תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 20:32
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
המלצה למקלדת שליטה?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth
  Idan Katz  
המלצה למקלדת שליטה?
הודעה פורסם: רביעי 28 ינו',09 00:43   
אהלן,
בשעה טובה מכרתי את האורגנית הישנה של אחותי הקטנה.
החלטתי שהיא תופסת יותר מידי מקום בשביל לתפקד כמקלדת מידי,
אז ויתרתי על הסאונדים ה100ממים של הלונה פארק, השדים, המטוסים והמכשפות (למרות שזה ממש מגניב) ועכשיו צריך להביא ממלא מקום ראוי.

אני לא מתעסק במוזיקה אלקטרונית, אני לא קלידן ולא פסנתרן (אבל מתיימר להיות - רוצה ללמוד).
מה שאני רוצה לעשות זה נטו להעלות תפקידים..סטרינגס, תופים, אורגנים, פסנתרים..
לא מחפש יותר מידי פונקציות.
מכיוון שאני מת לנגן פסנתר ואני מתעסק במוזיקה חיה, מבחינתי מקלדת יותר טובה = אחת עם קלידים יותר כבדים ויותר רגש.

אני מתכוון להזמין מאיביי (לא אוהב את המחירים של הארץ..ולרשותי עומד אבא על הקו ניו יורק - ת"א פעם-פעמיים בחודש #clap )
התקציב - עד 200 דולר (מוזמנים להציע חריגות אם זה באמת שווה את זה, מה גם שאין לי בעיה עם יד שנייה)

*כן, עשיתי חיפוש*

שפכו..
GCmusic
קניתי לעצמי מקלדת של קסיו
הודעה פורסם: רביעי 28 ינו',09 02:55   
שנמכרות כמו זבל אורגני בתא ( בית הפסנתר)ראשון (דיאז) ורמת גן (מרום ).המדובר במקלדות קלות לנשיאה, עם 10 סאונדים בסיסיים תוספת ריוורב/קורוס על כל אחד מהם, אופציה להקלטה של כמה דקות והפלוס הגדול הוא שיש להם מקלדת עם מגע מאוד " נכון " ( אומר לך אני מנגן כבר עשרים שנים על פסנתר) טאץ' שאני אישית מאוד מחבב, וחיפשתי במשך כמה שנים.
אם לאבא שלך אין בעיה עם משקל , תבדוק מחירים של חברת פאטר, אני לא חושב שהם מייצרים אבל סביר שתוכל בניו יורק למצוא יד שנייה, או אפילו חנות שמוכרת עדיין מוצרים שלהם. לצורך ההמחשה, הם מייצרים את המקלדות של חברת קלביה שנחשבות לסטנדרט בתעשייה.הפטר סובלות מבעייות משקל קלות...שים לב לזה. מבחינת מחיר אתה תוכל אם תחפור מעט, למצוא אחת.

חוזר לקסיו - שם הדגם שלי יש הוא ישן CDP100, יש דגמים מעולים יותר, אל תשכח ש:
זה מגיע עם רמקולים
זה מגיע עם סאונד ( אין תלות במודול מחשב וכאלה)
מחירון בארץ יתחיל בסביבות ה 2000 שקל.
זה לא מאתיים דולר, אבל זה מקלדת עם שמונה אוקטבות ואפשר להתאמן עליה כמו על פסנתר. הסאונד שלה סביר ביותר.
בכל מקרה מקלדת עם טאץ ' של פסנתר, לא עולה מאתיים דולר. אם תמצא כזאת , אני אתן לך 200 דולר...הדבר היחיד שעולה לי בראש זה מקלדת של maudio יש כמה חברות סיניות שמייצרות , בחלילית יש משהו כזה אבל אני לא ממש זוכר את השם.
באיביי, תוכל למצוא יד שנייה בכמויות ובמחירים נוחים.
מקווה שעזרתי

http://www.giladchatsav.com
GCmusic
בקריאה נוספת ישנה סתירה
הודעה פורסם: רביעי 28 ינו',09 02:58   
מצד אחד, אתה רוצה מקלדת שלא תופסת מקום מצד שני , אתה רוצה מקלדת עם טאצ' כבד ואלו באות בדרכ בגדלים גדולים , שים לב לזה.

Idan Katz  
הודעה פורסם: רביעי 28 ינו',09 18:48   
אני לא מצפה למשהו ברמה של פסנתר חשמלי.

אני מגדיר שהתקציב הוא 200 דולר + - וההעדפה הראשונה היא *כמה שיותר* רגש של פסנתר.

עזבו עניינים של גודל - סתם ציינתי שלא ראיתי לנכון להחזיק את האורגנית ההיא בשביל הצרכים האלו.

בכל אופן תודה, אני אבדוק.
GCmusic
תעשה את החיים יותר קלים
הודעה פורסם: רביעי 28 ינו',09 18:52   
תציג אם מה שאתה רוצה הוא לפי תקציב או לפי דרישה ואם לפי דרישה, אז פרט ( למשל , אני מחפש מקלדת של 2 אוקטבות, במאתיים דולר)
לגבי "רגש " של פסנתר
יש מקלדות ללא שום מגע, עם חצי מגע ועם מגע מלא בדרכ האחרונות הן היותר כבדות מיתר.
מקוה שעזרתי

amitkom
לפי התקציב שלך...
הודעה פורסם: חמישי 29 ינו',09 01:38   
היחידה שאני יכול להמליץ לך שתתן לך את התועלת המירבית בסכום שאתה

משקיע http://www.halilit.com/index.php?action=recshow&subcat_id=41&item_id=934

סביר להניח שבחו"ל תמצא זול יותר ממה שהצגתי פה

יש לי אותה בגרסא גדולה יותר. יש לה אחלה טאץ!..אבל עדיין לא טאץ של פסנתר.
חשוב שתזכור שהמקלדות שבאות עם הטאץ שמטרתו לחכות פסנתר הן מקלדות בעלות 88 קלידים מה שלא יהיה בתקציב וגם יהיה גדול מדיי לטעמך
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון