פורסם: ראשון 15 מרץ,09 14:21
שלום
אני בחור צעיר ויוצר ובהדגשה על יוצר
אני מלחין שירים אז לאט לאט התפתחתי ויש לי עכשיו אולפן ביתי קטן אני גם אוהב לעבד ובקיצור- ליצור
אבל עכשיו אני נתקל בבעיה אני ממש שונא לעבוד מול המחשב ולבצע את השירים שלי זה יותר מדי עבודה וצריך לשבת מול המחשב עד שהראש מתפוצץ!
אם היו שואלים אותי מה אני רוצה היתי אומר אולפן עם נגנים שאני אומר להם מה לעשות והם עושים- כאילו שאני מעבד, והם מנגנים. לפי ההגדרות של הכתבה של ביה"ס musik פה באתר אני מוזיקאי יוצר אבל הבעיה שלי שאם אני נשאר מוזיקאי יוצר בלי כסף לנגנים שיהיו ה"מוזיקאי מבצע" אז אני נהיה מוזקאי שיוצר ויוצר עד שנהיה ערמות של יצירה ולא יוצא מזה כלום כי כל שיר שאני עושה אני צריך לירוק דם עד שהוא יוצא כמו שאני רוצה (אם זה לעצמי- מילא אבל השירים שלי הולכים הלאה לחברים והלאה ואני לא רוצה לתת לאנשים דבר לא מוגמר.
ואם הפיתרון הוא בי"ס למוזיקה אני לא יכול ללמוד בבי"ס למוזיקה מסיבות אישיות (שיעורים פרטיים אני כן יכול לקחת אבל בתקציב נורמלי ולא עשרות שיעורים! ).
אשמח לקבל פיתרון
נפתלי
פורסם: ראשון 15 מרץ,09 15:11
מי זה סטינג?
האם אתה מתכוין שאני יחליט בראש מה כל נגן יעשה ואני ילך לאולפן ככה, נשמע מוזר.
והאם לא צריך ללמוד דברים כאלה כדי לדעת קצת יותר ממה שמתחיל כמוני יודע.
בבקשה תסביר את עצמך.
תודה
פורסם: ראשון 15 מרץ,09 16:03
התחום שאני מעוניין להתפתח בו הוא עיבוד שירים רק כיון שאני גם רוצה גם לשמוע את השירים שלי ולהשמיע לאחרים אני חייב לבצע אותם באופן כל שהוא, אז מה שאני עושה זה אני מנגן אותם בעצמי באולפן הביתי שלי (אני מנגן בקלידים).
הבעיה היא שאני פשוט לא נהנה מזה כי אני דורש רמה גבוהה של ביצוע ונגינה ואני יושב שעות על גבי שעות לבצע את השירים שלי ולכן זה מה שאמרתי שהיתי רוצה פשוט לבוא ולומר לנגנים מה לעשות ולא לעשות הכל בעצמי !
השאלה שלי היא: אני רוצה להתפתח בתחום הזה של עיבוד, מה עלי לעשות (אני כמעט לא יודע לקרוא תוים !) והאם זה אפשרי לא בבי"ס אלא בשיעורים פרטיים, ואם כן כמה זמן זה יקח להגיע למקצוענות.(ומה עלי לעשות בינתיים אם אני רוצה ליצור מוזיקה)
מצטער על אי ההבנה
ותודה על העזרה
Act Compatible
פורסם: ראשון 15 מרץ,09 16:15
מה אתה מתקיף אותו ? "פעם הבאה בלי שאלות מיותרות!" - וואלה הגזמת.
הבן אדם כנראה צעיר מאוד ויש הרבה חבר'ה צעירים חובבי מוזיקה שלא מכירים אותו, בסה"כ עברו כמה עשרות שנים מאז שסטינג היה במרכז של מוזיקה שכוונה לנוער/צעירים והקהל שלו היום מבוגר יותר.
יש צעירים כמוך שמכירים אותך ? מצויין...אבל יש כאלה שלא.
אם כבר ב"פעם הבאה" עסקינן, אז בפעם תהיה יותר מסביר פנים לחבר'ה חדשים כאן.
ואם כדאי לו לפי דעתך להכיר את סטינג, אז תכיר לו, אם אתה חושב שסטינג שווה הכרה של חבר'ה צעירים אז השאלה/התעניינות שלו "מי זה סטינג?" היתה הכי לא מיותרת שאפשר לחשוב עליה, ככה לומדים בכלל וכך מכירים אומנים שקודם לכן לא הכרת בפרט.