תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 23:14
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
הסבר בנושא המודוסים
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תיאוריה
  ilan_kozlov  
הסבר בנושא המודוסים
הודעה פורסם: ראשון 29 יונ',08 11:45   
שלום לך מוזקאים חביבים..רציתי לשאול אחת ולתמיד אם מישהו מוכן להסביר באופן יסודי את נושא המודוסים,ואיך משתמשים בהם בנגינה בגיטרה..תודה רבה מראש..אילן
efi86
תומך
הודעה פורסם: ראשון 29 יונ',08 11:47   

שיהיה בהצלחה
ravitzj
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 29 יונ',08 12:37   
יופי של הסבר,ואני הייתי מוסיף שכדאי ללמוד את המודסים כתבניות ,לזכור איך קוראים לכל אחד מהם,לנסות לקפוץ ממודוס למודוס לפרקטיקה,
להתאמן בחיבור כל המודוסים (לעלות מה maj לרדת מדורי לעלות מפריגי וכו).
עוד רעיון זה לשלב פנטטונים עם מודוסים הסאונד מדליק.
הודעה פורסם: ראשון 29 יונ',08 12:47   
הסרטון הזה זה רק ההצגה למודוסים, יש לו הסבר על כל מודוס בנפרד ובכלל המון המון סרטונים ממש מלמדים שמסבירים בצורה טובה מאוד ולא כמו שמלמסטין מסביר למשל,
כנסו לYOUTUBE ותכתבו בחיפוש Riff of the Week
הוא נדמה לי משנת 2004 מוציא כל שבוע סרטון ככה שיש באמת המון המון סרטונים ממש טובים.
  ilan_kozlov  
תודה לכולם!
הודעה פורסם: ראשון 29 יונ',08 20:18   
תודה לכולם!..מההסבר שלו לא הבנתי דבר אחד..הבנתי שהמודוסים הם בעצם סולומות שמתחילים מהדרגה שניה שלישית..אבל איך אני משתמש בהם בפועל?(זאת אומרת בגיטרה)..או שאני סתם מדבר שטויות #think ..אני מנסה למצוא איזהשהי תבנית קבועה אבל לא כל כך מוצא..אם מישו יוכל להביא לינק לאחת כזאת אני ממש ישמח!..ואם תוכל לפרט קצת על השימוש בפנטונים(שהם הסולומות המרכזיים בהם אני משתמש כרגע..אני יודע...אל תקטלו אותי)..ובאמת תודה לשניכם! #thumbsup
efi86
תומך
הודעה פורסם: ראשון 29 יונ',08 22:43   
אז אמרתי, הבאתי את הסרטון הזה לכאן רק כדוגמא,
כנס לYOUTUBE ובחיפוש תכתוב Riff of the week
ושיהיה לך בהצלחה

אם לא הסתדרת עם זה פשוט חכה שהסרטון הזה יגמר ובסוף יופיעו לך למטה כל מיני סרטונים שקשורים לסרטון הזה, בטוח שחלקם הם הסרטונים המדברים על המודוסים,

בקשר לאיך ת'כלס לשלב אותם בנגינה,
אם אתה לא סגור על מה זה פנטטוני מודוסים זה כבר כמה צעדים למעלה,

תלמד קודם כל את הסולמות הבסיסיים ואיך עובדים איתם, איך הם מתחברים, מודולציות, מהלכי אקורדים על כל הסולמות ואיך בעצם לנגן את הכל ביחד ואיך לאלתר על מהלך אקורדים או איך לכתוב אקורדים לליין מלודי וכו' וכו'

לאחר מכן תיגש למודוסים שזה פשוט יפתח לך עוד את העולם,
זוהי דעתי על כל מקרה, העולם בלי מודוסים גם ככה מסובך ומורכב (לא נאמר בצורה שלילית) אז אם תוסיף גם את המודוסים בלי לשלוט קודם בבסיס שלהם - מרוב עצים לא יראו יער וגם אם יראו, מי ישמע אותך אם תנגן ביער?
  ilan_kozlov  
הודעה פורסם: שלישי 01 יול',08 15:04   
ושוב תודה על התגובה..עושה רושם שבאמת יש לי מה ללמוד לפני כל עניין המודוסים..אני די נעול על כל עניין הפנטטונים כלומר אני מכיר אותם ומשתמש בהם מה שכן כל עניין הסולומות אני לא הכי סגור עליו..כלומר אני מכיר רק פוזיציה אחת של הסולם אבל אני לא חושב שכאן הבעיה..ומודולוציות..קצת סינית #smile ..אתה יכול להמליץ על ספר או איזשהו אתר שמסביר את כל הדברים הבסיסיים האלה? תודה מראש..אילן
efi86
תומך
הודעה פורסם: שלישי 01 יול',08 15:06   
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תיאוריה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון