות ירדו לכם.

אני מקווה שנציגי החנויות לכלי נגינה בפורום יראו את ההודעה ויחשבו על זה #think
הודעה פורסם: שלישי 15 אפר',08 07:35   
האם חוק הגנת הצרכן אינו מחייב את היבואן לצרף הוראות שימוש ברורות בעברית?
במידה והחוק אכן מחייב, יש פה עלה לתביעה.
וירץ
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 15 אפר',08 07:40   
רק להעמיד דברים על דיוקם, אז למרות טענותי לחוסר ידידותה של המקלדת, הרי אין לי שום טענות לשירות של "חלילית". נהפוך הוא, זוהי חנות שאני מאוד אוהב
לבקר בה, השירות מצויין והאנשים שם חביבים ביותר, במיוחד הכותב למעלה,
YOSS .
אין לי ספק שאני אקבל התייחסות רצינית לכל שאלה שאשאל, אבל בשלב זה אני עדיין מנסה לפענח את הקוד הגנטי של המקלדת...
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שלישי 15 אפר',08 07:44   
הסוכן הראשון של לוג'יק בארץ (C-Lab, eMagic) הוציא ספרים בעברית לכל התוכנות ונתן אותם לכל רוכש תוכנה.
הוא היה רץ לתקן להם את המחשבים כשהתלוננו ש"משהו לא בסדר בתוכנה" וזה היה העכבר או משהו אחר באטארי.
הוא גם תרגם את מסכי התוכנות עצמן לעברית.
אז מה?! הוא גם לא הרוויח מכל ה"להיות טוב" הזה כלום אלא יצא מממן, לכן הוא גם נאלץ להעביר את זה למישהו אחר.
אי אפשר לדרוש הכל, ומי שלא מתמצא במטוס, שלא יקנה אותו ויבקש אחר כך הדרכה.
מוצרי החשמל לבית שהוזכרו כאן, היבואנים חוייבו בחוברות בעברית. חלק מהחוברות עדיף שלא היו יוצאות כלל... אחרות מעולות - תלוי מי מתרגם.
לגבי ציוד מוסיקלי, כפי שאילן אומר, אם הוא לא אינטואיטיבי ומובן מאליו, היצרן קצת מפספס, ושום חוברת הסברה בעברית לא תעזור, אבל שמירת המועקות אצל הרוכש לא תקדם בכלום - היצרן צריך לדעת על זה, ולפחות רוכשים עתידיים (=טסטר).

ואם מדובר בחוסר הבנה ספציפי בתהליך מסוים, אני מאמין שאם מישהו יעלה את זה כאן, ויידע להפריד את זה מדרך השימוש בתוכנה שלו, אפשר יהיה למצוא תשובה.
כללית, זה לא ממש עוזר לקטר, אלא אם נותנים ביקורת כללית על מוצר, וזה מובן.

ספציפית לגבי חלילית, קצה מוזר לי שפותח השרשרת קיבל יחס לא הולם שם. נשמע מאוד מוזר כאשר רוב הדיעות בכיוון אחר.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth

לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
עמוד 1 מתוך 3

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון