תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 05:42
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
איך מוכיחים שזה כרטיס קול במכס?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (240) ›
לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה
  misbird  
איך מוכיחים שזה כרטיס קול במכס?
הודעה פורסם: ראשון 26 אפר',09 14:04   
הגעתי למכס לקחת כרטיס קול שהזמנתי והבחור שם החליט שזה "מכשיר הקלטה" כי אז יש מס קניה של 15 אחוז ועוד מע"מ 15 אחוז... ו הופ... אני צריך לשלם עוד 450 שקל..

הלכתי משם בזעם.

איך אני מוכיח לו שזה כרטיס קול ולא מכשיר הקלטה? מה אני צריך לעשות?
hazaya
אני לא מבין
הודעה פורסם: ראשון 26 אפר',09 15:00   
לא היה רשום על הקופסא של הכרטיס: SOUND CARD ?

audiosonic

Phone : +61 740 941 145
E-mail : audiosonic@live.com.au
press
הודעה פורסם: ראשון 26 אפר',09 15:37   
א.תבוא עם דף מודפס מאתר היצרן (כולל תמונה של המוצר), ותבדוק שמופיעות שם המילים:"audio interface".
ב.תקוה שיהיה שם פקיד אחר באותו יום. (או שתיגש לאחד אחר).
ג.אף פעם אל תצעק ואל תתרגז. תמיד תדבר בנימוס ובנחמדות. ברגע שאתה צועק על פקיד מכס - אפסו סיכוייך לנצח.
frankzappa
הודעה פורסם: ראשון 26 אפר',09 16:20   
האמת שכרטיס קול זה סוג של מכשיר הקלטה לא ? אבל לך תסביר דקויות טכניות לפקיד מכס. #think

מעניין, האם עוד מישהו בפורום נתקל בבעיה דומה ?
הודעה פורסם: ראשון 26 אפר',09 16:26   
מופיעות המילים audio interface על התעודת משגור בלדרות שהביאו לי בUPS, אבל השאלה היא בפירוש, הוא החליט שזה מכשיר הקלטה.

לפי מה שאני רואה, הוא פשוט הסתכל בספר וראה שכרטיס קול פטור ממס אז החליט ללכת על ההגדרה שמתאימה לו כדי שאני אשלם יותר. זה באמת הולך ככה? מה זה הביזיון הזה?

האם audio interface מוכיח בצורה ניצחת שמדובר בכרטיס קול? כי זה מה שכתוב על התעודה.
press
הודעה פורסם: ראשון 26 אפר',09 17:07   
הייתה לי בעיה דומה כמה פעמים.
אם הפקיד מתעקש, קשה מאוד לשנות את ההחלטה שלו.

הזמנתי מחו"ל את הse reflection filter שזה לוח אקוסטי, והפקיד התעקש לתייג את זה תחת "מתכות - אלומיניום". דיברתי איתו במשך 15 דקות ובסוף הוא הפנה אותי לפקיד בכיר/מנהל, שתיקן את הטעות.
שנה לפני כן פקיד תייג לי מיקרופון של blue בשם bluebird תחת "כלי בית חשמליים" (משהו שלא ממש התנגדתי אליו מכיוון שזה יצא זול יותר...)
  misbird  
הודעה פורסם: ראשון 26 אפר',09 17:12   
אני לא מבין את העניין הזה, איך הם יכולים להתעקש על משהו שהם לא מבינים בו בכלל?

הוא שאל אותי כל מיני שאלות הזויות שלא ידעתי לענות עליהן כמו "כרטיס קול למה?" ואז כשלא ידעתי מה לענות הוא אמר שאני מנסה להתחכם ולעבוד על המכס. הוא התחיל לשאול אם הוא נכנס לתוך המחשב, אז אמרתי "לא, זה מתחבר אליו אבל, זה לא מכשיר הקלטה כי זה מעביר את המידע למחשב, זה לא צורב בעצמו על דיסק"

יהיה אפשר לבקש לדבר עם מישהו שיותר מבין נכון?

הבעיה עכשיו שכבר הוציאו לי טופס וכתוב עליו מכשיר הקלטה, אם אני אסביר שזה טעות לא תהיה בעיה לשנות את זה נכון? זה רק פעולה טכנית.
ArielY
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 26 אפר',09 17:24   
א - אל תוותר.
ב - זה כרטיס שמשווק בארץ ע"י אחד היבואנים ? אם כן מי ? אולי ניתן לפנות אליו לבקש את עזרתו (למרות שכביכול האינטרס שלו מנוגד).
ג - שוב, אל תוותר, מניסיון, פקידי מכס הם אנשים אפורים ומשעוממים שלפעמים "נחה עליהם הרוח" והם מנסים להוציא כסף מהאזרח שאינו מגיע למדינה ופשוט צריך סבלנות ואורך רוח להסביר ולשכנע.
אם כתוב audio interface אז אני לא מבין את הבעיה , אדרבא - שיבוא מר מכס היקר ויוכיח שכתוב recording device או משהו בסגנון.
לגבי כל השאלות שלו, פשוט תגיד לו שזה כרטיס קול כמו שיש במחשב המעאפן שלו בבית שהוא קנה ב 1000 ש"ח רק שפה אתה קנית כרטיס איכותי יותר ששומעים בו את כל הפיצוצים של המשחקים הרבה יותר טוב #wink ממש ככה - אני לא צוחק, דבר בגובה (או יותר נכון בנומך) שלהם, כפי שאמרתי - אלה אנשים אפורים שלא מבינים מהחיים שלהם.

אל תוותר.
אסף
S.Supporter
הודעה פורסם: ראשון 26 אפר',09 18:35   
המלצתי: בדוק כמה אתה מרויח בשעה, ובדוק כמה שעות עבודה עליך להשקיע כדי להרויח את אותם 450 ש"ח. השקע את כמות הזמן הזו בהתשת פקידי המכס, ואם אתה צודק - ונשמע שזה המצב - אתה תוציא מהם את הסיווג הנכון.

כאמור, קח מאתר היצרן דף מידע, וקח גם דף מידע של Sound Blaster והדגש את המלים הזהות (Audio Interface) בשניהם, ונפנף בזה מול הפרצוף שלהם. בקש לראות את המנהל אם עם הפקיד זה לא הולך. בלי צעקות או עלבונות, רק עקשנות.
הודעה פורסם: ראשון 26 אפר',09 19:37   
הוצאתי מויקיפדיה הגדרה לכרטיס קול באנגלית ובעברית

בעברית מצוין שיש כרטיסי קול חיצוניים עם חיבור firewire (המילה שמצויינת בשטר המטען)

ובאנגלית מצוין שכרטיסי קול מקצועיים נקראים גם audio interface

אני מקווה שזה יספיק.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה

לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
עמוד 1 מתוך 3

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון