נציג עסק/מוסד/שירות
פורסם: שישי 17 אפר',09 17:04
סאונד הוא לא במיקרופונים אלא בתופים, באנשים ובאטיטיוד.
תחקור את נושא הכיוון המיוחד לסגנון, העורות, המתופפים וסוגי המכות שלהם - ותיישם באולפן.
תמצא מיקרופונים שמעבירים טוב את מה שקורה מולם/מתחתם/מעליהם ומסביבם ויהיה סאונד למופת.
רגאיי עבר כל כך הרבה תהפוכות שגם הרוטס של היום אינו דומה לרוטס/דאב של שנות השיבעים ויש אלף אלפי סאונדים שונים של רוטס. למשל ולשנינה היא העובדה כי בשנות ה80 גדולי הרוטס רגאיי הקליטו עם תופי סימונס אלקטרוניים... ציוד הקלטה - וזה כולל מיקרופונים, פרה אמפים, קומפרסורים, מערכות הקלטה וכך הלאה - הוא כלי עזר במימוש חלום, לא החלום עצמו. רצוי להצמד לכלים שמקרבים אותנו אל המימוש ולהתרחק מאלו שמרחיקים.
פורסם: שישי 17 אפר',09 17:10
מישהו אמר סי 1000?
גם בייר 201 עושים עבודה נחמדה בתור אובר הדס
פורסם: שבת 18 אפר',09 07:19
הסאונד של רוטס שנות ה70 התאפיין במינימום מיקרופונים. לרוב OH אחד מעל מרכז הסנר בגובה ראש המתופף, מיקרופון אחד גבוה בין הHH לסנר מכוון אל הסנר ומיקרופון רגל. לא לחשוב על מיקרופונים אקזוטיים במיוחד ולא לחשוב שג'אמייקה זה עולם רביעי למפגרים טכנולוגיים, אמנם לא השתוללו עם ציוד אבל פיתחו ומתחו אל המקסימום את מה שהיה בידיהם - לרוב מיקרופונים וציוד אמריקאי עם שמות כמו RCA, שור, אמפקס, אלטק - והגיעו לתוצאות מדהימות לחובבי הג'נר.
ושוב, התופים, הכיוון, המתופף (ומכת רים בריאה ביותר..). האיזונים הפנמיים בתופים ובנגינה חייבים להיות מושלמים סגנונית אחרת תסיימו עם תופים ישראליים רגילים ויותר מידי HH עם שטיפה חזקה של מצילות.
פורסם: שבת 18 אפר',09 12:21
אפשר וכדאי לנסות להוריד את העורות התחתונים של הטמטמים
סטייל קרלטון בארט .. נותן סאונד מעניין
בנוסף ראיתי פעם גם ששמים מגבת קטנה או חתיכת בד בין מצילות ההי הט
דבר שגורם להם להשמע פחות bright בסאונד
וכמובן טימבלס בריא ומכוון גבוה בנוסף לסנר
פורסם: שבת 18 אפר',09 13:53
נשמע מעניין ביותר הסט אפ הנ"ל...השאלה היחידה שיש לי היא לגבי המיק HH SNR ..
יש 57 ויש לי פרי של SCULLY ממכונת הקלטה שאני משתמש בו יש לו גיין היסטרי או TELEFUNKEN V 672...שיכול להתאים להגביר את הHH SNR אני יצטרך כמובן להגיע למיקום מגניב בין שניהם ...
אנחנו נעשה כמה נסיונות מיקום עד שנגיע לנקודה .
תודה על התשובה מינימלי נשמע לי לעניין ...