פורסם: רביעי 15 אפר',09 17:10
איך מסמנים ומזזים כמה תווים במקביל?
לדוגמא עשיתי העתק+הדבק לחמשה מסויימת מפסנתר לכלי הסעה כל שהוא
והוא העתיק את התווים בטרנספוזיציה של התווים לפסנתר (נמוך באוקטבות בכלים מסוימים)
איך אני לוקח אותם ומעלה את כולם למנעד הנכון לאותו כלי?
(מקרה ספציפי של יוניסונג)
איך ניתן לכתוב כמה תווים תחת אותה תיבה?
לדוגמא ראיתי שיש צ'רטים שיש באותה החמשה תחת אותו מפתח גם שמיניות וגם חצאים
איך עושים דבר כזה בתוכנה?
איך מוסיפים/מחליפים/מוחקים כלים לשיר קיים?
כתבתי משהו ואני רוצה להוסיף לו קולות אורגן וסקסופון לדוגמא
האם כלי ההסעה כמו קרנות מתוכנתות לחמשת פסנתר רגילה?
למרות היותם כלים בטרנספוזיציה
איך כותבים לתוך אקורד (בכלי האקורדים בתוכנה) את סימן הביבול?
תודה מראש
המשך יום טוב
S.Supporter
פורסם: רביעי 15 אפר',09 23:53
עבודה על קבוצות תוים יכולה (וצריכה להיעשות) עם הכלי שנקרא NOTE MOVER
השאלות שלך בסיסיות ברמה כזו שאני חייב לשאול אם טרחת לפתוח את הספר שבא עם התוכנה (או קובץ ה-HELP)
פורסם: חמישי 16 אפר',09 23:57
אני מקוה שזה בסדר שאני מתפרץ לאשכול זה כדי לשאול שאלה משלי.זה מסוג השאלות שמי שיודע את התשובה זו תישמע שאלה קלה אבל למי שלא יודע ,זה יכול לקחת שעות של חיפושים בלא מענה.
אני כותב חוברת מסוימת.מה שאיני יודע זה איך אני יכול לעמד/לסדר את החוברת.לדוג',כתבתי נניח x תיבות ואני צריך להמשיך,לכתוב כותרת מתחת בלי שתופיע שם חמשה,לפתוח רווח מסוים ואז שוב חמשה ו-x תיבות נוספות.
אני לא משתמש חדש וכבר כתבתי אי אלו פרטיטורות בפינאלה רק שעד עכשיו דובר בעיבודים שכל אחד הופיע כקובץ לחוד ולכן לא נתקלתי בצורך הנ"ל עד עכשיו.תודה לעונים מראש
פורסם: ראשון 19 אפר',09 00:30
עשיתי את כל מה שהצעת.. לחיצה כפולה על שטח מת וחיפשתי לדעתי בכל האשפים בתוכנה. אפילו מחקתי את כל החמשות מהשיר ועדיין לא הצלחתי להוסיף חמשה מחדש ואגב ניסיתי עם כל ששת הכלים הרלווטים..
אז אם תוכל שוב להסביר לי איך אני מוסיף כלי וחמשות לשיר קיים כי רק את זה בערך לא הצלחתי לעשות אני ממש אודה לך.
כמובן שאני יכול תמיד לפתוח שוב את כל הכלים עם הכלים הנוספים ולעשות העתק-הדבק לכל חמשה.. אבל זה מתסכל ובעיקר כי אני רוצה ללמוד איך עושים את זה אחרת..
לגבי סימן הבימול באקורד. לא ממש הולך לי. אם לדוגמא אני רוצה לכתוב רקורד cm7b5 התוכנה אומרת שהיא לא מכירה אקורד כזה..
עוד שאלות תחת אותו הנושא. איך מסמנים מוקטן/מוגדל..גם כן בתוך אקורד
ראיתי ושמעתי כמה וכמה פעמים את הטוטוריאלים באתר
וגם קראתי כמה וכמה דברים.. אבל לדברים הקטנים והפשוטים ביותר לא מצאתי שם מענה
אגב וידאוים, איך יוצרים טריולה במקלדת?
אגב וקשור יותר לנושא הפורום.. אם מישהו יוכל להסביר לי מזה TIE. ומה זה אומר מבחינת הסאונד של אותם תווים..
לגבי שגיעות הכתיב שלי אני מרגיש שאני חייב הסבר..
בואו נגיד שאני לא ממש רואה את הלוח ואת מה שהמרצה כותב עליו
אני מקשיב ומקליט את השיעורים. ולכן 'השאה' נשמע לי 'הסעה' ובטוח יש לי כמה שגיעו פה ושם..
תודה רבה מראש
שבוע טוב