פורסם: שבת 27 ספט',08 18:28
שלום לכולם ושבוע טוב!
יש ברשותי מוניטורים דיין אודיו, ובזמן האחרון יוצא מהם רעש "חשמלי" אשר בא והולך ועובר בין רמקול לרמקול, החלפתי חיבורי חשמל, זה לא זה, חיזקתי את הברגים של המוניטור, זה לא זה, מה ששמתי לב, זה שהרעש בא אחרי זמן ארוך של עבודה, מתי שהמוניטור כבר מגיע לרמת התחממות גבוהה יחסית, אני בספק שזה הכבלים כי הם חדשים,מאוזנים והיה גם את הרעש עם הכבלים הישנים שלא מאוזנים, אבלל, ברגע שאני מנתק את הכבלים, אין רעש, מה שאני חושב, שאולי זה הכרטיס קול, אני ישמח לעצות בנושא, תודה רבה
פורסם: ראשון 28 ספט',08 10:35
לא רואים כלום במיקסר של הכרטיס קול, זה אומר שזה לא רעש שבא מהמחשב, גם שאני עושה MUTE על הכרטיס קול עדיין יש רעש כזה,שאני מנתק את הכבלים שמחוברים לכניסות עדיין יש רעש, שאני מנתק את הכבלים לגמרי של היציאות אין רעש, אבל שוב זה קרה גם עם הכבלים הישנים וזה התחיל יום אחד פתאום, לכן אני בספק שזה הכרטיס קול.../:
תומך
פורסם: ראשון 28 ספט',08 11:28
ציינת שהרעש מופיע אחרי זמן עבודה ארוך. נשמע לי יותר שזה בעיית התחממות של המגבר הפנימי ושל ה"אלקטרוניקה" ברמקול המוגבר.
ניחוש - ברגע שאתה מנתק את הכבל מהכניסה הרמקול "סוגר" את הערוץ ולכן הרעש נעלם.
מה שמחליש קו מחשבה זה היא העובדה שהרעש מופיע בשני הרמקולים בו זמנית. האם יש הבדלים ברעש בין ימין לשמאל? האן שניהם מתחילים להרעיש באותו זמן? כמה זמן לוקח מרגע ההדלקה עד שהרעש מופיע?
מיותר לציין - אם יש לך כרטיס קול אחר או מוניטורים אחרים, נסה להצליב.
עוד ניסוי מעניין - תעבוד עם שני הערוצים, אך שאחד הרמקולים סגור (ולא מתחמם). נניח שעה (תלוי כמה זמן לוקח לרעש להתחיל, מרגע ההדלקה של הרמקול), אחר כך תדליק את השני. בהופעת הרעש, שני הרמקולים יתחילו להרעיש יחדיו? אם כן - זה כנראה מכרטיס הקול. אם לא - זה כנראה מחימום הרמקול.
ניתן לעשות ניסוי זה בהצלבה.
פורסם: ראשון 28 ספט',08 22:52
הרעש מופיע אחרי 3-4 שעות עבודה והוא עובר בין רמקול לרמקול, מתחיל בדרך כלל בימין, אבל אחרי כמה שניות עובר לשמאל, ואז נעלם ואז חוזר ואחרי שעה שהוא מתחיל נעלם וחוזר הוא נהיה קבוע ואז כבר אי אפשר לעבוד, אני יעשה את הניסויים שהצעת, תודה על העזרה
ותומר, לא כול כך הבנתי אותך, אתה קובע עובדה או מציע הצעה של בדיקה?...
פורסם: שלישי 30 ספט',08 18:26
תגלית חדשה, היום פתחתי את המוניטורים ושמתי לב שיש את הרעש על ההתחלה בדרגה נמוכה מאד אבל שווה בשתי הרמקולים, מה אומרים